2009 Ekim Anneleri

iyim bende yarının heycanı var sabahın köründe şimdi gideyımde yatayım erkekn kalkcam hade iyi geceler..

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum annem burda persembeden sonra girerim artık :)

selam kuzular nasılsınız keyifler nasılllll bugün 10dk arayla sancım geldi gitti şuan geçti yalancı sancıydı sanırım ama ter döktüm fena arabadaydım abimleee yarın sabah doktora gidiyom kızlar kontroleeee

musyasçım bugün öyle bişey banada oldu sanki kızım birden aşşağı düştü..ne olduğunu anlamadım ama şu anda yine aynı pozisyonunda..

MUSYASCIM geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine tatlım ya aman amann inş. hayırlı haberlerle gel bize

yaa kıslar ne sorcam size ben kendim ssklıyım ama daha rapor almadımm yandımı hakkım bişi olurmu 32 . haftada alınması gerekiyomu mecburmu ne yapayım yarın hastanesi arasam ii olr değil mi

evet kuşum zaten 34ten itibaren bebek dogum pozisyonuna giriyomuş normalmiş aşagı iniyomuş karnımızz bebekler bavul hazırlıgına başladı annecikler hazır olun sinyali çakıyo bilere hayırlısıylaaaaakaydirigubbakcemile3

bu konu hakkında bilgim yok kuşum ev hanımı olaraktan heheopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy bende n çınar doğurdu yaa d,rek sabahı günü doğum çantamı falan hazırladımm odasını hazırladımm hepsini yaptımm meleğim sağlıkla gelsin biz hazırız oda içerde tasını tarağını toplasın gelsinn kaydirigubbakcemile3

bizde tasımızı rtaragımızı bavulumuzu topladık geldik kuuşm ananeye dogum için artık doguma kadar ananedeyiz doktorumuzda burda çünkü hastanede ve hastanemiz 5dk mesafede şükürrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen benimde hastane evin köşesinde o kadar yakın caddenin bi kösesi benim ev bi köşesi hastanee az kaldı çok azz demin bir kramp girdi göbeğime noluyoz dedim valla ama geçti allahtan şimdi uzanıyomm

kuzularım naber nasılsın uzun zamandır gözükmüyosun
aman gizem dur doğurma daha... ne güzel hastanen yanıbaşında benimki belli bile değil daha

iyi geceler kızlar...
ve yıne ıyı gecele rkızlar..belime aşırı agrı gırdı.. duramıyorum..cıkıyorum mecburen.
hoscakaln
sakın dogurmayın..
benım cantam bılem hazır degıl ama belime agrılar gıırıyor uzanınca gecer.

uzan canım rahatlarsın.. benim doğurduğım yok zaten çantam da hazır değil

kuzularım naber nasılsın uzun zamandır gözükmüyosun
aman gizem dur doğurma daha... ne güzel hastanen yanıbaşında benimki belli bile değil daha

sağol şekerım ıyıym bıraz evım ıle ılgılı sıkıntılerım var bıtanem onlarla uğraşiyorum ama hergece bakıyorum siz naptınız dıye.

selam kzılarrr yaaa kafayı yicemmm gözümde uyku akıyor ama ben uyuyamıyorummm 5 dk dalıyorum sonraaa hooop uyanıyorummm sarhoş gibiyimmm evdeee yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…