2009 Ekim Anneleri

ncinar cım allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.hepimiz dua ed,cez senin ve meleğin içinnn...

haydaa iyi gidiyoruz derken noldu nazarmı değdirdik kendimize nedir..düzenlimi gelmeye başladıki ööle dedi doktor..anlatsana cnm bi biz de bilelim nası bişiy olunca tehlikeli oluyo..dinleniyosun dimi..

ilk basladıgında cok düensizdi 3 gün öncesi falandı sanırım ertesi gün dogru düzgün sancım bile yoktu bi tek gece yatarken hafif hafif belirti weriodu sonra dün sabah bi kalktım ara ara ama her zamankinden daha sık aralıklarla vuruo saate baqtım cokta bişi anlasılmıo zaten 34dk sonrakıler 30 dk falan derken böle böle aksam dr u aradıgımda 15dk ya düşmüştü belim kopuodu kasıklarım agrıo adet olcam sanki ve o arada kasıılma oluodu karnımda dr bel ve kasıkm agrısından tırstı zaten yarına kadar bekle ama suyun falan gelirse 5dk bir olursa sancın gel dedi gece de zar zor dalmısım azıcık sabah uyandım agrım var ama sancı yok

selam kızlarrrr herkez nasıl ??
ncınar erken doğuma olmuş cnmm allahım bir an önce meleğine kavuştursun seni cnmm
ben dün ancak izne ayrıldım işler felaketti ama artık yok gitmicem artık çok yoruldumm allaha şükür herşey yolunda benim ufaklık oğlum yaramaz onunla uğraşıyorum formada bakamadım ne zamandır benimki uyuduğunda bakarım diyorum herkeze kucak dolusu sevgilerrrr

canım geçmiş olsun. hakikaten nazar değdi annelere. yada artık zamanımız mı yaklaştı.... lalcim suyun normalemi dönmüş tam okuyamadım geçmişi...

canım geçmiş olsun. hakikaten nazar değdi annelere. yada artık zamanımız mı yaklaştı.... lalcim suyun normalemi dönmüş tam okuyamadım geçmişi...

tesekkür ederim cnm

kızlar ben azıcık dinleniim dr yatcan kalkmıcaksın falan dedi dayanamadım nasılsınız die bi baqiim dedim görüsürüz

inşş yalancı sancıdır cnmm yaa yorma sakın kendini dinlen bol bol herşeyin hayırlısı sakın üzüntüyede sokma kendini tetikler yoksa allahın izniyle bişeycik olmaz inşş:Saruboceq:

şimcik bu sancı dediğin kasılma mı ağrım war sancım yok demişsin ya..kasılmayı da bi çakamadım hala ya hadi hayırlısı hakkımda:)

canım allah analı babalı büyütsün meleğin ve senin için dualarımız seninle ...Herşey yoluna girecek sen üzülme canım ..opuyorumnanaktan

valla kızlar nçınar ımıza çok geçmiş olsun..inşallah sağ salim yavrusunu kucağına alır...

ben daha bir iğne almamıştım ne kendime ne kızıma..bugün apar topar gittim,gecelik,emzirme sütyeni,terlik aldım..haftasonu da hastane çıkışımızı alıp çantamı hazırlıycam..kaydirigubbakcemile

aman nazar değmesin bize,yavrularımız zamanında gelsinler de..hazırlıklı olmakta fayda var:1ninca:

amin canım ... hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah

ncınarrrr canım dularım seninle ve bebeğinle

kızlar yavaş yavaş dökülüyomuyuz ne delikafadulden
benimde ara ara kasık ağrılarım falan oluyo ama öyle çok sık girmiyo tırstım şimdi bende valla

kızlarr göğüs uçlarınız için krem kullanmaya başladınızmı
ve hangi kremi kullanıyosunuz

kızlarr göğüs uçlarınız için krem kullanmaya başladınızmı
ve hangi kremi kullanıyosunuz

canım ben dün gittim eczaneden "garmastan" diye bi krem aldım 20 gr .27 tl..ama daha sürmeye başlamadım..p.tesi doktorla randevumuz var..soralım da öyle kullanalım dedim.

canım ben dün gittim eczaneden "garmastan" diye bi krem aldım 20 gr .27 tl..ama daha sürmeye başlamadım..p.tesi doktorla randevumuz var..soralım da öyle kullanalım dedim.

sor bakalım doktorun ne dicek eğer önerirse bende alıcam bi krem yoksa çok zolanıcaz gibi

Canım çok duygulandım bebeğin Hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah. İnşallah sağlığınıza en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinde sende Hoşgeldin birinci bebeğimiz :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…