doktora gitsene.icin rahat eder hem
kızlar ben sancılara dayanamıyorum artık.yatıyorum daha çok sancı geliyo.napcamı bilmiyorum.akıntım falanda yok doğum başlamıyodur herhalde.
ben bile hala etkisindeyim.........kocama anlatsam vurur beni. birde renkli gözlü sarışın oluyormuş çocuk. biz ikimizde esmeriz.....
.ha birde vajinamda acayip kaşıntı oluyor mantar mı yoksa gebelikte normal mi
slm kızlar şuan kafayı yeemek üzereyim kromozom testini yapan dr.dan esra aradı sonuç çıktı 6.kromozomda problem var sizdende kan alınıp bakılcak dedi sizde varsa sizin gibi olur sonuçlar 15günde çıkıyo erkene almaya çalışırız falan dedi eger bizde bi taşıyıcılık yoksa genetik vs. bisürü şey saydı oraya yollıcaz benim dr.a dosyayı faxlıyomuş osana daha detaylı anlatacak bana gelip kan vericeksiniz dedi drumu aradım hemşire fax ulaştı ama inceleyip sana dönücez dedi 30dk oldu ay beklemek zor ben bu stresle erkenden dogururum artık
akıntım fazla yok sadece 1 haftadır kaşıntı war. acaba orasıdamı çatlıyorrr kafamçokkarıştı
slm kızlar şuan kafayı yeemek üzereyim kromozom testini yapan dr.dan esra aradı sonuç çıktı 6.kromozomda problem var sizdende kan alınıp bakılcak dedi sizde varsa sizin gibi olur sonuçlar 15günde çıkıyo erkene almaya çalışırız falan dedi eger bizde bi taşıyıcılık yoksa genetik vs. bisürü şey saydı oraya yollıcaz benim dr.a dosyayı faxlıyomuş osana daha detaylı anlatacak bana gelip kan vericeksiniz dedi drumu aradım hemşire fax ulaştı ama inceleyip sana dönücez dedi 30dk oldu ay beklemek zor ben bu stresle erkenden dogururum artık
canım çok sagol inş. atlatıcaz bugünleride beklemek çok zor biran önce kesin sonuç istiyorum artık sonuç çıktı diyolar ama iyimi kötümü hiç bişey belli değilcnm çok geçmiş olsun, ne diyecemi bilemiyorum...
Allah yardımcınız olsun bu sıkıntılı günleride hayırlısıyla atlatıp sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz:Saruboceq:
merhaba kıslarr
canım çok sagol kötü düşünmüyorum ama beklemek bi 15gün daha kesin olmayan şeyler hep güçlü olmaya çalışıyorum ama gücüm azaldı artıkcok gecmiş olsun cnm azıcık daha sabretmeye calış cok zor ama kötüyü düşünmemeye calış inşallah iyi haberler alırsın:Saruboceq:
canım çok sagol kötü düşünmüyorum ama beklemek bi 15gün daha kesin olmayan şeyler hep güçlü olmaya çalışıyorum ama gücüm azaldı artık
canım çok sagol kötü düşünmüyorum ama beklemek bi 15gün daha kesin olmayan şeyler hep güçlü olmaya çalışıyorum ama gücüm azaldı artık
iiyiyiss cicimm..leğenim acıyo yine acısın acısın insın yawrum aşşaya:)))nolsun kuşum kavaltı ettik oturduk pc başına bi yandanda kanal d yi seyrediyyom tiroidi konuşuyolar...
sabaha karşı gene abuk sabuk rüyalar gördüm iplememeye çalışıyom:umursamaz:
sen napıyon kuzum, berram nasılzemuszemus
accık ucundan yapsam :kedi: yok cnm ablamın kendine hayrı yok 2 bebiknen..kardeşim geldiZuzuuu sakın dayanamayıp sen de işe girişme
Ablan gelcek dimi, o iş yapsın sen kuzusuyla oyna kaydirigubbakcemile3
kıslar yaaa siz hani çatlak diyodunuzyaa benim göğüslerimin alt kısmında kırmızı gibi kahverengiye dönük çizgiler var onlar şimdi çatlakmı oluyomafoldumben
kız sibel korkutma adamı..erkene al randewunukızlar ben sancılara dayanamıyorum artık.yatıyorum daha çok sancı geliyo.napcamı bilmiyorum.akıntım falanda yok doğum başlamıyodur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?