2009 Ekim Anneleri

kizlar bende bacaklarimin agisindan uyuyamiyorum yaa 2gundur gecelerim kabus oldu...kemiklerim nasil sizliyor anlatamam..burda birkac gundur hava sogudu hep yapmur var nemli falan acaba onun etkisimi var..canim kocami gece birkac kez uyandirip krem falan surdurdum ..yazik oda hem uyuyor hem krem suruyor bi komik hali vardi ki...

bendede yanma var.gece avuc içlerıme baktım kıpkırmızydı. doktor normal dıyor.el ve ayklarım yanıyor

sabahtan beridir oturdum kaldim:) daha yatagi falan topalamdim bilasik yikayacagim utu yapacagim ..ama bende bu tembellik varken nasil olacak bilmiyorum...simdide seda sayanin programina takildim su cem midir nedir katili bi yakalasalarda su mevzu bitse ...

aynen canımiş cook.. kanald acık.. cok yorgunum neden bılmem ...

sorma yaa guyaa ailesinin haberi yokmus..adamin biri dediki ailesi bilmiyorsa nerde oldugunu bu cocuga parayi kim gonderiyor??dunyanin her yerinde aranirken nasil baska bir ulkede calismadan gecmini sagliyor bu cocuk??cok dogru....insallah yakalanir ailesi kesin biliyor yerini....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

su araci olan adamda pek bi iddiali konusuyor ermenistana kacirmislar caniyi oyle diyor
hepsini hapse attiracakmis bu gidisle kendisi hapse gidecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…