2009 Ekim Anneleri

günaydın yasemincimm :asigim:iyiyim şükürler olsunnnnnyerimseniben......
baharcım afiyet olsun.......yerimseniben
buketcim günaydın..opuyorumnanaktan.canım çatlak olması çok normal bendede var ama karnımda değil bacak ve kalçamda ama bu çatlaklar evlenmeden öncede vardı..:1rolleyes:ama sanki karnımda çatlayacakmış gibi hissediom acaip gerilio çünküüüüü:bbo:.

günaydın herkese. benıdme bel agrılarım hafıften absladı ama sancı dıye birseyle daha tanısmadım.
haftaya doktora gıdecegız.bakalım belkı sezaryen günü verecek. dogum cantamd ahazır degıl daha beişim,n esyalrınıda daha hazırlamadım.nıye bu kadar rahatım bilemedım dogrusu.. u hafta hepsını ayarlayacacagıminsaalah..

sorma canım benim karnım mahvolmuş durumda.altı üstü heryeri feci şekilde çatlak.doğumdan sonra nasıl bir görüntü olacak kimbilir.napıcam bilmiyorum.

kremler ne derece etkili bilmiorum ama ben hep lierac kullandim.arada bebe vazelini surdum ama catlio.henuz karnimin ustune gelmedi ama alttakiler artti akannehir
canım günaydın benim karnımda hiç çatlağım yok ama kalçalarımda var ama anlayamadım kötü duruyorlar yaaa :gitme:
sanirim benimde bacaklarimin ustunde baslicak.su bikini bolgesine yakin kisimlarda.oyle hissediorum senağlama

oyy oyy şu zaman geçsede doğumu düşünmüyorum kimsenin içinde çocuk kalmamış delikafadulden
yeterki zuzumla sağlıklı çıkalım hastaneden normal sezeryan farketmezz ( sezeryan ama delikafadulden büyük ihtimal )

slm fıstıklar....yerimseniben
zuzum bebişin sana kavuşmak için hazırlıklara başlamış kanımca yerimseniben

:dance: :dance: :sm_cool:
gunaydin kislarrzemuszemus
benim aklim cok karisik yaa:umursamaz: normal dogum mu sezeryan mi?
bide karnimin altindaki catlaklar artio mafoldumben

normallll...nie karışıksın cücüm ya

valla bende çok kararsızım normalmi sezeryanmı diye
önceden normal diyodum ama günler yaklaştıkça korkuyorum galiba

bende basta kararsizdim.sonra normale sicak bakmaya basladim.ctesi gunku kontrolumde doktor bebegimin kafasinin 2 hafta onden gittigini bikraz buyukce olacagini bununda normal dogumu zorlastiracagini soyledi.ayrica suyumda da azalma varmis.eger azalmaya giderse zorunlu sezeryan olucam kafamçokkarıştı
diyorum bebegimi hic riske atmadan sezeryan mi olsam

lalcim ben catlak nedir bilmezdim mafoldumben hatta esimde var biraz bende hic yoktu ama simdi bisuru oluo :gitme:

Günayydın kısslarr.
Ben de sabah sabah hemen çatlak konusuna dalayım. Şimdi okuyunca el aynasıyla dikkatlice baktım, öyle bir kırmızılık görünmüyo ama ben çatladığına eminim. Acaip kaşınıyo. Sanırsam şu anda görünmüyolar da doğumdan sonra hepsi çıkar sanırım akannehir

cicim zaten ööle bi risk warsa istesen de beklemez normali doktorun sanırsam..haftaya mı çağırdı tekrar..bakalım suyun için ne dicek önce..zaten az derse kafası büyük te olsa küçük te olsa bişiy değişmez alır sezerciğe galiba.. fisfisfis

günaydın kızlar...yaa benim geceleri karnım çok ağırıyo üşütüyormuyum yoksa tersmi yatıyorum anlamıyorum ama kalkınca bişeyim kalmıyo...geçse şu günler artıkta öylemi böylemi demeden doğuruversek...

warsa görünmücek gibi olmuyolar zaten canım ( belki daha çatlamamışsındır ama habercisidir..kaşıma sakın..ben de farketmeden önce baya kaşınıyodu..

kasıntıdan dolayımı eminsin canım catladıgına

10 gun sonra gel dedi.haftaya sali gidicem.diyelim ki suyum normale donmus.bu kes kafa konusu muallakta.dogum zor ve gec olurmus

kızlar çoğunuz burdayken hatırlatıyım istanbul buluşması yapıyoruz avrupa yakasında olucak kadir hasa gidilicek gelmek isteyenleri bekliyoruz...

gunaydin.
gorunmuosa daha catlamamissindir

warsa görünmücek gibi olmuyolar zaten canım ( belki daha çatlamamışsındır ama habercisidir..kaşıma sakın..ben de farketmeden önce baya kaşınıyodu..

Ayy nası tatlı kaşınıyo ama elimi sürmüyorum. ayyh çatlıcaksa da düzgün düzgün çatlasa bari, şööle az bişiy bikini çizgisine yakın kaydirigubbakcemile3

kasıntıdan dolayımı eminsin canım catladıgına

Canım iki ay önce göğüs blgesinde aynı şey olmuştu. Görünürde yoktu ama kaşıntı vardı, accık küçülünce bi baktım deli gibi çatlak her yeri mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…