2009 Ekim Anneleri

10 gun sonra gel dedi.haftaya sali gidicem.diyelim ki suyum normale donmus.bu kes kafa konusu muallakta.dogum zor ve gec olurmus

ewet cnm zor olabilir..du bakalım bi gelsin salı günü ozaman karar werirsin şimdiden sıkma kendini napıcam diye..sağlıkla kawuş da meleğine şekle çok takılmıycaz artık napalım...

ööle siparişle oluyomu yafrum o naniknanik

gunaydin.
gorunmuosa daha catlamamissindir

Günayydın canım. İnşallah öyledir yaa.
Ya şu kafa büyük meselesi falan, dr. seni sezeryan yapmak için ööle demiyodur demi. Sezeryan için daha mı çok ücret alıyo nasıl
Ne biliyim yaa ben yanıltılmaktan çok korkuyorum, çünkü herkesi sezeryan yaptırmaya çalışıyolar. Bi de sizin kafanızı karıştırayım dedim kafamçokkarıştı

ewet cnm zor olabilir..du bakalım bi gelsin salı günü ozaman karar werirsin şimdiden sıkma kendini napıcam diye..sağlıkla kawuş da meleğine şekle çok takılmıycaz artık napalım...

pofff zamanda daralio.sezeryan olacaksa zaten eylul sonu ekim basi gibi olur.neyse 10 gun sonra bi gideyim ne dicek şakkıdı

bis kafaltı yapmadıkk..gidelim accık karnımızı doyuralım teyzoşumuz gelcek..sora accık dip köşe toplatıym teyzoşa...öptük hepinizi...sibell geçtimi sancınn bişy yok demiiii

fisfisfis fisfisfis

9.aya gectık..39 gün kaldı yazıyor bendede cok heyecanlanıyorum.baslarda kac haftalık dıye hesap ederdım şimdiyse kac haftam kaldı dıyorum

ne bilim kafam karisik.esiminde kafasi buyukce biraz irsi dedi.sezeryanda daha fazla ucret alinio evet.su konusuda var zaten.nisse 10 gun sonra kesinlesir :bbo:

ela kuzusu naper...

nolsun kuşum kavaltı ettik oturduk pc başına bi yandanda kanal d yi seyrediyyom tiroidi konuşuyolar...
sabaha karşı gene abuk sabuk rüyalar gördüm iplememeye çalışıyom:umursamaz:
sen napıyon kuzum, berram nasılzemuszemus

bis kafaltı yapmadıkk..gidelim accık karnımızı doyuralım teyzoşumuz gelcek..sora accık dip köşe toplatıym teyzoşa...öptük hepinizi...sibell geçtimi sancınn bişy yok demiiii

Zuzuuu sakın dayanamayıp sen de işe girişme
Ablan gelcek dimi, o iş yapsın sen kuzusuyla oyna kaydirigubbakcemile3

günaydın nasılsınız 3 gündür giremiyodum. misafirlerim vardı. mobilyamızda geldi...felaket yoruldum artık dinlenme zamanı....fotosunu çekip eklicem...

kıslar yaaa siz hani çatlak diyodunuzyaa benim göğüslerimin alt kısmında kırmızı gibi kahverengiye dönük çizgiler var onlar şimdi çatlakmı oluyomafoldumben

Zuzuuu sakın dayanamayıp sen de işe girişme
Ablan gelcek dimi, o iş yapsın sen kuzusuyla oyna kaydirigubbakcemile3

cnm bizimde bebişin kafası büyük doktorumuz her seferide aynısını söylüyodu maşallah kilosuda biraz fazla ama hiç sezeryandan bahsetmedi. ve bebişin kafası aşağıda kolay kolay dönmez dedi. suyunda bol dedi. dotorum normal doğum taraftarı ama ben kafası büyük ve kilo iyi olduğu için tırsıyorumm artık hepimizin hakında hayırlısııı.....

ne bilim kafam karisik.esiminde kafasi buyukce biraz irsi dedi.sezeryanda daha fazla ucret alinio evet.su konusuda var zaten.nisse 10 gun sonra kesinlesir :bbo:

Benim randevumda haftaya, bakalım dr. sezeryan ihtimalinden hiç bahsetmiyo. Bi sorcam bakalım o ne öneriyomuş. Ben normal dedim diye doğumun başlamasını beklicez doğuramazsan sezeryan yaparıss deyip duruyo :umursamaz: Amma yaklaştıkça ben de tırsar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…