2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin gözün aydın canım .

süperr :lepi: çok sewindim lalimm..maşallahhh :sm_cool:

allah sağlık versin bebişimize .
ne güzel anne olmadan teyze olduk .
ncınarcım gözün aydın tatlım allah sağlıkla büyütmek nasip etsin .

oy oy oyy maşallah meleğine..çok sevindim herşeyin yolundaa gitmesine..:lepi:hihoyyyta.s.:teytey:

hosgeldin canim masallah oglusuna pasa büyümüs annesi herseyinde yolunda olmasina sevindim llallim insallah sonuna kadar böyle devam opuyorumnanaktan

kızlar geçmişe bakmadım inşallah bugün herkes iyidir....:asigim:.hepinizi çok öpüorum..opuyorumnanaktan.iş yerindeyim şuan yazamayabilirimmmm fıstıklar..yerimseniben..çok yoğunum çünküüü:bbo:

Çok sevindim canım, maşallah oğluşuna. O da tombik olcek sanırsam kaydirigubbakcemile3

Kıslar bugün oğluşumuzu babası rüyasında görmüş çok komik yav kaydirigubbakcemile3 ben doğum yapmışım bebek yanımda yatıyomuş bakmış bu bebek bizim olamaz karışmış demiş ben olurmu bu bizim bebeğimiz diyormuşum sabah anlatıyor bana:roflol: nasıldı bebek diye sordum ya diyo aynı bana benziyordu ama çok büyüktü 5-6 aylık gibiydi korktum dedi Babasınıda korku sarmaya başladı sanırsam :roflol:

süperr :lepi: çok sewindim lalimm..maşallahhh :sm_cool:
zuuzm ajkım çok saolllopuyorumnanaktan
oy oy oyy maşallah meleğine..çok sevindim herşeyin yolundaa gitmesine..:lepi:hihoyyyta.s.:teytey:
saool canım benimmmopuyorumnanaktan
hosgeldin canim masallah oglusuna pasa büyümüs annesi herseyinde yolunda olmasina sevindim llallim insallah sonuna kadar böyle devam opuyorumnanaktan

hb.amin canım çok saollllllopuyorumnanaktan
beryalcim çok teşekkürlerrrrrrropuyorumnanaktan

Çok sevindim canım, maşallah oğluşuna. O da tombik olcek sanırsam kaydirigubbakcemile3

gülicaancım saol...opuyorumnanaktan.cadı tombik olarsa ben nsl doğururummm oğluşumuuukafamçokkarıştınormal standartlarda olsunnndelikafadulden

lalcim gozun aydin.masallah ogluna
ilkay kilo mevzusu benimde basimda dert.kendimi hamur islerinden uzak tutamiorum :umursamaz:

lalacimm maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş...bende cumartesi gidicem bakalım kıızım 2,500 olmuşmu..umarım olmuştur...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nese kaçtım fıstıklar.......takılıp kalıcam yoksaaaayerimsenibenopuyorumnanaktan

doğum yaklaştıkça ilginç rüyalarda artış oldu sanırsam:)) buketcim düşünme rüya işte bilinçaltımızda war korkularımız rüyalarda abuk subuk görüyoruz..

irem..:)))

ilkay kilo mevzusu benimde basimda dert.kendimi hamur islerinden uzak tutamiorum :umursamaz:
canım çok saol..opuyorumnanaktan.yaben varya son iki haftadır su içmekden doğru düzgün yemek yiyemedim..ama 2500gr olmuşşş...kafamçokkarıştı
lalacimm maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş...bende cumartesi gidicem bakalım kıızım 2,500 olmuşmu..umarım olmuştur...

zeynebim çok saollllllllopuyorumnanaktanbüyümüştür prensesin annesi...kojaman olmuşturrrrr:asigim:

iyiki benim dr a gelmiyorsunuz adam kiloya takık durumda...eğer bir ayda 2 kilo alırsam kızıyo bana..kii toplamda 8 kilo almış durumdayım...yinede memnun olmuyo...:jeyyar:

zeyno izne ayılcam demişsin..ewde internet yokmu cnm?? arada hbr wer bize durumundan e mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…