2009 Ekim Anneleri

zeytincim nasıl kullanıyorsun biraz anlatır mısın?..sabah akşam mı..sonra siliyo musun?

zeytincim nasıl kullanıyorsun biraz anlatır mısın?..sabah akşam mı..sonra siliyo musun?

canım sabah akşam sürüyorum sadece gögüs ucuma değil tüm göğsüme sürüyorum silmiyorum tatlım..Bana ilk önce göğüslerim çok çatladığı için vermişti şimdide emzirirken sorun olmasın diye sürüyorum yani siz sadece göğüs uçlarınıza sürseniz yeterli...

selam kizlar nasilsiniz???dunden beri ara ara sancilanmaya basladim ben..kasiklarima bicak saplanir gibi ani agrilar giriyor ama duzenli degil...dun sogan soyuyordum aniden bir sanci saplandi kasiklarima bicak ve sogan elimden firladi refleksel olarak....iki buklum oldum ((

maşallah kızlar meleklerinize tam tosuncuk doğacaklar belli...

sanada maşallah berincim kendine süper bakmışsın...kaydirigubbakcemile3

ooyyy maşallahhh kocaman olmuşşş
amin canlarım sağlıklı olsunlarda kiloları önemli değil.
esma_memo cum benim annem kız kardeşimi 6500 doğurmuş hemne 26 yıl önce evde ebeyle.korkma yani.

sağol canım yaŞeniz..ben de gittim kafama göre aldım kremi..gebelikte kullanmak belki ii olmaz diye doktoruma sorup da kullanayım diyodum..gerek kalmadı..akşama ben de başlıyım sürmeye..çünkü gögüs uçlarım bi tuhaf benim, şimdiden parça parça,nerden hangi delikten süt gelcek bilmem..acısını daha önce çektim..önlemini alıcam bu sefer

canım ara ara olabiliyormuş artık çünkü zaman yaklaşıyor ya bel ağrısı kramplar falan da olucak.doğum zamanı yaklaşıyor

aman mehayım dikkat et kendine:1shok: daha nçınar ın şokunu atlatamadık:1ninca:ayakta çok kalmamaya çalış canım,dinlen,fırsat buldukça uzan..ben gidip gelip yatıyorum..ayakta çok kalınca benimde alt tarafıma aynı dediğin gibi bıçak saplanır gibi oluyo:kedi:

az kaldı sabretmek lazım:Saruboceq:

nurefşancımbenim randevum p.tesi..bilgilerimi p.tesi yazarım..doğum şeklim mecbur sezeryan da, henüz tarihi netleştirmedik..umarım o da p.tesi netleşir artık..teşekkürlera.s.

Canım dikkat et kendine fazla ayakta kalma. Devamlı uzan dinlen yorma sakın kendini...
daha çok erken 33. haftandasın. :Saruboceq:

ayakta cok kalmiyorum zaten canim...sebebi o degil bence gece uyrkende oluyor uykumdan uyaniyorum dun gene saat 3 te uyandim 6.30 a kadar uyuyamadim.hem bas agrisi hem kasik....
Canım dikkat et kendine fazla ayakta kalma. Devamlı uzan dinlen yorma sakın kendini...
daha çok erken 33. haftandasın. :Saruboceq:

evet daha erken canim ama ne olacagida belli olmuyor gecen ay teyzem 34 haftalik dogum yapti..ncinarida gordunuz 31 haftalikken yapmis..her an hersey olabilir.....

nurefşaann tablocubaşıımmm...cmts doktora gidiimmm hemmen güncelliyorum kuzumun kilosunuuu..

Allah korusun canım...aklına kötü şey getirme ama,doktorunla da bu durumu paylaş bence..baş ağrısı tansiyondan da olabilirCADIARZUtansiyonunu da sık sık ölçtür canım..

Allah korusun canım...aklına kötü şey getirme ama,doktorunla da bu durumu paylaş bence..baş ağrısı tansiyondan da olabilirCADIARZUtansiyonunu da sık sık ölçtür canım..

kendim evde olcuyorum zaten hergun canim....genelde normal sinirda cikiyor ama bazen dusuyor...birkac kez yukseldigide oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…