zeytincim nasıl kullanıyorsun biraz anlatır mısın?..sabah akşam mı..sonra siliyo musun?
maşallah kızlar meleklerinize tam tosuncuk doğacaklar belli...
sanada maşallah berincim kendine süper bakmışsın...kaydirigubbakcemile3
lalcim maşşallahhhhh bebişine
beryalcim senin tosuncuğuda maşallah bende salı günü gitmiştim. 2.635 olmuştu tosuncuğumbu gidişle 4 kiloya yakın doğurursun diyince bide bebiş dönmüşş normal doğum için uygun dedi daha dönmesi zor dedii... ben nasıl doğurucamm yaaaaa...... :uhm:
amin canlarım sağlıklı olsunlarda kiloları önemli değil.ooyyy maşallahhh kocaman olmuşşş
canım sabah akşam sürüyorum sadece gögüs ucuma değil tüm göğsüme sürüyorum silmiyorum tatlım..Bana ilk önce göğüslerim çok çatladığı için vermişti şimdide emzirirken sorun olmasın diye sürüyorum yani siz sadece göğüs uçlarınıza sürseniz yeterli...
selam kizlar nasilsiniz???dunden beri ara ara sancilanmaya basladim ben..kasiklarima bicak saplanir gibi ani agrilar giriyor ama duzenli degil...dun sogan soyuyordum aniden bir sanci saplandi kasiklarima bicak ve sogan elimden firladi refleksel olarak....iki buklum oldum((
selam kizlar nasilsiniz???dunden beri ara ara sancilanmaya basladim ben..kasiklarima bicak saplanir gibi ani agrilar giriyor ama duzenli degil...dun sogan soyuyordum aniden bir sanci saplandi kasiklarima bicak ve sogan elimden firladi refleksel olarak....iki buklum oldum((
nurefşancımbenim randevum p.tesi..bilgilerimi p.tesi yazarım..doğum şeklim mecbur sezeryan da, henüz tarihi netleştirmedik..umarım o da p.tesi netleşir artık..teşekkürlera.s.
canım ara ara olabiliyormuş artık çünkü zaman yaklaşıyor ya bel ağrısı kramplar falan da olucak.doğum zamanı yaklaşıyor
canim sen listede yoksun bilgilerini tam yaz ama tamam mi yazigim topiklerden birine yazarsn
ayakta cok kalmiyorum zaten canim...sebebi o degil bence gece uyrkende oluyor uykumdan uyaniyorum dun gene saat 3 te uyandim 6.30 a kadar uyuyamadim.hem bas agrisi hem kasik....aman mehayım dikkat et kendine:1shok: daha nçınar ın şokunu atlatamadık:1ninca:ayakta çok kalmamaya çalış canım,dinlen,fırsat buldukça uzan..ben gidip gelip yatıyorum..ayakta çok kalınca benimde alt tarafıma aynı dediğin gibi bıçak saplanır gibi oluyo:kedi:
az kaldı sabretmek lazım:Saruboceq:
Canım dikkat et kendine fazla ayakta kalma. Devamlı uzan dinlen yorma sakın kendini...
daha çok erken 33. haftandasın. :Saruboceq:
ayakta cok kalmiyorum zaten canim...sebebi o degil bence gece uyrkende oluyor uykumdan uyaniyorum dun gene saat 3 te uyandim 6.30 a kadar uyuyamadim.hem bas agrisi hem kasik....
evet daha erken canim ama ne olacagida belli olmuyor gecen ay teyzem 34 haftalik dogum yapti..ncinarida gordunuz 31 haftalikken yapmis..her an hersey olabilir.....
Allah korusun canım...aklına kötü şey getirme ama,doktorunla da bu durumu paylaş bence..baş ağrısı tansiyondan da olabilirCADIARZUtansiyonunu da sık sık ölçtür canım..
mehay doktorunla randevun yakınmı? sorsan ? doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?