bendede yanma var.gece avuc içlerıme baktım kıpkırmızydı. doktor normal dıyor.el ve ayklarım yanıyor
sabahtan beridir oturdum kaldim:) daha yatagi falan topalamdim bilasik yikayacagim utu yapacagim ..ama bende bu tembellik varken nasil olacak bilmiyorum...simdide seda sayanin programina takildim su cem midir nedir katili bi yakalasalarda su mevzu bitse ...
sabahtan beridir oturdum kaldim:) daha yatagi falan topalamdim bilasik yikayacagim utu yapacagim ..ama bende bu tembellik varken nasil olacak bilmiyorum...simdide seda sayanin programina takildim su cem midir nedir katili bi yakalasalarda su mevzu bitse ...
kizlar bende bacaklarimin agisindan uyuyamiyorum yaa 2gundur gecelerim kabus oldu...kemiklerim nasil sizliyor anlatamam..burda birkac gundur hava sogudu hep yapmur var nemli falan acaba onun etkisimi var..canim kocami gece birkac kez uyandirip krem falan surdurdum ..yazik oda hem uyuyor hem krem suruyor bi komik hali vardi ki...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma yaa guyaa ailesinin haberi yokmus..adamin biri dediki ailesi bilmiyorsa nerde oldugunu bu cocuga parayi kim gonderiyor??dunyanin her yerinde aranirken nasil baska bir ulkede calismadan gecmini sagliyor bu cocuk??cok dogru....insallah yakalanir ailesi kesin biliyor yerini....
biz nasil gece birkac kez uyanip uykumuzdan oluyoruz oda kalksin gece uyanmaya alissin:) dimi ama banada yazik..
su araci olan adamda pek bi iddiali konusuyor ermenistana kacirmislar caniyi oyle diyor
hepsini hapse attiracakmis bu gidisle kendisi hapse gidecek:)
ne güzel herkes izne ayrıldı galiba evde televizyon izliyor maşallah :)
yok canım ben daha çalışıyorum. eylülün 14 üne kadar çalışacağım kısmetse.5hafta mı komple doğum sonrasına aktaracağım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yilan hikayesine dondu valla is...olan kiza oldu yazik....
yaw bu adam ctesi gunku kontrolumde cati muayenesi yapar mi?fisfisfis
ben basini izlemedigim icin anlayamadim kadir celigin ismi neden geciyor? cok merak ettim onunla ne ilgisi var mis ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?