günaydın nasılsınız 3 gündür giremiyodum. misafirlerim vardı. mobilyamızda geldi...felaket yoruldum artık dinlenme zamanı....fotosunu çekip eklicem...
gecmis olsun cicim.o gorduklerin catlak oluo maalesefff-tatlicadiarzu-kıslar yaaa siz hani çatlak diyodunuzyaa benim göğüslerimin alt kısmında kırmızı gibi kahverengiye dönük çizgiler var onlar şimdi çatlakmı oluyomafoldumben
cnm bizimde bebişin kafası büyük doktorumuz her seferide aynısını söylüyodu maşallah kilosuda biraz fazla ama hiç sezeryandan bahsetmedi. ve bebişin kafası aşağıda kolay kolay dönmez dedi. suyunda bol dedi. dotorum normal doğum taraftarı ama ben kafası büyük ve kilo iyi olduğu için tırsıyorumm artık hepimizin hakında hayırlısııı.....
Benim randevumda haftaya, bakalım dr. sezeryan ihtimalinden hiç bahsetmiyo. Bi sorcam bakalım o ne öneriyomuş. Ben normal dedim diye doğumun başlamasını beklicez doğuramazsan sezeryan yaparıss deyip duruyo :umursamaz: Amma yaklaştıkça ben de tırsar oldum
minnosun gule gule kullansin canim
gecmis olsun cicim.o gorduklerin catlak oluo maalesefff-tatlicadiarzu-
gulicancim aldigimiz pamuklarin ustunde steril deildir yazio:bbo: kafam karisti benim
9.aya gectık..39 gün kaldı yazıyor bendede cok heyecanlanıyorum.baslarda kac haftalık dıye hesap ederdım şimdiyse kac haftam kaldı dıyorum
yaaa ben hiç bakmadımm. Bebeğe zararı olur mu ki -tatlicadiarzu-
yaaa ben hiç bakmadımm. Bebeğe zararı olur mu ki -tatlicadiarzu-
bilmiorum ki.temkinli olmakta fayda var :1closedeyes:
pamuğu ne yapacaksınız kızlar.ben almadım öyle bişey ne için lazım olacak.
günaydın kızlar biz geldik kızımla...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım şuna bi baksana sanki sorun olmas gibi
Lux Pamuk
slmlar ya arkadaşlar çok tuhaf rüyalar görmeye dewam ediyorum.yani memlekette rüyama girmeyen ne bir ölü kaldı nede diri....bu gecede çocuğumun babasının kıvanç tatlıtuğmuş ayyyyyy hemde bjk otobüsündeyiz.......ve benim kanamam warmış hepsini aynı anda nasıl bir hikayede birleştirdiysem artık....ama kıvanç kabul etmiyordu çocuğu
slmlar ya arkadaşlar çok tuhaf rüyalar görmeye dewam ediyorum.yani memlekette rüyama girmeyen ne bir ölü kaldı nede diri....bu gecede çocuğumun babasının kıvanç tatlıtuğmuş ayyyyyy hemde bjk otobüsündeyiz.......ve benim kanamam warmış hepsini aynı anda nasıl bir hikayede birleştirdiysem artık....ama kıvanç kabul etmiyordu çocuğu
kızlar ben sancılara dayanamıyorum artık.yatıyorum daha çok sancı geliyo.napcamı bilmiyorum.akıntım falanda yok doğum başlamıyodur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?