2009 Ekim Anneleri

evet canım aynısı bende de var can yakıcı bi durum ama çok güzelkaydirigubbakcemile2onu hissetmek harika sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza bi alsaydık

valla ben gecen haftaya kadar bi rahattım ohh bu haftanın basından beri yavas oynasın deyip duruyorum arada yalancı sancılarımda oluo bide miniğim vurunca dayanılmaz oluo resmen saglıkla gelsin de katlanıcaz artıkzemuszemus

bende uyus oluom kocamin uyumasina.gozume cok batio :umursamaz:

ayyyh bende tam valla fosur fosur uyuo içerde sanki bi benim cosugum olcak nie bitek ben uykusuz kalıorum ki derkeeeen kocişim uyandı ve off hiiiiiç uyuyamadım dedi delikafadulden
nazar degdirdim adama yahu sırnaşık şey

ha ha ha ya bu arada buketcim ankaralı olanlar bu gün buluşucaklardı senin haberin varmı oldumu buluşma topike baktım kisme bişey yazmamış merak ettim yahuuu:kedi:

bulustuk canim.listedeki 6 kiside geldi.ama foto yok kaydirigubbakcemile2
guseldi sohbet ettik.sonrasinda 3 kisi korse almaya ciktik zemuszemus

ayyyh bende tam valla fosur fosur uyuo içerde sanki bi benim cosugum olcak nie bitek ben uykusuz kalıorum ki derkeeeen kocişim uyandı ve off hiiiiiç uyuyamadım dedi delikafadulden
nazar degdirdim adama yahu sırnaşık şey

keske benimkide kalksa :emir_bebek
kalkmazki uykucu.bilerek durtuorum yatakta donuorum surekli ama nafile akannehir

keske benimkide kalksa :emir_bebek
kalkmazki uykucu.bilerek durtuorum yatakta donuorum surekli ama nafile akannehir

yazık kıııız kocişlerin günahı ne biz uyuyamıos die valla üzüldüm ben öle deme
bide kocişim mesaiye kalmıstı 12 saat calıştı bugun kıyamadım valla böle calısınca yorgunluktan kendini yataga atar atmaz uyurdu şimdi hala dönüo gene baqtım dayanamayıp

kocişlerin uyuması yine şimdi değilde bebişler gelince de devam ederse sen o zaman seyreyle şenliği. cıngar çıkar o zaman şimdi uyusunlar bakalım onlarada uykusuz geceler az kaldıkötükedihüso

yok canim benimki 12 saat mesai yapmio.ben izine ayrilmadan once ikimizde sabah 8.30 aksam 5.30 calisioduk.ama o yinede yatiodu geceleri bende ayakta garibim vakit dolduruodum:umursamaz halada oyleeeee

kocişlerin uyuması yine şimdi değilde bebişler gelince de devam ederse sen o zaman seyreyle şenliği. cıngar çıkar o zaman şimdi uyusunlar bakalım onlarada uykusuz geceler az kaldıkötükedihüso

o zaman cıglıgı basarım amaklava:

o ne be meryem anamıyız biz tek basımıza yapmadık ya kalkıp baqsınlar arada hiç diilse hafta tatillerinde aaakötükedihüso

yok canim benimki 12 saat mesai yapmio.ben izine ayrilmadan once ikimizde sabah 8.30 aksam 5.30 calisioduk.ama o yinede yatiodu geceleri bende ayakta garibim vakit dolduruodum:umursamaz halada oyleeeee

ayy baq şimdi de sana kıyamadım git uyandır yarın cumartesi hem uyuyamıorum cnm sıkıldı de ben gecen hafta tatilinde yaptım burnuna cekiodu beni ama sonra uykusu kactı oturduk karsılıklı somurtarak sabaha kadar:roflol:

bazen durtuorum gozunu aralio sonra geri dalio uykuya CADIARZU
bende vazgectim.bebis oldugunda aynisini yaparsa yandi ama klava:

anam dürtmekten anlamıolaqr baya uyandırcan kaydirigubbakcemile3
ama ilk yarım saat gözlerine gözükmemek lazımmış bunu anladım gecen hafta
sonradan gelecek beladan korkmicaksın derdi kayınvalidem bende öle yaptım ama o bela bizde fena cıktı daha da yapmamkaydirigubbakcemile

:roflol: dogumdan sonrasini bekle

benim kocişimin uykusu hafiftir tık sesine uyanır zaten ben uyu desemde bebiş her vızıkladıgında oda uyanır benim extra bişi yapmama gerek kalmaz onun şansına uslu olurmus miniğimkaydirigubbakcemile3

bravo alkisalkisalkis.bakalim benimki nasil olacak CADIARZU
canim ben bi uyumayi denicem.umarim uyurim.sana iyi geceler mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…