2009 Ekim Anneleri

hehehehe:roflol: peynir yedirirsin biraz buyuyunce bol bol o zaman annesi kemikleri gelisir..guclu kuvvetli bir kiz olur...:lepi:

anasına çekerse kalsiyum fazlalığından yiyemeyedebilir. ben hamile kalmadan önce olabildiğince yemiyodum yasaktı ama şimdi nasıl olsa nil çekiyo diye koyverdim kendimi..

anasına çekerse kalsiyum fazlalığından yiyemeyedebilir. ben hamile kalmadan önce olabildiğince yemiyodum yasaktı ama şimdi nasıl olsa nil çekiyo diye koyverdim kendimi..

valla bende onceden cok sut icerdim peynir yerdim yogurt yerdim belki benimde fazlaydi bilemiycem ama su an peynir ve yogurt yiyebiliyorum sadece sut icemiyorum malesef..yinede calsiyumum eksik cikmadi...

senden bahsetmiyormuyuz surda deminden beri :jeyyar:senin icin diyom deli...ama bende fena sayilmam hani...zemuszemus

anammm. ne bileyim bi fotomu gördün o açıdan dedim... valla etrafımdaki herkes hamileliğin çok yakıştığını falan söylüyo ama ben hala bu kilo fazlalığpı durumunu yadırgamaktayım.... kocam da arkadn hiç belli olmuyo diyo kilo aldığın hamile olduğun.. ben de o yzüden hep arkam dönük yatıyorum..:)))))))

valla bende onceden cok sut icerdim peynir yerdim yogurt yerdim belki benimde fazlaydi bilemiycem ama su an peynir ve yogurt yiyebiliyorum sadece sut icemiyorum malesef..yinede calsiyumum eksik cikmadi...

sütü ben de çok içmiyorumö hiç bi zamn da pek sütçü olmadım.. ama mmesela sabah kahvaltı da bile ayran içebilirm. akşam tv izlerken çerez yerine peynir yyiyebilirm.. ben bönreklerden bi gece hastaneye kaldırıldığımda öğrendim calsium fazlam olduğunu. çünkü fazlası böbreklerde taş yaparmış çok aşırısı sa kemik erimesi o yzüden bana günde en fazla 1 kibrit kutusu peynir veriyoalrdı. ben şimdi oturdum 2 kibrit kutusu yedim bile

bu arada mehayım ben senin tam fotonu hiç görmedim. göbek kısmını gördüm bitek gayet zayıf ve zarif duruyodun... emin her hamile gibi sen de çok güzelsindir. koy bi tam fotonu da görelim bebeişim.

kizlar su yaziyi sizlerle paylasmak istedim cok hosuma gitti cunku :)

Ağır bir hasta hastahanede. Tüm ailesi bekleme odasında doktorlardan haber bekliyor.

Yorgun ve umutsuz bakışlı bir doktor çıkıyor. 'Tek yaşam şansı var o da beyin nakli. Böyle bir ameliyatı ilk olarak deneyeceğiz, tabi masraflar hastanın ailesine ait.'
Aile, şaşkın, yorgun, çaresiz...
Aralarından biri;
'Peki ama fiyat nedir diyor?'
Değişir diyor cerrah. 5000 Euro erkek beyni kullanırsak, 200 Euro kadın beyni kullanırsak.
Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalışırlar. Hanımlarla göz göze gelmekten kaçarlar.
Ama aralarından biri merakını yenemez:
'Peki doktor bu fiyat farkının nedeni nedir?' diye sorar.
Cerrah gülümser.
'Eh tabi, aynı arabalar gibi, kadın beyinleri ucuz oluyor akıllarını çok kullandıkları için. Kullanılmış akıl, kullanılmış beyin. Erkek beyni hiç kullanılmamış sıfır km araba gibi pahalı oluyor.'

ZEKı BIR KADINA ıLETMEYI UNUTMAYIN

Hikâyenin ortasında gülümseyen beylere selâm :)

kaydirigubbakcemile3 valla aynen benimde arkadan hic belli degil hamile oldugum..arkam donuk yururken birden donunce karnimi gorenler sasiyor :)))

kıslar iyi akşamlar...
tv de beyaz melek var izleyenler ağlamış, izlesemmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…