yaa naloşumm biz ben hamiş olalı beri görüşmüyoz annemlerle dün bebişin odası yerleşecek diye kayın validem dediki gizem ara çağır annenide kadın senden bi adım bekliyodurrr aradımmm bakmadı telefona :gitme: sonra bende mesaj attım ama bütün gün ne gelen nede gidenn yanlızım çook naloşum yanlızz senağlama
yaa naloşumm biz ben hamiş olalı beri görüşmüyoz annemlerle dün bebişin odası yerleşecek diye kayın validem dediki gizem ara çağır annenide kadın senden bi adım bekliyodurrr aradımmm bakmadı telefona :gitme: sonra bende mesaj attım ama bütün gün ne gelen nede gidenn yanlızım çook naloşum yanlızz senağlama
ayy bende işi bıraktımm babamla beraber açlışıyodum zaten hamiş olunca düşük tehlikesi nedeniyle işi bıraktım çalışmıcam dedimm plansız bi gebelikti oğlum zatenn ve onu kaybetmek istemiyodumm neyse işi bıraktım diye bana bi küstüler çocuk için daha erkendide yaşınız daha ufakta keyfinize baksaydınız biraz diyede neyseee o nedenle küstük vee şubattan beri görüşmüyozz rezalet demi ama öle mafoldumben
ama ne acayiptirki haftada 1 2 özbenle görüşüyolar en azından telefonda şaka gibi demi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?