ya kısalr ben saga veya sola yattıgım zaman bi süre sonra cok canım acıyor sanki bebek baskı yapıyor gibi ama cok acıtıyor sizd de oluyor mu bu?
ya kısalr ben saga veya sola yattıgım zaman bi süre sonra cok canım acıyor sanki bebek baskı yapıyor gibi ama cok acıtıyor sizd de oluyor mu bu?
aynen bende de oluyor seldusum zaten dönemiyorum kendimi cok agir hissediyorum yastik koyuyorum iki yanimada bacak arasina ama zaten gece en az 5-6 defa kalkiyorum wc ye off puff diyerek valla esim yardim ediyor kalkarken bana vinç lazim degilmi diyorum guluyor oda ne yapsin
ilkayım neden o kadar ağırlaştınki. çok kiloda almadın sen bildiğim kadarıyla. benim hareket etme konusunda öle çok zorluğum olmuyo... ama hergün yüzüp egzersizleri yapıyorum...
canim gece kalkarken zorlaniyorum ama gün icinde pek sorun olmuyor , ben yüzemiyorum bana yasak arti istedigim gibi bile gezemiyorum disarda gezme sürem 15 dk ev icinde dolaniyorum ama egilip kalkmak ani hareketler vs hepsi yasaklandi , rahat ve sakin olacakmisim ama 1 haftam daha kaldi :) 35 doldurayim doktorum ondan sonra istedigini yap dedi bende bekliyorum simdilik , bunada sükrediyorum cünkü yatmam bile söz konusuydu ilk zamanlar sükür yatarak gecirmedim hersey simdiye kadar normal gitti insallah devam eder , 36 ya geleyimde bende hafif sporlara baslarim egzersiz vs yürüyüs cünkü dogumuda kolaylastiyormus
kızlar yeni kalktım daha yatmaktan kızım bu saate kadar oynamadı paniklendim çok süt içtim yattım hep ama nafileydi az önce çikolata yedim çokokrem kaşı kaşık çok sert döndü sanırım sıkışmış biyerde çok korktum agladım korkumdan yayavruma bişioldu dieeesenağlama
musyasçım bak doktorlar öncelikle diyorki bebeğim hareket etsin mantığıyla sürekli atlı şeyler yiyip kendinize zarar vermeyin. o yediğin çikolata vb şeylerim içinde hep kafein var ve plesantanın ayrıştıramadığı zrarlı maddelerden biri. benimde bebeğim bazen uzun süre oynamıyo önceden oynamasına uyanırdım. şimdi uyandıktan belli bi süre sonra hareket ediyo... birazcık vişne suyu iç. yada vişne reçelin varsa ondan 1 çay kaşığı. ve yat sırt üstü karnını okşa faydası olacakdır. sen stres yaparsamno da kasılır kalır bi yerde.
öyle yapıyım bitanem dogum ysapan anneler esordum heme nbende panikledim süt içmiştim onlar dedi tatlı bişi ye yoksa sevmiyom zaten pek çokokremi buara midem kaldırıyo ama yedimde uyandı benim doktorumda geçe ndediki buhafta hareketine çok dikkat et sabah 9akşam 9 8kere oynıcak yoksa heme ngel dedi erken riskim varya iki tane bebegimde karnımda öldü panigim ondan kuşum
anlıyorum canım seni. bu inşallah öyle olmayacak merak etme. sakinleş biraz aç bi müzik kanalı bi uzan bi rahatla okşa biraz konuş onunla. hareket edeceğine inanıyorum ben.... bide bebişler yerlerinin daralmasının yanında artık daha fazla uyurlarmışşş
opuyorumnanaktantmmcnm öyle yapıyım teşekkürler cn mbenim
kızlar ya bişey soracam... içinizde antalya da doğum yapmayı düşünen varmı?????
kızlar yeni kalktım daha yatmaktan kızım bu saate kadar oynamadı paniklendim çok süt içtim yattım hep ama nafileydi az önce çikolata yedim çokokrem kaşı kaşık çok sert döndü sanırım sıkışmış biyerde çok korktum agladım korkumdan yayavruma bişioldu dieeesenağlama
selam kizlar nasilsiniz canlarim??
ben antalyadayım canım burda dogum yapıcam nıe sordun
iyi canım sen ansılsın:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?