2009 Ekim Anneleri

günaydın güzel annişler....:asigim:
herkese iyi haftalar diliyorumm..kaydirigubbakcemile5.hepimiz için güzel bir hafta olar inşallahhh....:Saruboceq:..

günaydın güzeller güzeli ekim annişleri

dün akşamdan beri acaip bir kasık ağrım var üşüttüm mü acaba ondan mı anlamadımm gece bi ara ağrıdan ağlayarak uyandım noluyo diye şimdi ılık ılık gene ağrıyo ama minnoş böceğim oynuyo içerde acaba ters mi döndü ondan olabilirmi ki kıslarr valla bende erken doğurmayımm doktora mı gitsem acaba fisfisfis

günaydın meleklerimm herkes kendine bu haftadan itibaren dikkat etsin hepimiz dogum haftasına girdik 35ten itibaren güzel bir hafta geçiririz inşallah öpüyorummmmopuyorumnanaktan

naloşum günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
gizoşummmmmmmmmmmm gizoşummmmmmmopuyorumnanaktan gunaydınnnnnn
üşütmüş olabilirsin gizoşum bir sor istersen gene dr a

günaydın meleklerimm herkes kendine bu haftadan itibaren dikkat etsin hepimiz dogum haftasına girdik 35ten itibaren güzel bir hafta geçiririz inşallah öpüyorummmmopuyorumnanaktan

gunaydın musyasımm bizde bir gorursek inş. 35 haftalarııı :))) dikkat edin aman kızlar Allahım saglıcakla versin inş bebişlerimizi

gizem tatlım dikakt et üşütmüş olabilirsin ama içim rahat deil diyosna rutin bi kontrole git cnm sende bebişinde rahat etsin

günaydın bitanem...geçmiş olsun....üşütmüş olabilirsin ama içinin rahat etmesi için dr.la görüşş istersennnopuyorumnanaktan

gunaydın llallcımm amin guzel haftalar herkese inş.
günaydın naloşummopuyorumnanaktan

günaydın musyascım....opuyorumnanaktan

kızlar ben kahvaltı hazırlamaya başlıım şimdi bizimkiler teker teker dökülürrr açıktık dieee......yerimseniben

günaydın kızlarr..eylül annelerinin doğum hikayelerini okuyup bi güzel zırladım sabah sabah:))) azkaldı..mucize bu...

sizden nbr..gizemcim için rahat etmicekse bi gitsen doktora..

Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sekerlerim tatlilarimmmmmmm ama kimse yokkkkkkkk hehehe

herkes uykuda sanirim :)))))))))

günaydın kızlar bende geldim.nasılsınız bugün.herkese iyi haftalar diliyorum.

ben cok sukur oldukca iyiym zaman azaldikca heyecandan uyuyamiyorum:) gece gec yattim o sebepten birazdan tekrar uyumaya gidecegim...
sizleri sormali?

kızlar beni iyice heyecan basmaya başladı.37. haftaya girdik bugün.çok az kaldı.bizleri nasıl bir hayat bekliyor acaba.eşimle dün akşam bu konuyu konuştuk.bundan sonraki hayatımız nasıl olacak acaba.biz çok alışmıştık 2 kişi yaşamaya.bebişimizle birlikte olacağız artık 3kişi yaşayacağız.

GÜNAYDIN KIZLAR BİSSS GELDİK OĞLUŞUMLA NASILSINIZ TEYZELERİ BU GÜN 35, HAFTAMIZA GİRDİK HAYIRLISIYLA HAFTAYA 9 AYLIK OLCAZ ALLAH IN İZNİYLE BEN DÜN DOĞUM ÇANTAMI HAZIRLADIM HAFTAYA BEŞİĞİMİZDE KURULCAZ TEK EKSİĞİMİZ OĞLUMUZ ÇOK HEYECANLIYIM DÜN EVİMDE TEMİZLİKTE YAPTIM ANNEMLE TABİİ PERDELERİMİZİDE YIKADIK ÜTÜLEDİK OHH MİS GİBİM OLDU VALLA kıslar dün akşam bi rüya göredüm zaten bel ağrımdan pek uyuyamadım tuvalete gitmişim kilodumda çok az bi kan var ve daha sonra bi bakıyom kan nasıl akıyor ama çiş gibi durmuyor doktorumu arıyorum yormuşsun kendini yat dinlen diyorr çok korktum valla:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…