sorma canım benim karnım mahvolmuş durumda.altı üstü heryeri feci şekilde çatlak.doğumdan sonra nasıl bir görüntü olacak kimbilir.napıcam bilmiyorum.
sanirim benimde bacaklarimin ustunde baslicak.su bikini bolgesine yakin kisimlarda.oyle hissediorum senağlamacanım günaydın benim karnımda hiç çatlağım yok ama kalçalarımda var ama anlayamadım kötü duruyorlar yaaa :gitme:
slm fıstıklar....yerimseniben
zuzum bebişin sana kavuşmak için hazırlıklara başlamış kanımca yerimseniben
gunaydin kislarrzemuszemus
benim aklim cok karisik yaa:umursamaz: normal dogum mu sezeryan mi?
bide karnimin altindaki catlaklar artio mafoldumben
valla bende çok kararsızım normalmi sezeryanmı diye
önceden normal diyodum ama günler yaklaştıkça korkuyorum galiba
günaydın yasemincimm :asigim:iyiyim şükürler olsunnnnnyerimseniben......
baharcım afiyet olsun.......yerimseniben
buketcim günaydın..opuyorumnanaktan.canım çatlak olması çok normal bendede var ama karnımda değil bacak ve kalçamda ama bu çatlaklar evlenmeden öncede vardı..:1rolleyes:ama sanki karnımda çatlayacakmış gibi hissediom acaip gerilio çünküüüüü:bbo:.
bende basta kararsizdim.sonra normale sicak bakmaya basladim.ctesi gunku kontrolumde doktor bebegimin kafasinin 2 hafta onden gittigini bikraz buyukce olacagini bununda normal dogumu zorlastiracagini soyledi.ayrica suyumda da azalma varmis.eger azalmaya giderse zorunlu sezeryan olucam kafamçokkarıştı
diyorum bebegimi hic riske atmadan sezeryan mi olsam
:
:dance: :dance: :sm_cool:
normallll...nie karışıksın cücüm ya
Günayydın kısslarr.
Ben de sabah sabah hemen çatlak konusuna dalayım. Şimdi okuyunca el aynasıyla dikkatlice baktım, öyle bir kırmızılık görünmüyo ama ben çatladığına eminim. Acaip kaşınıyo. Sanırsam şu anda görünmüyolar da doğumdan sonra hepsi çıkar sanırım akannehir
Günayydın kısslarr.
Ben de sabah sabah hemen çatlak konusuna dalayım. Şimdi okuyunca el aynasıyla dikkatlice baktım, öyle bir kırmızılık görünmüyo ama ben çatladığına eminim. Acaip kaşınıyo. Sanırsam şu anda görünmüyolar da doğumdan sonra hepsi çıkar sanırım akannehir
cicim zaten ööle bi risk warsa istesen de beklemez normali doktorun sanırsam..haftaya mı çağırdı tekrar..bakalım suyun için ne dicek önce..zaten az derse kafası büyük te olsa küçük te olsa bişiy değişmez alır sezerciğe galiba.. fisfisfis
Günayydın kısslarr.
warsa görünmücek gibi olmuyolar zaten canım( belki daha çatlamamışsındır ama habercisidir..kaşıma sakın..ben de farketmeden önce baya kaşınıyodu..
kasıntıdan dolayımı eminsin canım catladıgına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?