2009 Ekim Anneleri

ahh ahhh neyse kıslat neyse düzelevcek hala umudumuz var dora bebekle

ii geceler seldusumm

Son düzenleme:
annemle biz görüşmüyozda onu konuşuyoduk şeker seni görmezmiyim tatlım biraz geç gördümm

ii geceler kısarr allah rahatlık versin canlarım size ve kuzularınıza opuyorumnanaktan

slm kızlarrr yine uyku tutmadııı beniiii yatmakda o kadar zorluk çekiyorummmm sağa solo dönemiyorummm az önce sağ kasığıma felaket bi ağrıı girdiii korkuyorum erken gelicek diyeeee

kızlar sizide uyku tutmadı herhalde. uykusuzluktan çıldırcamirmirmirmirm çok uykum var 3 gündür uyuyamıyorum gözleriin önü morardı resmen yaaaaa

slm kızlarrr yine uyku tutmadııı beniiii yatmakda o kadar zorluk çekiyorummmm sağa solo dönemiyorummm az önce sağ kasığıma felaket bi ağrıı girdiii korkuyorum erken gelicek diyeeee

canım benim ya allah yardımcımız olsun. insan ne döne biliyo ne yatabiliyo.....kasığındaki ağrı geçtimi biraz

geçtiii canımmm bi arar geldi ve gittiii ama uykusuzlukdan kafayı yicemmm çok uykum var ama uyuyamıyorumm offfff

ya kızlar benim karnımın en üstünde bebişimin poposunu dayadıgı yer oluo her hareketinde acayip canım acıo resmen zıplatıp yerinden ama sancı gibi degil sadece hareket edince oluo size de oluo mu

ya kızlar benim karnımın en üstünde bebişimin poposunu dayadıgı yer oluo her hareketinde acayip canım acıo resmen zıplatıp yerinden ama sancı gibi degil sadece hareket edince oluo size de oluo mu

bendede oluyooo canımmm poposumu oluyor bilmiyorum ama benimde canımı acıtıyooo az kaldııı biraz daha sabredicez inşş

ii geceler kızlar gecmişi okuduk geldik kızımla nasılsınız kimse göbüklerden uyuyamıo yaw aynı dert bendede var puff
evet kocişler uyurken fosur fosur insanın sinirleride bozuluya yaa...
geçtiii canımmm bi arar geldi ve gittiii ama uykusuzlukdan kafayı yicemmm çok uykum var ama uyuyamıyorumm offfff
benide sancılar arada yokluyo ama napalım meleklerimiz için sabredicez. benimde uyku gözlerimden akıyo mafoldumben

evet canım aynısı bende de var can yakıcı bi durum ama çok güzelkaydirigubbakcemile2onu hissetmek harika sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza bi alsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…