2009 Ekim Anneleri

evet canım abdurrahman beye devam ediyorum . Kısmetse ekim 4 görünüyo doğum ama tabi ne zaman olacağını allah bilir.
çok şükür şimdilik bi sorun yok.
Sen nasılsın

iyiyim canım bende, biz şimdilik beklemedeyiz, 2 ay sonra denemeye başlayacağız.
sizlerin doğumunu bekliyorum,, allah hayırlısıyla hepinize yardım etsin.
nasıl konuştun mu gece doğum olursa gelecek mii?
Allah nasip etseydi benimde 4 ekim demişti bana.. : (((
canım kendinize ii bakın kızlarr...

iyide canım dogumdan sonra sen evine dönsen mesela annen sizde kalsa bir süre daha iyi olmazmı eşinden ayrı kalmaktansa kendi fikrim ama her ikinizede cok zor olur bence

ÇOK GÜSEL OLURDUDA KUŞUM ANNEM YENİ İŞE GİRDİ 4GÜN İZİN VEİRYOLAR SADECE GÖBEGİ DÜŞER DÜŞMEMZ ZEYNEBİN GELCEM EVİME BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYOM KENDİME BAKARIM opuyorumnanaktan

ÇOK GÜSEL OLURDUDA KUŞUM ANNEM YENİ İŞE GİRDİ 4GÜN İZİN VEİRYOLAR SADECE GÖBEGİ DÜŞER DÜŞMEMZ ZEYNEBİN GELCEM EVİME BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYOM KENDİME BAKARIM opuyorumnanaktan

ne diyelim canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim bebişlerimiz doğsunlarda herşey onlar için değilmi

günaydın güzel hamişler nasılsınız bebişler nasıl biz bugece bel agrısından uyuyamadık çok korktuk eşimle şiddetli şiddetliydi sagolsun eşim ovaladı saatlerce şimdi çok az agrıyo normalmi sizdede oluyomu artık korkuyorum herşeyden

konuştum canım geliyorlarmış gece olursada.hayırlısı olsun sağsalim doğsunda.sen şimdi hangi doktora gidiyosun.

gunaydın canım biz iyiyiz cok şükür ama o ağrılardan bendede var bel ağrısı kasık ağrısı her türünden var artık bu zamanlarda normal canım sonlara geldik geçmiş olsun

gunaydın canım biz iyiyiz cok şükür ama o ağrılardan bendede var bel ağrısı kasık ağrısı her türünden var artık bu zamanlarda normal canım sonlara geldik geçmiş olsun
sagol canım ya ilk defa bukadar şiddetli olunca herhalde doguruyorum dedim buaralar bide kafa yerinde olmayınca normal düşünemiyorum valla sonlara yaklaştık ne çabuk geçti

sagol canım ya ilk defa bukadar şiddetli olunca herhalde doguruyorum dedim buaralar bide kafa yerinde olmayınca normal düşünemiyorum valla sonlara yaklaştık ne çabuk geçti

Kotu düşünme canım ağrılar normal cunki biz hamileyiz kolaymı kocaman bebek taşıyoruz zemuszemus öyle ağrılar olacakki doguralım demi yoksa içimizde kalır bebişler :)) içini ferah tut opuyorumnanaktan

sagol canım ya şu bebişimin test sonuçları bi çıksa okadar rahatlıcamki biran önce dogurt beni dr. dicem :asigim:

sagol canım ya şu bebişimin test sonuçları bi çıksa okadar rahatlıcamki biran önce dogurt beni dr. dicem :asigim:

duamızdasın canım inşallah temiz çıkacak test sonuçlarınız sende bol bol dua et bu mubarek gunlerde :1hug: hep beraber sevinecez guzel haberlerine inşallah

konuştum canım geliyorlarmış gece olursada.hayırlısı olsun sağsalim doğsunda.sen şimdi hangi doktora gidiyosun.

canım ben şimdi remzi süllüye gidiyorum. ben aslında abdurrahman beye devam etmek istiyorum ama eşim hayır diyoor... bakalım canım hayırlısı, ama bu ay doğumlar yaklaşırkrn içim acıyoorr sibel. nasıl dayancam bilmiyorum,

canım isim buldunuz mu?

arzum papatyalım samyeli seyda günaydın kızlar nasılsınız. ben bu gece çok tuhaf rüyalar gördüm yine....karmakarışık hiç bişey anlamadım sadece ruhum daraldı..

arzum papatyalım samyeli seyda günaydın kızlar nasılsınız. ben bu gece çok tuhaf rüyalar gördüm yine....karmakarışık hiç bişey anlamadım sadece ruhum daraldı..

Günaydın canım hoşgeldin Allah hayırlara getirsin ruyalarını takma kafana hepsi hamiş ruyalarıdır onların zemuszemus

umarım canım öyledir. kaç defa uyandım gece.. normalde bi tek wc ye kalkardım oysa.... sen neler yapıyon oğluşun nasıol?

biz iyiyiz oğluşla artık kıpırdamaları cok sert oluyo bazende acıtıyo karnımı...benim konuşmalarıma acaip cok tepki veriyor yerinde duramıyor maşallah ha bide ben ne yesem ne içsem ardından hıçkırmaya başlıo bu aralar iyice arttı ...senin kızdan naber sizde durumlar nasıl

benim kızda da hıçkırıklar çok fazla, bazen hıçkırmasından rahatsız oluyorum hatta:))))))) benimkide minnacık şey nasıl acıtıyo canımı ayağıyla karnımın yan tarafından bi iteklemeye başladımı saatlerce durmuyo.... haftaya cuma da kontrolümüz var bakalım. görecez ne kadar olmuş nasılmış... bu aralar iyice heves yapmaya başladım. sanırım artık yavaştan doğmasını istiyorum

canım öyle düşünme hayırlısı.daha kötülerinden korusun Allah.canını sıkma.dünyada yaşayacak günü olsaydı muhakkak doğardı.bir daha yaşatmasın Allah.sen şimdi daha dimdik olmalısınki yeniden doğacak bebeğine bunları yansıtmaman lazım.inanıyorumki seneye sende bebeğini kucağına alacaksın.
bebeğe isim bulduk bertuğ deha olacak kısmetse.

evet daha cok yan taraflardaki kıpırdamalar acıtıyo canımızı sanırım oralar daha dar olduğu için...kocaman kız olmuştur artık nilimiz annesi :))) bende artık doğmasını istiyorum ama yok 36cı haftadan önce gelme diyorum çoçuğa annesini dinlerse iyi valla ama bir yandanda krokuyorum 40cı haftayıda geçiririz diye 37de gelsin istiyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…