kızlar dualarınız icin Allah razı olsun 31+5 te dogdu kızım 28 agustos cuma gunu suyum geldi enfeksiyon riski oldugu icin aldılar sezeryan oldum korkmayın dogumdan yeterki saglıklı olsun epidural oldum agrı var ama yavrum kuvezde ya hissetmiyorum iyi simdi hastanede melegim dua edin ne olur Allah kimseye yasatmasın zamanında alın meleklerinizi kucagınıza
haydaa iyi gidiyoruz derken noldu nazarmı değdirdik kendimize nedir..düzenlimi gelmeye başladıki ööle dedi doktor..anlatsana cnm bi biz de bilelim nası bişiy olunca tehlikeli oluyo..dinleniyosun dimi..
ilk basladıgında cok düensizdi 3 gün öncesi falandı sanırım ertesi gün dogru düzgün sancım bile yoktu bi tek gece yatarken hafif hafif belirti weriodu sonra dün sabah bi kalktım ara ara ama her zamankinden daha sık aralıklarla vuruo saate baqtım cokta bişi anlasılmıo zaten 34dk sonrakıler 30 dk falan derken böle böle aksam dr u aradıgımda 15dk ya düşmüştü belim kopuodu kasıklarım agrıo adet olcam sanki ve o arada kasıılma oluodu karnımda dr bel ve kasıkm agrısından tırstı zaten yarına kadar bekle ama suyun falan gelirse 5dk bir olursa sancın gel dedi gece de zar zor dalmısım azıcık sabah uyandım agrım var ama sancı yok
canım geçmiş olsun. hakikaten nazar değdi annelere. yada artık zamanımız mı yaklaştı.... lalcim suyun normalemi dönmüş tam okuyamadım geçmişi...
ilk basladıgında cok düensizdi 3 gün öncesi falandı sanırım ertesi gün dogru düzgün sancım bile yoktu bi tek gece yatarken hafif hafif belirti weriodu sonra dün sabah bi kalktım ara ara ama her zamankinden daha sık aralıklarla vuruo saate baqtım cokta bişi anlasılmıo zaten 34dk sonrakıler 30 dk falan derken böle böle aksam dr u aradıgımda 15dk ya düşmüştü belim kopuodu kasıklarım agrıo adet olcam sanki ve o arada kasıılma oluodu karnımda dr bel ve kasıkm agrısından tırstı zaten yarına kadar bekle ama suyun falan gelirse 5dk bir olursa sancın gel dedi gece de zar zor dalmısım azıcık sabah uyandım agrım var ama sancı yok
inşş yalancı sancıdır cnmm yaa yorma sakın kendini dinlen bol bol herşeyin hayırlısı sakın üzüntüyede sokma kendini tetikler yoksa allahın izniyle bişeycik olmaz inşş:Saruboceq:
kızlar dualarınız icin Allah razı olsun 31+5 te dogdu kızım 28 agustos cuma gunu suyum geldi enfeksiyon riski oldugu icin aldılar sezeryan oldum korkmayın dogumdan yeterki saglıklı olsun epidural oldum agrı var ama yavrum kuvezde ya hissetmiyorum iyi simdi hastanede melegim dua edin ne olur Allah kimseye yasatmasın zamanında alın meleklerinizi kucagınıza
valla kızlar nçınar ımıza çok geçmiş olsun..inşallah sağ salim yavrusunu kucağına alır...
ben daha bir iğne almamıştım ne kendime ne kızıma..bugün apar topar gittim,gecelik,emzirme sütyeni,terlik aldım..haftasonu da hastane çıkışımızı alıp çantamı hazırlıycam..kaydirigubbakcemile
aman nazar değmesin bize,yavrularımız zamanında gelsinler de..hazırlıklı olmakta fayda var:1ninca:
kızlarr göğüs uçlarınız için krem kullanmaya başladınızmı
ve hangi kremi kullanıyosunuz
canım ben dün gittim eczaneden "garmastan" diye bi krem aldım 20 gr .27 tl..ama daha sürmeye başlamadım..p.tesi doktorla randevumuz var..soralım da öyle kullanalım dedim.
kızlarr göğüs uçlarınız için krem kullanmaya başladınızmı
ve hangi kremi kullanıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?