2009 Ekim Anneleri

bravo alkisalkisalkis.bakalim benimki nasil olacak CADIARZU
canim ben bi uyumayi denicem.umarim uyurim.sana iyi geceler mirmirmirmir

iyi geceler canım uyursun inşallah dönmezsin bile söööle yattıgın gibi ohhh

ayyh benimde uykum geldi hrhalde ne güzel oldum sana böle yazarken yazarkenkaydirigubbakcemile3

Günaydın mı desem iyi geceler mi desem bilemedim:kedi:
benim uykum kaçtı uyuyamıyorummafoldumben
3-4 gündür baş ağrısı çekiyorum şu an bile başım çatlıyomafoldumben

sanada günaydın elalı... ben de uyuyamadım. dön sağa dön sola.. kocişi de rhatsız ediyom. kalktım bende bi bakayım zaman geçsin dedim. epeydir bu satlerde uyanıyodum zaten. bebişler gelince de gözümüzden uyku akacak

anacım benim kocişi rahatsız etme durumum yokda dön sağa dön sola ben rahatsız oldum:kedi: arıcaz bu günleri keşke uyusaydık diyea.s
benim kızda uyanık fink atıyo şimdiden anne geceleri seni uyutmucam diyoopuyorumnanaktan

:)gerçekten ela. bende karnımda uyanık olduğu zamanları takip ediyom bazen. bu kız benide mum gibi dikecek sanırımdelikafadulden

günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrr

kızlar bugun saat 9 da sınavım var gecmem gerek dualarınıza ihtıyacım var öpüldünüzzzzzzzzzzz bana dua edın nolurrrrrr (((((((((

günaydın kızlarrrr hepinize güzel sağlıklı bir hafta sonu diliyorum
saınva giricek arkadaşlara başarılarr Allah zihin açıklığı versin :Saruboceq:

günaydın........
elacım geçmiş olsunnn..........
nisacım sınavın güzel geçer inşallahhh........

günaydınnnnnnnnnn bende burdayım kociş sahur iciç davete gitti bende onu bekliyom uyumadım hiç daha alkisalkisalkis

günaydın kızlar..
dün yorulmuşum herhalde bu gece deliksiz uyudum d
deliksiz uyku için her hafta buluşsak mı..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

günaydın kıslar nasılsınız güsel bir haftasonu dilerim herkese ben yarın anneme geçiyorum istanbula ve doguma kadar ordayım ve dogumnsan sonra 15günde ordayım eşimden 6hafta ayrı klacam offfff yaAAA((( DOKTORUM ıSTDE HASTANEMDE

sibelcim sana bikaçkere yazdım ama görmedin sanırım, nasıl gidiyor hamilelik,
doğum nezaman?
Abdurrrahman beye devam ediyorsun dimi canım?

evet canım abdurrahman beye devam ediyorum . Kısmetse ekim 4 görünüyo doğum ama tabi ne zaman olacağını allah bilir.
çok şükür şimdilik bi sorun yok.
Sen nasılsın

günaydın canım, uzuldum şimdi yani kocişin seni ve bebeği goremicekmi onca zaman :sinifsinif:

günaydın canım, uzuldum şimdi yani kocişin seni ve bebeği goremicekmi onca zaman :sinifsinif:

görcxek kuşum sdogumda gelck ve 3gün kalıp döncek nekötü bişi y böyle ayrı ayrı kalmak inanın strese girdim ve doguma kadar bi stres bende burdaki salak doktorlar tedavimi yapamadı bizde burda olmuyoz ameliyat istdeki tuttu die oraya gidiyom offffffffffff yaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

iyide canım dogumdan sonra sen evine dönsen mesela annen sizde kalsa bir süre daha iyi olmazmı eşinden ayrı kalmaktansa kendi fikrim ama her ikinizede cok zor olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…