2009 Ekim Anneleri

GÜnaydın hanımlar.. GeÇmıŞı ancak bıtırebıldım. ılk bebeĞımız gelmıŞ. Bu haberden sonra herkes elını Çabuk tutmaya baŞladı tabı hazırlıklar ıÇı. Buna bende dahıl. HıÇbıŞey yok daha ortada ÇÜnkÜ... Lal gÖzÜn aydın sen de ıyı haberler almıŞsın doktordan. MaŞallah tosun oĞluŞa...

iyiki benim dr a gelmiyorsunuz adam kiloya takık durumda...eğer bir ayda 2 kilo alırsam kızıyo bana..kii toplamda 8 kilo almış durumdayım...yinede memnun olmuyo...:jeyyar:

canim benim doktorda kizio ama laf anlayana.adam bikti benden guluo artik zemuszemus
17 kilo aldim ben :kedi: nurefsan duymasin listeyi gunceller sonra laelaelaelaelae

iyiki benim dr a gelmiyorsunuz adam kiloya takık durumda...eğer bir ayda 2 kilo alırsam kızıyo bana..kii toplamda 8 kilo almış durumdayım...yinede memnun olmuyo...:jeyyar:

benim doktorda çatlağa takmış bence..kaydirigubbakcemile3 geçen ilk gittim ya hani o doktora,karnımı açtım ilk söylediği şey güzell çatlağın yok..bi bebeğe bakalım suyum nası bebem nası soora çatlak patlak muhabbetine gireriz demikaydirigubbakcemile3 ama bu sefer hayal kırıklığına uğrıcak...kırmızı alarrmmm sanırım çatladımm mafoldumben mafoldumben

zeyno izne ayılcam demişsin..ewde internet yokmu cnm?? arada hbr wer bize durumundan e mi??

Vermeye çalışırım zuzucum. Evimde netim yok. Annemlere gittiğim zaman girerim canım. Eğer giremezsem herkese hayırlı doğumlar. Allah herkesin gönlüne göre versin. Banada dua edin canlarım. Benimde dualarım sizinle....

oyyy hosgeldin aramiza laelaelaelaelae
benimde gobusumun alti catladi maalesef 5-6 tane kisa cizikler var :CüvCüv:

canım çok sevindim herşeyin yoluna girmesine bak boşuna stres yapmışsın herşey daha da güzel olcak maşaalah meleğimize büyümüş tosun olmuşş

aminn canımm..opuyorumnanaktan

:dilcikar: :dilcikar: çok ağladım kıs görünce..okadar yağlan pehliwan gibi sonuç aynı mafoldumbenmafoldumben

ya ben ne kadar krem kullansamda olmadı yağda kullandım ama çok çatladım felakett daha dönüşüde yok sanırımmm... :umursamaz:

her dr un başka takıntıları var demekki..ben size demedimmi en başından beri ne kadar yağlanırsanız yağlanın çatlayacağınız varsa önüne geçemiyorsunuz...ben bunda hiç yağlanmadım gibi bişey...hala eski çatlaklarımla dolaşıyorum bakalım yenileri ne zaman teşrif edecekler...

valla tatlim benim doktorda bana kiziyor bende baya kilo aldim nasil neden aldim bilmiyorumda 15 kiloyu devirdim yani :))) gerci son zamanlarda artik pek birsey yemiyorum kilom sabitlenir gibi oldu canim istemiyor bebegide etkiliyorum sanirim ( ama ne yapim cok az yemeye basladim icim almiyor bir turlu[/QUOTE]

aynen bende 13kilo aldım zaten kılolu baslamıstım hamılelıge bı de ustune o kadar kılo almafoldumbenheralde beni ancak yuvarlayarak doguma goturebıleceklerkaydirigubbakcemile3

zuuzm ajkım çok saolllopuyorumnanaktan

saool canım benimmmopuyorumnanaktan

hb.amin canım çok saollllllopuyorumnanaktan
beryalcim çok teşekkürlerrrrrrropuyorumnanaktan
bende sizi öptüm oğluşumlaopuyorumnanaktan

bebişler sağlıklı olsun da çatlak önemli değil şekerler

canim benim doktorda kizio ama laf anlayana.adam bikti benden guluo artik zemuszemus
17 kilo aldim ben :kedi: nurefsan duymasin listeyi gunceller sonra laelaelaelaelae

bende 17 kilo aldım cnm sorma ama bu aralar eskiye göre daha az gdiyo kilo alımıı 5-7 ay arası çok aldımm

gozun aydın llallcımmm inş.. Allahım kalbimize gore versin hersey cok guzel olcakkk
masallah oglusunaaŞeniz

canlarım bendwe cuma gittim kontrole.
maşallah bebişim çok iyi hatta 3 hafta önden gidiyormuş.
kilosu 2750 olmuş.
bayramdan sonra doğum yapıcam sanırım .ekime kalmaz bu gidişle.
doktorum herşey düzgün giderde sorun olmazsa bayramdan sonra alırım bebeğin gayet iyi dedi

lalcim maşşallahhhhh bebişine
beryalcim senin tosuncuğuda maşallah bende salı günü gitmiştim. 2.635 olmuştu tosuncuğum bu gidişle 4 kiloya yakın doğurursun diyince bide bebiş dönmüşş normal doğum için uygun dedi daha dönmesi zor dedii... ben nasıl doğurucamm yaaaaa...... :uhm:

ooyyy maşallahhh kocaman olmuşşş

anamm maşallahh esmacım..daa 4 kilo filan olursa nası dourcan hakkatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…