2009 Ekim Anneleri

uzme canını tatlım olay nedir bılmıyorum ama benım annemde pek bebekle ilgili bişey yapmasz istemıyo belkı ondan ama bende uzuluyorum yapıcak bişey yokk

mafoldumben neden istemiyolar meleklerimizi yaaa daha bi kere beni hamiş olarak görmediii

senınkını bılmem ama benımkı erken oldu bıde damadını sevmıyor o yuzden ıstemedı her gıttığımde der nıye 2.yaptın dıye şimdi bu sıralar pek bi iş yaptrmıyo ama yaparız ederiz olayı hiç yok...boşverrr sıkma canınııı ama annede yeter nazlanmasın bugunlerınde yanında olması gerekır

kıslar üzülmeyin demek isterdim ama suan ihtiyac duydugunuz tek kişi annelerimiz demi..insallah doguma kadar gelir annen gizemcim ..eşinle evlemeni istemediği için mi gelmiyor?

ayy bende işi bıraktımm babamla beraber açlışıyodum zaten hamiş olunca düşük tehlikesi nedeniyle işi bıraktım çalışmıcam dedimm plansız bi gebelikti oğlum zatenn ve onu kaybetmek istemiyodumm neyse işi bıraktım diye bana bi küstüler çocuk için daha erkendide yaşınız daha ufakta keyfinize baksaydınız biraz diyede neyseee o nedenle küstük vee şubattan beri görüşmüyozz rezalet demi ama öle mafoldumben

ama ne acayiptirki haftada 1 2 özbenle görüşüyolar en azından telefonda şaka gibi demi ???

bıraz saçmalamışlar gizoş kusura bakmada napıcaktın hamış hamış çalışckmıydın olmuş bı keree ışte bunu anlamıolar oldu bu bı can artık uzmeye gerek yok susun dımı

bide şekerim benim ilk bebğim buu hani iki olur üç olur neyse desimlerki nasıl bakcenizz ama benim ilk minnoşumm bu susun ki ne susunnnoğlum sağlıkla gelsin hiç bii istemiyomm

bitanem benim yaaa. en ihtiyacın oldugu zamanda neden boyle yapmışlar. uzme kendinide ve bebişinide bitanem bu da bir sınav olsa gerek emin ol hatalarını anlıcaklar
neden bişilere karar verirken kendi kararlarımız onemsenmez işi bırakman gerekiyorsa sende bilinclisin bırakmıssan bu dogru oldugu içindir sen vicdanı rahat tut yanlısmı yaptım onlar bana kustuler deme oglusun ugur hayır bereket getirir inşallah sana gizoşum
sakınn uzulmee o senin biricik doran iki cihanda da yuzunu guldursun inşallah gizoşummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

keremim ii geceler tatlımmm

naloşummm çok teşekkür ederimm ii dileklrin içinn oğluşumu bekliyorum zatennn allahın izniyle onun gelişiyle herşey daha güzel olavcakk ama yanımda olmalarını çok isterdimm duygularımmı benle paylaşmalarını

niye seni görelim yahu :)

gizem ne desem ki benim annem öyle yapsa görüşmem heralde ( bilemem ben belki katıyım yinede bilemezsin belki başka durumlar vardır eşinle falan sorunluysa
tlf duymamıuşta olabilir beim annem genelde duymaz

yok bizler telefonu afedersin tuvalete bilem taşırızz öle bi ihtimal yok yok yaa bende zaten en son dün olandan sonra görüşmeyi düşünmyomm zaten üzülüyom çook

ya bence her anne evladını düşünür bence bunun altında başka şeyler var ya birşeye alındı kızdırdınız ya eşine ya sana bir terslik olmaz hiç bi anne hele hamişken böyle yapmaz inşalah en kısa zamnda düzelirsiniz..... ne demişler ana gibi yar olmaz.......

iyi gecelerrr kızlar ben kactımmmmmmm
gogsum cok agrıyor ((
gizoşum inşallah aradaki sıkıntılar biran once halledilir boyle uzmesinler senii ((((
optukkk hepinizi

naloşumm öptük seni ve minik paşanı tatlım ii gecelerr opuyorumnanaktan

gizem sadece bu sacma sebepden i küsler sana kusura bakma ama saka gibi senin yasın cok mu küçük yada cok mu yeni evlisiniz eşinle de öle düsünmüsler..hem öle olsa bile bu bi can torun baldan tatlı demişler..bence hiç sıkma canını kuzum dogsun olusun cok pişman olurlar yaptıklarına...

ben kacıyorum kısslar kocişim geldi mactan pasaklı bi şekilde....geceniz ii olsun öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…