kendin içinmi diyon kız?
hehehehe:roflol: peynir yedirirsin biraz buyuyunce bol bol o zaman annesi kemikleri gelisir..guclu kuvvetli bir kiz olur...:lepi:
anasına çekerse kalsiyum fazlalığından yiyemeyedebilir. ben hamile kalmadan önce olabildiğince yemiyodum yasaktı ama şimdi nasıl olsa nil çekiyo diye koyverdim kendimi..
senden bahsetmiyormuyuz surda deminden beri :jeyyar:senin icin diyom deli...ama bende fena sayilmam hani...zemuszemus
valla bende onceden cok sut icerdim peynir yerdim yogurt yerdim belki benimde fazlaydi bilemiycem ama su an peynir ve yogurt yiyebiliyorum sadece sut icemiyorum malesef..yinede calsiyumum eksik cikmadi...
anammm. ne bileyim bi fotomu gördün o açıdan dedim... valla etrafımdaki herkes hamileliğin çok yakıştığını falan söylüyo ama ben hala bu kilo fazlalığpı durumunu yadırgamaktayım.... kocam da arkadn hiç belli olmuyo diyo kilo aldığın hamile olduğun.. ben de o yzüden hep arkam dönük yatıyorum..:)))))))
bu arada mehayım ben senin tam fotonu hiç görmedim. göbek kısmını gördüm bitek gayet zayıf ve zarif duruyodun... emin her hamile gibi sen de çok güzelsindir. koy bi tam fotonu da görelim bebeişim.
nurefsan dün göndermiştim bilgilerimi benide ekledinmi
selam amazoncum
nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?