2009 Ekim Anneleri

burcucum çünkü bu gidişle ben de orada yapacam. ama doktorumun gideceği hastane daha hala faaliyete geçebilmiş değil. o yzüden açıkta kalamamk için araştırıyorum... sen hangi hastanede yapıcaksın?

benım dr muayenehanesı var canım 2 3 hastahaneyle anlasmalı topculardakı andevada yada soguksudakı andeva hastahanesınde yapıcam hayırlısıyla

bende iyiyim canim..evdeyim her zamanki gibi degisik bisey yaptigim yok...kendimi tatlilara verdim bu ara can SIKINTISINDANMIDIR nedir yoksa sekerimmi dusuyor ne..anlamadim gitti..Allah sonumu hayir ede...

can sıkıntısındandır. çünkü ben de şu anda aldım elime light çikolatsayı ve bitirene kadar yemeryi düşünüyorum

benım dr muayenehanesı var canım 2 3 hastahaneyle anlasmalı topculardakı andevada yada soguksudakı andeva hastahanesınde yapıcam hayırlısıyla

anladım canım. andevada yapıcan kesin yani? peki hastaneyi gördünmü? bi de fiyat aldınmı? tam andevayla görüşüydum kesildi telefon. sonrada hep meşguldü.. şu laradaki yaşam hastanesi güzele benziyo da... biliyomusun bilgin varmı yani nasıl bi hastane doktoru falan?

can sıkıntısındandır. çünkü ben de şu anda aldım elime light çikolatsayı ve bitirene kadar yemeryi düşünüyorum

ahhh nerde light cikolata??2 gundur benim yediklerimin yaninda minnacik kalir...dunden bugune yarim kavonoz nutella yedim iyimi???ne zamandir cikolata yemiyordum zaten pisman degilim...:1closedeyes:

benım dr andeva yasam ve anadolu hastahanesıyle anlasmalı canım.
yasam ve anadolu sıgorta ve bagkur dogumu karsılamadıgından andevayı tercıh ettım.
topculardakı andeva hastahanesınde 25 gun once gorumcem dogum yaptı ama fıyat hakkında bılgım yok. yıldız andeva hastahanesı yenı acıldı amelıyat hanesı daha acılmamıstı 1ay once dr senın zamanına kadar acılır dedı pazartesı sorucam eger mumkunse orda yapmak ıstıyorum evıme yakın hemde yenı hastahane dıye yerimseniben
yasam hastahanesıde guzel dıye duydum
anadolu hastahanesı zaten tartısılmaz cok ılgılıler ve yenı dogan bakımıda var
benım dr erken dogum olsa zaten sana sormadan anadoluya yonlendırırım senı dedı oranın yenı doganı ıyı dıye oyle yanı canım karar verdıgınde bana ozelden yazarsın fazla takıp edemıyorum burda sızlerın yazılarını cunku yerimseniben

canım şimdi anadoluyla görüştüm fiyat aldım medical telefonda fiyat vermiyo. oaradan alacakmışım. ben fethiyeden antalaya fiyat alamayamı gidecem??? Anadolu için çok iyi diyosun yani. 1 hafatya kadar burdaki doktorumdan ve gideceği hastaneden haber gelecek... orası olmaması durumunda bunlardan birini tercih edecem... sana da haber veririrm caım. verdiğin bilgiler için çok sağol

ahhh nerde light cikolata??2 gundur benim yediklerimin yaninda minnacik kalir...dunden bugune yarim kavonoz nutella yedim iyimi???ne zamandir cikolata yemiyordum zaten pisman degilim...:1closedeyes:

aman napalım mehay kaldı 1.5 ayımız şurda zaten son ay da pek kilo alınmıyomuş... ne istiyosa canın ye kuşum. ben de şurda 2 hafat sonra bi salacam kendimi pir salacam.. bu arada ne sordun ebebişim görmedim

aman napalım mehay kaldı 1.5 ayımız şurda zaten son ay da pek kilo alınmıyomuş... ne istiyosa canın ye kuşum. ben de şurda 2 hafat sonra bi salacam kendimi pir salacam.. bu arada ne sordun ebebişim görmedim

canim son koydugun fotoda boyun baya uzun cikmis boyun kac acaba dedim merak ettim...yoksa zayifliktanmi uzun geldin gozume diye sormustum...

canim son koydugun fotoda boyun baya uzun cikmis boyun kac acaba dedim merak ettim...yoksa zayifliktanmi uzun geldin gozume diye sormustum...

yok kız ne uzunu. 1.60 mışım. ama bacakalrım biraz uzundur vücuduma oranla belki ondan öle gelmiştir.

evet bacaklarin baya uzun ve seksi dikkatimi ilk ceken sey onlardi zatenkaydirigubbakcemile3
masallah

hamile kadının seksiliğimi olur:)))))))) hahahahaha..... normalde bacaklarım yamuk durur. meğersem zayıflıktanmış... biraz kilo alınca kendilerine geldi...

hamile kadının seksiliğimi olur:)))))))) hahahahaha..... normalde bacaklarım yamuk durur. meğersem zayıflıktanmış... biraz kilo alınca kendilerine geldi...

valla oluyor canim hamile kadininda seksisi oluyor gozumlede gorunce inandim..:1rolleyesnceden deseler hadi beeeeeee derdimma.s

ayy ne bileyim canim simdi farkettim:kedi:

benim bu minik kedim nil varya ben peynir falan yiyince nasıl harekete geçiyo anlatamam. ben de peyniri çok sevip çok yediğim için sürekli bi hareket halinde. hahaha çok tatlı ya.... peynir gidince çıldırıyoo

benim bu minik kedim nil varya ben peynir falan yiyince nasıl harekete geçiyo anlatamam. ben de peyniri çok sevip çok yediğim için sürekli bi hareket halinde. hahaha çok tatlı ya.... peynir gidince çıldırıyoo

hehehehe:roflol: peynir yedirirsin biraz buyuyunce bol bol o zaman annesi kemikleri gelisir..guclu kuvvetli bir kiz olur...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…