2009 Ekim Anneleri

günaydın nasılsınız 3 gündür giremiyodum. misafirlerim vardı. mobilyamızda geldi...felaket yoruldum artık dinlenme zamanı....fotosunu çekip eklicem...

minnosun gule gule kullansin canim

kıslar yaaa siz hani çatlak diyodunuzyaa benim göğüslerimin alt kısmında kırmızı gibi kahverengiye dönük çizgiler var onlar şimdi çatlakmı oluyomafoldumben
gecmis olsun cicim.o gorduklerin catlak oluo maalesefff-tatlicadiarzu-

benimkininde basi asagida ama kafasi buyuk oldugu icin kanala girmesi gec olurmus..

cati muayenesi yaptiginda anlasilir.simdi sanciyi cektikten sonrada sezeryana girmek kotu olur hayirlisi olsun bekleyip goruces

9.aya gectık..39 gün kaldı yazıyor bendede cok heyecanlanıyorum.baslarda kac haftalık dıye hesap ederdım şimdiyse kac haftam kaldı dıyorum

aynen canım bende başta kaç haftalığım diye bakıyordum.şimdi kaç haftam kaldı diye düşünüyorum.bizim daha az kaldı 4 haftacık hatta 27 günümüz kaldı.çok heyecanlanıyorum.

pamuğu ne yapacaksınız kızlar.ben almadım öyle bişey ne için lazım olacak.

Canım hani bebek ilk doğduğunda bi süre ıslak mendil kullanmayın, pamukla silin diyolar ya. Bize de o gün Lall önerdi kızında uzun süre pamuk kullanmış şimdiden alın dedi

slmlar ya arkadaşlar çok tuhaf rüyalar görmeye dewam ediyorum.yani memlekette rüyama girmeyen ne bir ölü kaldı nede diri....bu gecede çocuğumun babasının kıvanç tatlıtuğmuş ayyyyyy hemde bjk otobüsündeyiz.......ve benim kanamam warmış hepsini aynı anda nasıl bir hikayede birleştirdiysem artık....ama kıvanç kabul etmiyordu çocuğu

ask-i memnu yu islediysen etkisinde kalmissin delikafadulden bebisin BJK li olacak anlasilan -tatlicadiarzu-.afferin onaaaalkisalkisalkis

:roflol: :roflol: O nasıl bir rüya ya

kızlar ben sancılara dayanamıyorum artık.yatıyorum daha çok sancı geliyo.napcamı bilmiyorum.akıntım falanda yok doğum başlamıyodur herhalde.

kızlar ilk zamanlar bende evdeyken kızımın altını pamuk ve suyla silicem, ama hastanedeyken ilk doğduğunda pamuğu yanımızda götürdük diyelim musluk suyuylamı temizlicez altını...
ben üni baby nin yenidoğanları için ıslak mendil almıştım hastanede onu kullanayım eve gelince pamuk ve suya başlayayım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…