men deldim.......:sm_cool:
dr.gittik oğluşumla ve geldik....erkenden hast.nedeydim..allahdan dr.da erkenden içeri aldı ve beklemedikkkkk...zaten gece su problemi düzeldimi düzelmedimi diye düşünmekten uyuyamamıştımm......mirmirmirmir
evet suyumuz normale dömüş...oğluşum 2500 gr.44 cm olmuş..ve aşağıya inmeye başlamış...:asigim:
herşey çok güzel ve dahada güzel olacakkkkkkkkkk:asigim:hihoyyyt
hmmmm o zaman doktora goreyse 34haftam bıtıyoCADIARZUooooof az kaldı bakalım nasıl olcak dogumum???bence son adet gununden hesaplaniyor ama yumurtama gunu degisebiliyormus onun icin sen doktorun hesabina uy tatlim :)
dr.gittik oğluşumla ve geldik....erkenden hast.nedeydim..allahdan dr.da erkenden içeri aldı ve beklemedikkkkk...zaten gece su problemi düzeldimi düzelmedimi diye düşünmekten uyuyamamıştımm......mirmirmirmir
evet suyumuz normale dömüş...oğluşum 2500 gr.44 cm olmuş..ve aşağıya inmeye başlamış...:asigim:
Kızlar ncınarı soruyordum size sürekli haber geldi şimdi gelmiş yazdı bana doğum yapmış miniği küvözdeymiş dualara ihtiyacı var Rabbim miniiğini korusun inşallahh
iyilermiş birazdan gelir azar sanırım
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrsuna
sèkèr simdilik iyiyim sanirim bazen kasilmalarim vs oluyor ama idare ediyorum dinleniyorum surekli valla bende biktim artik surekli evdeyim istedigim gibi hareket edemiyorum vs korkuyorum hayirlisi olsun doktorum 10 gun daha sabret demisti sonra istedigin gibi hayatina devam et :) bakalim neler olacak , senin halin keyfin nasil tatlim uzun zamandir gormedim senide
iiyim canım bendekaydirigubbakcemile5 1ay öncesıne kadar cok fazla kalca agrım vardı yuruyemıyordum ama allaha sukur sımdı cok ııyım gectı.
su aralar tek sorunum kılo alma konusu cok kılo almaya basladım doktorumda cok kızıyo napcam bılmıyorummafoldumbensabah aksam kan surubu ıcıyorum bence onun etkısı var ama doktor kabul etmıyo ondan kılo almazmısım?!!
sızın kılo durumları nasıl?
valla tatlim benim doktorda bana kiziyor bende baya kilo aldim nasil neden aldim bilmiyorumda 15 kiloyu devirdim yani :))) gerci son zamanlarda artik pek birsey yemiyorum kilom sabitlenir gibi oldu canim istemiyor bebegide etkiliyorum sanirim( ama ne yapim cok az yemeye basladim icim almiyor bir turlu
zuuzm ajkım çok saolllopuyorumnanaktansüperr :lepi: çok sewindim lalimm..maşallahhh :sm_cool:
saool canım benimmmopuyorumnanaktanoy oy oyy maşallah meleğine..çok sevindim herşeyin yolundaa gitmesine..:lepi:hihoyyyta.s.:teytey:
hosgeldin canim masallah oglusunapasa büyümüs annesi herseyinde yolunda olmasina sevindim llallim insallah sonuna kadar böyle devam opuyorumnanaktan
Çok sevindim canım, maşallah oğluşuna. O da tombik olcek sanırsam kaydirigubbakcemile3
Kıslar bugün oğluşumuzu babası rüyasında görmüş çok komik yav kaydirigubbakcemile3 ben doğum yapmışım bebek yanımda yatıyomuş bakmış bu bebek bizim olamaz karışmış demiş ben olurmu bu bizim bebeğimiz diyormuşum sabah anlatıyor bana:roflol: nasıldı bebek diye sordum ya diyo aynı bana benziyordu ama çok büyüktü 5-6 aylık gibiydi korktum dedi Babasınıda korku sarmaya başladı sanırsam :roflol:
canım çok saol..opuyorumnanaktan.yaben varya son iki haftadır su içmekden doğru düzgün yemek yiyemedim..ama 2500gr olmuşşş...kafamçokkarıştılalcim gozun aydin.masallah ogluna
ilkay kilo mevzusu benimde basimda dert.kendimi hamur islerinden uzak tutamiorum :umursamaz:
lalacimm maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş...bende cumartesi gidicem bakalım kıızım 2,500 olmuşmu..umarım olmuştur...
lalcim gozun aydin.masallah ogluna
ilkay kilo mevzusu benimde basimda dert.kendimi hamur islerinden uzak tutamiorum :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?