2009 Ekim Anneleri

neden göremiycen canım bide neden nst ye giricen bir sorunmu oldu hayatım...bana dr 35 ten sonra her hafta çağırıcam demişti..ama bu gittiğimde bir sorun yoksa nst ye almıycak beni...

en son 3 hafta önce gittim ben ozaman dediki 35 hafat olunca nst ye gir bi bajkalım kasılmalara dedi..yani 3 hafta sonra gel dedi..ondan bir hafta sonra da ultrasyona gelirsin dedi.heray 100tl bayılıyom hatta nst için de 20tl alıyor.en fazla 10 dakka bakıyor.öle haftada bir falan da cagırmıyor cok sinir oldum normalde 15 de bir cagırması lazım ama .....

100 çokmuş canım sen özelinemi gidiyorsun dr un..bizim hastane şu anda kampanyada muayene 15 ama nst 50 tl..bizdede nst çok abartı...bide artık sık çağırması lazım..beni mecbur çağıracak çünkü 38 te sezeryan olucam..ee geriyede böylece 3 haftam kalmış oluyo...

ayy az kalmıs senin kıs ne kalmıs surda hadi hayırlısıyla saglıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucagımıza insallah..ben ramazan bayramı sabahı doğmusum..haca sabah ezanını okurken dünyaya gelmişim babam bayram namazına hastaneden gitmiş:)))) aslında ben de bebeğimi bayramda kucagıma almak isterim ama erken oluyor ...

güzel olurdu aslında senin için bebeğini bayramda kucağına almak ama dediğin gibi erken olur sanırım...benimde az kaldı heycen basıyo beni gittikçee

güzel olurdu aslında senin için bebeğini bayramda kucağına almak ama dediğin gibi erken olur sanırım...benimde az kaldı heycen basıyo beni gittikçee

hayırlısı olsun canım yaaa insallah saglıklı sıhhatli gelsinler de dünyaya ...hazırladın mı herseyini ben yavasayvas bitiriyorum eksikleri başigini içini falanda hazırladım bugün..hazırladıkca hemen dogsun istiyorum yaaayerimseniben

inşallah canım hayırlısıyla doğarlar...benim herşeyim hazır çok şükür bir tek berram eksik inşallah oda sağlıkla gelir...sende şimdi hazırlığını bitirince bir an önce gelsin istiyceksin...milupanın sitesinde doğum belirtilerinin arasında ne yazıyodu biliyomusun...anneler bir telaş herşeyi bitirmeye son eksiklerini yapmaya başlarmış..bu bebeğin gelmesi yakın demekmiş..iç güdüsel olarak böyle davranırmışız yani...

gercekten mii ya bende bu haftaya kadar o kadar rahattım ki anlatamam herkes kızıyordu bana hazırla artık diye..daha 2 gün önce esyalarını yıkayıp ütüledim kuzumun cantamızı bu gün hazırladık eksiklerimiz var daha yani benim eksiklerim olusumunkiler hazır:)))) sen özel de mi olacan sezeryan yani sezeryan olma sebebin ne?

gerçekliği ne kadar doğru bilmiyorum ama sitede öyle yazıyordu canım...ben özel hastanede olucam ama bu sefer epidural olucam inşallah...ilk gebeliğimde sezeryandı mecburen yine öyle olucam canım...

geçmiş olsun zeynepcimm krampların içinmagnezyum içiyormusun baya rahatlatır o tatlımm ii geceler şeker

seldusum sağol tatlım iyiyim sen nasılsınn

gerçekliği ne kadar doğru bilmiyorum ama sitede öyle yazıyordu canım...ben özel hastanede olucam ama bu sefer epidural olucam inşallah...ilk gebeliğimde sezeryandı mecburen yine öyle olucam canım...

hadi hayırlısı olsun canım yaa..ben epiduralden korkuyorum canlıcanlı kesecekelr hiç acımıcak biliyorum ama cok heyecan yaparım ben olur da sezeryan olursam bayıltsınlar beni..gerci onda da ayılırken cok kötü oluyormus nesse hayırlısı artık..

geçmiş olsun zeynepcimm krampların içinmagnezyum içiyormusun baya rahatlatır o tatlımm ii geceler şeker

seldusum sağol tatlım iyiyim sen nasılsınn

nolsun dadlum kocişim halısaha macına gitti ben de ölesine takılıyorum...kısların fotolarına bakıyorum bulusanların coksekerler yaa ben de orda omak isterdim...

iyi aksamlarrr kızlarrrrrrrrrrr
gizoşummmmmmmmmm nie kızgınsınnnopuyorumnanaktan

naloşumm hoşgeldinn dün anneme çok kıızdımmm hala sinirim geçmedi bütün gece ağladımm ve hasta oldum mafoldumben

naloşumm hoşgeldinn dün anneme çok kıızdımmm hala sinirim geçmedi bütün gece ağladımm ve hasta oldum mafoldumben
hoşbuldukk bitanemmm
oyy canım benim nasıl yaa nie uzdu annee seni
bu halinde niye uzdukiii seni pff (((( :teselli:
uzulmee yaa dora da uzuluyor boylee kıyamam

yaa naloşumm biz ben hamiş olalı beri görüşmüyoz annemlerle dün bebişin odası yerleşecek diye kayın validem dediki gizem ara çağır annenide kadın senden bi adım bekliyodurrr aradımmm bakmadı telefona :gitme: sonra bende mesaj attım ama bütün gün ne gelen nede gidenn yanlızım çook naloşum yanlızz senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…