2009 Ekim Anneleri

elaaam isleme yafrumm..çok zırlamıştım ben..moralini bozma boşuna

slm kısslar nbrsiniz ayy benim seyim cok acıyor sanki böööle genişliyor gibi neden ki???

selduşçum valla sağ kasığımdan ayağıma kadar kramp girmiş durumda yürürken zorlanıyom...sen nasılsın..şeyinin acısı geçtimi:))

gecti kuzum gecti kramp cok kötü yaa bana cok olmuyor cok şükür arasıra oluyor..kalsıyum ya da magnezyum içiyormusun?

kızlar bişey sorucam hanı bı kac ay önce arkadaslardan bazıları kendı elbıse dolabına bebegın esyalarını koymak için raf almışlardı ya onun fotosu olan varmı

haklısan aslında selduşum...ya ben çok heycanlıyım aslında yarın dr da randevum var..3 haftadır meleğimi görmedim umarım herşey yolundadır..inşallah kızım büyümüştür çok merak ediyom...

ayy ne güzel ben de pazartasıye aldım randevu ama ben bebeğimi göremicem sadece nst aletine baglanacam.ben de 3 haftadır görnüyorum tosunumu ..benim doktor ayda bir cagırıyor ama bazıları 15 de bir cagırıyormus artık cok gıcık yaaa..insallah bebişin iidir ayy ne güzel yaaaopuyorumnanaktan

bulcuk odana bayılsım canım....hele halınız cok seker ben hastasıyım sünger bobun hatta suan üzerimde sünger bob lu pijamalarım var:)))

neden göremiycen canım bide neden nst ye giricen bir sorunmu oldu hayatım...bana dr 35 ten sonra her hafta çağırıcam demişti..ama bu gittiğimde bir sorun yoksa nst ye almıycak beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…