2009 Ekim Anneleri

ya benim bebiş bazen çok hareketli oluyo sizdede öylemii sanki içimden fırlıcakmış gibi sarsıyo beni baya tekmeleri

maşallah kızlar meleklerinize tam tosuncuk doğacaklar belli...

ben 23 kılo aldım kızlar :hooray:

sanada maşallah berincim kendine süper bakmışsın...kaydirigubbakcemile3

ya benim bebiş bazen çok hareketli oluyo sizdede öylemii sanki içimden fırlıcakmış gibi sarsıyo beni baya tekmeleri

benimki bu aralar dolaşıp duruyo karnımda ordan burdan kabartıları çıkıyo bende tutup okşuyom...ama tekme atmıyo rahat bi yer arıyo sanırım...

Son düzenleme:
ncinar gelmişş..canımm anlatt nasılsınnn..bebeğin nasıl

selam kızlar dün giremedim aksama yattım cok sancım vardı azıcık gecmişe baqiim dedim ilk bebişimiz gelmiş hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda cıkar küvözden annesine kvusturur bebişi

kızlar dualarınız icin Allah razı olsun 31+5 te dogdu kızım 28 agustos cuma gunu suyum geldi enfeksiyon riski oldugu icin aldılar sezeryan oldum korkmayın dogumdan yeterki saglıklı olsun epidural oldum agrı var ama yavrum kuvezde ya hissetmiyorum iyi simdi hastanede melegim dua edin ne olur Allah kimseye yasatmasın zamanında alın meleklerinizi kucagınıza

canım ya sağsalim çıkacak meleğin hiç merak etme.. meleğin ne kadar doğdu canım...

selam kızlar dün giremedim aksama yattım cok sancım vardı azıcık gecmişe baqiim dedim ilk bebişimiz gelmiş hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda cıkar küvözden annesine kvusturur bebişi

geçmş olsunn.şimdi nasılsınn

canımm..baya boşaldımı suyun?? iyi dimi sağlığı meleğinin..ne olur üzme kendini de sütün olsun bol bol..meleğin daha çabuk toparlansın..

canım inşallah en kısa zamanda meleginde seninle olur dualarımız seninle :Saruboceq:
bebeginin durumu nasıl şimdi daha ne kadar kalacagı falan belli mibişi dediler mi

Batuhan'la ilk karşılaşma...

Batuhan'ın adı 12. haftada belliydi. İlk olarak aklımıza gelen bu ismi ikimiz de kolayca benimsedik. Ancak Batuhan'ın nasıl görünebileceğine dair aklımda en ufak bir resim dahi oluşturamamıştım Tülin'in hamileliği boyunca sürekli olarak National Geographic ve Discovery Channel'da diğer canlı türlerini seyretmesi bende bir tedirginlik yaratıyordu. Bir bilim insanı olmama rağmen batıl inançlardan kurtulamıyordum:))
cok hos ya :))
Hamilelik ve Doğum Öyküleri - Tülin Kocatepe - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe linkte kaan kocatepenin oglunun dogum hikayesi var 36 haftasında dogmuş oglu :))))

haydaa iyi gidiyoruz derken noldu nazarmı değdirdik kendimize nedir..düzenlimi gelmeye başladıki ööle dedi doktor..anlatsana cnm bi biz de bilelim nası bişiy olunca tehlikeli oluyo..dinleniyosun dimi..

esma_memo göbüş topicine cwp yazdım cnm sana nası resim yükliycem demişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…