anamm maşallahh esmacım..daa 4 kilo filan olursa nası dourcan hakkatenn
ben 23 kılo aldım kızlar :hooray:
canlarım bendwe cuma gittim kontrole.
maşallah bebişim çok iyi hatta 3 hafta önden gidiyormuş.
kilosu 2750 olmuş.
bayramdan sonra doğum yapıcam sanırım .ekime kalmaz bu gidişle.
doktorum herşey düzgün giderde sorun olmazsa bayramdan sonra alırım bebeğin gayet iyi dedi
lalcim maşşallahhhhh bebişine
beryalcim senin tosuncuğuda maşallah bende salı günü gitmiştim. 2.635 olmuştu tosuncuğumbu gidişle 4 kiloya yakın doğurursun diyince bide bebiş dönmüşş normal doğum için uygun dedi daha dönmesi zor dedii... ben nasıl doğurucamm yaaaaa...... :uhm:
ben 23 kılo aldım kızlar :hooray:
ya benim bebiş bazen çok hareketli oluyo sizdede öylemii sanki içimden fırlıcakmış gibi sarsıyo beni baya tekmeleri
benimi bu aralar dolaşıp duruyo karnımda ordan burdan kabartıları çıkıyo bende tutup okşuyom...ama tekme atmıyo rahat bi yer arıyo sanırım...
dün özellikle çok şaşırdım korktumm anaaa dedim şimdi fırlıyacak kalktım dolaştım kendine geldi biraazz::)))
kızlar dualarınız icin Allah razı olsun 31+5 te dogdu kızım 28 agustos cuma gunu suyum geldi enfeksiyon riski oldugu icin aldılar sezeryan oldum korkmayın dogumdan yeterki saglıklı olsun epidural oldum agrı var ama yavrum kuvezde ya hissetmiyorum iyi simdi hastanede melegim dua edin ne olur Allah kimseye yasatmasın zamanında alın meleklerinizi kucagınıza
selam kızlar dün giremedim aksama yattım cok sancım vardı azıcık gecmişe baqiim dedim ilk bebişimiz gelmiş hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda cıkar küvözden annesine kvusturur bebişi
kızlar dualarınız icin Allah razı olsun 31+5 te dogdu kızım 28 agustos cuma gunu suyum geldi enfeksiyon riski oldugu icin aldılar sezeryan oldum korkmayın dogumdan yeterki saglıklı olsun epidural oldum agrı var ama yavrum kuvezde ya hissetmiyorum iyi simdi hastanede melegim dua edin ne olur Allah kimseye yasatmasın zamanında alın meleklerinizi kucagınıza
geçmş olsunn.şimdi nasılsınn
daha iyi gibiyim ama arada hala var sancım aksama kadar gecmezse dr a gidicez nst ye baglıcakmış kızlar dua edin yalancı sancı cıksın dr dün gercek dogum sancılarına dönüo gibi dedi telefon etiiğimde mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?