ben iyi sayılırım ama bugün halsizlik var üzerimde .elim kolum kalkmıyo.beryal şekercim hg tatlım biz iyi sayılırız seb nasılsın dorukcum nasıl
zuzumm naber şekercimm
sibel tel açsana doktora bi yaa erken gitsen merakta bırakma izi yaa allah allah sağlıklı olsun meleğin inş.
merhaba tontişlerim
hoşgeldin aybikecimmm
naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar benimde çok ağrım oluyor özellikle akşam bebiş çok rahatsız ediyor..legenime leğenime ittiriyor hele oturunca Allah ım çıkacak sanırım diyorum o an..sizdede oluyordur dimi..artık aşşağıya iniyorlar dimi iyice..çok canım acıyor ama mutluyum yeterki kıpraşsın..kaydirigubbakcemile3
slm kızlar şuan kafayı yeemek üzereyim kromozom testini yapan dr.dan esra aradı sonuç çıktı 6.kromozomda problem var sizdende kan alınıp bakılcak dedi sizde varsa sizin gibi olur sonuçlar 15günde çıkıyo erkene almaya çalışırız falan dedi eger bizde bi taşıyıcılık yoksa genetik vs. bisürü şey saydı oraya yollıcaz benim dr.a dosyayı faxlıyomuş osana daha detaylı anlatacak bana gelip kan vericeksiniz dedi drumu aradım hemşire fax ulaştı ama inceleyip sana dönücez dedi 30dk oldu ay beklemek zor ben bu stresle erkenden dogururum artık
ben bugün baya rahatsızım ya hiç bişi yapasım yok yerimden kalkasım yok sabahtan beri daha yatağımı toplamadım öle diyim size dora paşa ii içerde oynayıp duruyo ama annesi i değil bütün gece karnıma kramplar girdi durdu bi ağladımm ağrıdan ama şuan kramp yok fakat halsizim çook
naloşum dora ii ama ben ii değilim tatlımm
naz06 sanada geçmiş olsun nazcımm bu veletleri çıkınca yiyelim biz en iyisi
selam kızlar. yaw bitek bendemi bişey yoık benim kızım doğmayacakmı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?