2009 Ekim Anneleri

beryal şekercim hg tatlım biz iyi sayılırız seb nasılsın dorukcum nasıl

zuzumm naber şekercimm

sibel tel açsana doktora bi yaa erken gitsen merakta bırakma izi yaa allah allah sağlıklı olsun meleğin inş.

Son düzenleme:
ben iyi sayılırım ama bugün halsizlik var üzerimde .elim kolum kalkmıyo.
çantamı da hazırladım .
doktorum bebeğin durumu iyi eylül sonu yada ekim başı gibi sezeryana alırız seni dedi.
ekim ortasına kalmıycak sanırım doğumum .

merhaba tontişlerim

selam canım hoşgeldin a.s.

selam kızlar..nasılsınız görüşmeyeli?

bnm cok ağrım var oturamıyorum artık.doğum ekımın 10 undan sonra bekleyın dedı doktor cuma gittim. hersey yolunda cok şükür.:Saruboceq: kocakafalı bır bebişim olcak sanırım.bıde eskısı gıbı hareket etmıyo sık sık.ama bnı cok rahatsız edıyo...ama yine de ı'm happy :)

kızlar merhaba nasılsınız..geçmişe bakamadımda inşallah herkes iyidir..doğuran varmı kızlar..ben korkmaya başladım çarşamba belli olacak benimde nasıl doğum yapacağım..inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım meleklerimizi..

kızlar benimde çok ağrım oluyor özellikle akşam bebiş çok rahatsız ediyor..legenime leğenime ittiriyor hele oturunca Allah ım çıkacak sanırım diyorum o an..sizdede oluyordur dimi..artık aşşağıya iniyorlar dimi iyice..çok canım acıyor ama mutluyum yeterki kıpraşsın..kaydirigubbakcemile3

aynen cnm bnde oturamıyorum ağrıdan .valla nasıl geccek zaman dıye düşünüyorum. hergeçen gun bırazdaha ağırlastığımı hissediyorum hiç bi iş yapamıyorum ... anca yatıyom..

ben bugün baya rahatsızım ya hiç bişi yapasım yok yerimden kalkasım yok sabahtan beri daha yatağımı toplamadım öle diyim size dora paşa ii içerde oynayıp duruyo ama annesi i değil bütün gece karnıma kramplar girdi durdu bi ağladımm ağrıdan ama şuan kramp yok fakat halsizim çook

naloşum dora ii ama ben ii değilim tatlımm

naz06 sanada geçmiş olsun nazcımm bu veletleri çıkınca yiyelim biz en iyisi

Son düzenleme:

Allahım öncelikle bol sabırlar versin hayırlı haberi beklemen için. İçini lütfen ferah tut, Allahım inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmayacak, hepimiz kavuşacağız bebişlerimize. Dualarım seninle...

arzum geçmiş olsun canım... allah sabnır versin. haber aldığın zaman bizimle paylaş da bilelim. dualarımız seninle. inşallah herşey tertemizdir

off gizemcim geçmiş olsun. benim arad bacağıma giriyoda ben de ağlayacak gibi oluyorum allah yardımcın olsun.. vitaminlarini aksatmıyosun dimi?

selam kızlar. yaw bitek bendemi bişey yoık benim kızım doğmayacakmı ne?

şekerım bendede aynı hiç bişey yok oğlumda 42 haftaya doldorduk yıne nıyetı yoktu artık önce suni sanci verdıler yıne doğmayı nıyetı yoktu sezaryenle aldılar artık. yerını çok beyenmiştı firlama şimdı buda öyle .ama zaten mecburen sezaryen olacam.

arzum geçmiş olsun canım.ama allaha siğin bıtanem onun iznıyle sağliklı bişekılde kucağına alacaksın minnoşunu.ona güven içini ferah tut.

bahaircim içiyorum vitaminimi fakat dün gece eberbat etti beni çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için ayy nasıl berbatım yaa bu klima mı yapıyo acaba onuda ayrı yeten merak ediyorum ama

aybikecim ne temizliği ya yorma kızmızı ve kendini boşver bi kadına bakar verdinmi parasını evini ter temiz yaparlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…