aynı şeyleri düşünüyorum ben de sibel..çok alıştık yalnızlığa,nası olucak acaba bundan sonrası..kızlar beni iyice heyecan basmaya başladı.37. haftaya girdik bugün.çok az kaldı.bizleri nasıl bir hayat bekliyor acaba.eşimle dün akşam bu konuyu konuştuk.bundan sonraki hayatımız nasıl olacak acaba.biz çok alışmıştık 2 kişi yaşamaya.bebişimizle birlikte olacağız artık 3kişi yaşayacağız.
GÜNAYDIN KIZLAR BİSSS GELDİK OĞLUŞUMLA NASILSINIZ TEYZELERİ BU GÜN 35, HAFTAMIZA GİRDİK HAYIRLISIYLA HAFTAYA 9 AYLIK OLCAZ ALLAH IN İZNİYLE BEN DÜN DOĞUM ÇANTAMI HAZIRLADIM HAFTAYA BEŞİĞİMİZDE KURULCAZ TEK EKSİĞİMİZ OĞLUMUZ ÇOK HEYECANLIYIM DÜN EVİMDE TEMİZLİKTE YAPTIM ANNEMLE TABİİ PERDELERİMİZİDE YIKADIK ÜTÜLEDİK OHH MİS GİBİM OLDU VALLA kıslar dün akşam bi rüya göredüm zaten bel ağrımdan pek uyuyamadım tuvalete gitmişim kilodumda çok az bi kan var ve daha sonra bi bakıyom kan nasıl akıyor ama çiş gibi durmuyor doktorumu arıyorum yormuşsun kendini yat dinlen diyorr çok korktum valla:sinifsinif:
kızlar beni iyice heyecan basmaya başladı.37. haftaya girdik bugün.çok az kaldı.bizleri nasıl bir hayat bekliyor acaba.eşimle dün akşam bu konuyu konuştuk.bundan sonraki hayatımız nasıl olacak acaba.biz çok alışmıştık 2 kişi yaşamaya.bebişimizle birlikte olacağız artık 3kişi yaşayacağız.
kızlar bana bişeyler oluyo hiç çekmediğim kadar sancı geliyo şimdi. iş yerindeyim ya nolcak acaba böyle doğurcammı yoksa.
aynı şeyleri düşünüyorum ben de sibel..çok alıştık yalnızlığa,nası olucak acaba bundan sonrası..
çok garip hissediyorum kendimi bu konuda.sonuçta koca bir göbeğim ve göbeğimin içinde bir bebeğim var.ama sonuçta henüz benim içimde. dışarı da olduğununda hayatımızın nasıl olacağını bilmiyorum.
nası yaa ciddimisin..düzenlimi..kaç dk da geliyo..
çok garip hissediyorum kendimi bu konuda.sonuçta koca bir göbeğim ve göbeğimin içinde bir bebeğim var.ama sonuçta henüz benim içimde. dışarı da olduğununda hayatımızın nasıl olacağını bilmiyorum.
bilmiyorum canım şuan sadece çok belim ağrıyo.hiç böyle olmamıştı.
sanırım canım hep hareketlerini takip ettim zaten yoruldu herhalde oda benimle yatınca ve karnımızı doyurunca kıpırdanmaya başladı çok korkuyorum oğlum hareket etmeyince :kedi:aynı şeyleri düşünüyorum ben de sibel..çok alıştık yalnızlığa,nası olucak acaba bundan sonrası..
hayır olsun..dün temizlik yaparken biyandan bilinçaltına itmişsin bişiy olurmu acaba diye rüyanda da onu görmüşsün cnm sıkma canını..
ewet..onun içerde olmasına alıştık aylardır da..dışarı çıkınca nolucak?? kız sus kafamı karıştırma ben de aynı şeyleri düşünüyorum:))) noolcaksa olcak görces bikaç hafta soora dünya kaç bucak:)))
ya kızlar bişiy dicem..dün eşim de söyledi bana da öyle geliyo da ya benim karnım aşşaya inio gibi sanki sanki..heycan yaptım:))
selam canım hoşgeldin nasılsın bakalımopuyorumnanaktanslm fıstıklar....yerimseniben
zuzum bebişin sana kavuşmak için hazırlıklara başlamış kanımca yerimseniben
günaydın canım valla bende anlamam iniyor mu inmiyor mu sancım kasılmam var mı anlamıyorum nasıl doğumu anlıcaz bilmem valla :))günaydın kızlar... ay benim karnım inse de ben anlamam he. zaten çatlağım varmı yokmu sancım var mı yokmu onu da anlamıyorum. allah vere de doğumu da şöle anlamadan atlatsam...
kızlar biz bi kahvaltı edelim. gidiyim kocama yardım edeyim kahvaltı hazırlıyo... görüşürüz yine.. mucks
gunaydin kislarrzemuszemus
benim aklim cok karisik yaa:umursamaz: normal dogum mu sezeryan mi?
bide karnimin altindaki catlaklar artio mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?