ama ama amna.. yüzmek şişliğimi alıyo hem doğumu kolaylaştırıyo. balkon yıkamak öylemi hem yoruyo hem vücudum şişiyo. ama bana tembel dedin ya ben napar eder o balkonları yıkarım bugün. su taşıması sorun... ahan da hastta şimdi kalkıp yıkıyorum)((((((((
amazoncum balkonlarımı yıkamakla kalmadım yemeğimi de koydumpişiyo... he doğum çantasını soracak olursan hala hazır değil. allah seni inandırsın elim ped alıp da çantayı hazırlamaya gitmiyooo
canım valla benim de yok. geç mi doğacak acaba bizimkiler
kızlar hiç ufak ufak yalancı sancılarınız yoklamaya başladımı sizi karnınıza kasıklarınıza ara ara ağrılar vuruyomu ne zaman başlar acaba bu sancılar
seni beni kavurur ama amazonu kavurmaz hatun çatır çatır gidiyıo geziyo valla
cnm bende henüz bişey yok eşim hatta neden olmuyoki nette yazıyo diyomafoldumben
yalnız dün ilk kez rahmimde incede inceden bi sızı hissettim ama sancımıydı emin değilimfisfisfis
yıka tabi pisss. şaka bi yana kova falan kaldırma tabii benim 2 ltrelik pet şişem var onla döküyorum ama genelde eşim ya da annem yıkıyo yıkayamıyorum karnım ikiye katlanıyo valla.
nerde benim oklavam bi dakkaklava:
kız hazırlasanya sen şu çantanı niye böle yapıyon ya. havuza 10 dk geç iniver bi gün de doğum çantasını hazırlayıver bi zahmet. :mymeka:
anasını satayım bide bana tembel diyo
balkonu anne yada koca yıkıyo yemeği anne yapıyo kendi kahvaltılarda fink atıyo ama tembelliğe sıra gelince ben oluyorum nasıl iş anlamadım. hayırlı işler yaaaawrum
yaw ne biliyim şekerim elim gitmiyo.. hertşeyi yapıyom kız tembellikten değil... koskoca evi taşıdım 2 günde 1 evi süpürüp siliyom.. pazarıma çarşıma gidiyom ama o çantaya elim gitmiyoo. giyeceğim sütyen kullanacağım ped ve çamaşırlar aklıma geldikçe ruhum daralıyo şekerim
tam adamına söyeldin he. sen olamasan ben hala puan olyını bilmiyo olurdum....:))))çok bi puanım yok zaten...bana bak sus yoksa puanını düşürürürüm haaaa kötükedihüso
nilin eşyalarını koy bari şimdilik, kendi zamazingolarını da aldıkça koyarsın, bülbülün giyecekleri hazır olsun bari. kız 36. haftadayız hazrırla şu çantanı bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?