2009 Ekim Anneleri

aynı şeyleri düşünüyorum ben de sibel..çok alıştık yalnızlığa,nası olucak acaba bundan sonrası..

hayır olsun..dün temizlik yaparken biyandan bilinçaltına itmişsin bişiy olurmu acaba diye rüyanda da onu görmüşsün cnm sıkma canını..

Canım bizi zorlu bir maraton bekliyor bundan sonraki hayatımızda o el kadar bebeler bizi yönetecek hayatımızı onlara göre düzenleyeceğiz kaydirigubbakcemile3

kızlar bana bişeyler oluyo hiç çekmediğim kadar sancı geliyo şimdi. iş yerindeyim ya nolcak acaba böyle doğurcammı yoksa.

ewet..onun içerde olmasına alıştık aylardır da..dışarı çıkınca nolucak?? kız sus kafamı karıştırma ben de aynı şeyleri düşünüyorum:))) noolcaksa olcak görces bikaç hafta soora dünya kaç bucak:)))

bilmiyorum canım şuan sadece çok belim ağrıyo.hiç böyle olmamıştı.

karnın sertleşiyomu kasılıyomu..sadece bel ağrısıysa yorgunluktan filan olabilir..biraz kalk dolaş,iştesin dimi uzanma şansın yok..??

sanırım canım hep hareketlerini takip ettim zaten yoruldu herhalde oda benimle yatınca ve karnımızı doyurunca kıpırdanmaya başladı çok korkuyorum oğlum hareket etmeyince :kedi:

valla bende çok düşünüyorum iyi bir anne olacakmıyım beni sevicek mi diye kafam çok karışık bu konuda :kedi:

ya kızlar bişiy dicem..dün eşim de söyledi bana da öyle geliyo da ya benim karnım aşşaya inio gibi sanki sanki..heycan yaptım:))

ya kızlar bişiy dicem..dün eşim de söyledi bana da öyle geliyo da ya benim karnım aşşaya inio gibi sanki sanki..heycan yaptım:))

canım banada bazıları söylüyor ama ben hissedemiyorum indimi inmedimi.

uzandım şimdi ama belimiz ağrısı geçmiyo.acaba aşağı iniyoda ondanmı belim sancılanıyo.karnımada giriyo sancı arada ama sanırım düzensiz.

slm fıstıklar....yerimseniben
zuzum bebişin sana kavuşmak için hazırlıklara başlamış kanımca yerimseniben

günaydın kızlar... ay benim karnım inse de ben anlamam he. zaten çatlağım varmı yokmu sancım var mı yokmu onu da anlamıyorum. allah vere de doğumu da şöle anlamadan atlatsam...

kızlar biz bi kahvaltı edelim. gidiyim kocama yardım edeyim kahvaltı hazırlıyo... görüşürüz yine.. mucks

slm fıstıklar....yerimseniben
zuzum bebişin sana kavuşmak için hazırlıklara başlamış kanımca yerimseniben
selam canım hoşgeldin nasılsın bakalımopuyorumnanaktan
günaydın kızlar... ay benim karnım inse de ben anlamam he. zaten çatlağım varmı yokmu sancım var mı yokmu onu da anlamıyorum. allah vere de doğumu da şöle anlamadan atlatsam...
günaydın canım valla bende anlamam iniyor mu inmiyor mu sancım kasılmam var mı anlamıyorum nasıl doğumu anlıcaz bilmem valla :))
kızlar biz bi kahvaltı edelim. gidiyim kocama yardım edeyim kahvaltı hazırlıyo... görüşürüz yine.. mucks

afiyet olsun canım ihmal etme kahvaltını bisss çoktan yedikk :lepi:

gunaydin kislarrzemuszemus
benim aklim cok karisik yaa:umursamaz: normal dogum mu sezeryan mi?
bide karnimin altindaki catlaklar artio mafoldumben

Son düzenleme:

sorma canım benim karnım mahvolmuş durumda.altı üstü heryeri feci şekilde çatlak.doğumdan sonra nasıl bir görüntü olacak kimbilir.napıcam bilmiyorum.

canım günaydın benim karnımda hiç çatlağım yok ama kalçalarımda var ama anlayamadım kötü duruyorlar yaaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…