10 gun sonra gel dedi.haftaya sali gidicem.diyelim ki suyum normale donmus.bu kes kafa konusu muallakta.dogum zor ve gec olurmus
Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
Ayy nası tatlı kaşınıyo ama elimi sürmüyorum. ayyh çatlıcaksa da düzgün düzgün çatlasa bari, şööle az bişiy bikini çizgisine yakın kaydirigubbakcemile3
Canım iki ay önce göğüs blgesinde aynı şey olmuştu. Görünürde yoktu ama kaşıntı vardı, accık küçülünce bi baktım deli gibi çatlak her yeri mafoldumben
Günayydın canım. Ela kıss 9. aya geçmiş tickerlar :asigim:
gunaydin.
gorunmuosa daha catlamamissindir
ewet cnm zor olabilir..du bakalım bi gelsin salı günü ozaman karar werirsin şimdiden sıkma kendini napıcam diye..sağlıkla kawuş da meleğine şekle çok takılmıycaz artık napalım...
günayydın canım. Inşallah öyledir yaa.
Ya şu kafa büyük meselesi falan, dr. Seni sezeryan yapmak için ööle demiyodur demi. Sezeryan için daha mı çok ücret alıyo nasıl
ne biliyim yaa ben yanıltılmaktan çok korkuyorum, çünkü herkesi sezeryan yaptırmaya çalışıyolar. Bi de sizin kafanızı karıştırayım dedim kafamçokkarıştı
ööle siparişle oluyomu yafrum o naniknanik
Ayy keşkem olsa işte. Doğumla ilgili siparişlerim de var da... kaydirigubbakcemile3
Günayydın canım. İnşallah öyledir yaa.
Ya şu kafa büyük meselesi falan, dr. seni sezeryan yapmak için ööle demiyodur demi. Sezeryan için daha mı çok ücret alıyo nasıl
Ne biliyim yaa ben yanıltılmaktan çok korkuyorum, çünkü herkesi sezeryan yaptırmaya çalışıyolar. Bi de sizin kafanızı karıştırayım dedim kafamçokkarıştı
ela kuzusu naper...
bis kafaltı yapmadıkk..gidelim accık karnımızı doyuralım teyzoşumuz gelcek..sora accık dip köşe toplatıym teyzoşa...öptük hepinizi...sibell geçtimi sancınn bişy yok demiiii
Zuzuuu sakın dayanamayıp sen de işe girişme
Ablan gelcek dimi, o iş yapsın sen kuzusuyla oyna kaydirigubbakcemile3
ne bilim kafam karisik.esiminde kafasi buyukce biraz irsi dedi.sezeryanda daha fazla ucret alinio evet.su konusuda var zaten.nisse 10 gun sonra kesinlesir :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?