2009 Ekim Anneleri

aynen cnm bnde oturamıyorum ağrıdan .valla nasıl geccek zaman dıye düşünüyorum. hergeçen gun bırazdaha ağırlastığımı hissediyorum hiç bi iş yapamıyorum ... anca yatıyom..

Allah hepimiza sabır versin ne diyelim..son ay böyle olacak demekki..bebişlerimiz iyi olsunda..:Saruboceq:

cicim sen nerelerdesin acaba???? ama ben bebişimin geç doğmasını istemiyorum 1 gün bile fazladan bekleyemezmişim gibi geliyooo

gizemcim geçmiş olsun..bol bol dinlenmeliyiz artık bende temizlik yapayım dedim geçen ölüyorum sandım çok pişman oldum..birde dün iftarda kalabalık misafirlerim vardı oturamadım yerime..neyimeyse misafir almak hamiş hamiş..:sinifsinif:

kizlar sekerlerrr tekrar merhaba sabah kimseler yoktu simdi herkes burda :)) nasilsiniz bakalim ?

benim Alperenim sürekli pit pit ediyor kac gündür neden acaba ? karnimda böyle tekme degilde pit pit atiyor hickiriyormu nedir yavrucum suyun icinde kalmaktan mi bikti nedir :))))))) anlayamadim, bu arada 35 haftamiza geldik sükür haftaya 36 ben artik dans ederim kolbasti ohhh ohhhh

canım benim gecmiş olsun doktora gorun canım yaa

kızlar birde ben bişi sorucam dalin bebe sıvı deterjanı aldımda dün..onu makinanın deterjan bölümüne normal toz deterjan gibi koyup mu yıkayacam nasıl kullanıcam bi akıl versenize bana..hiç sıvı deterjan kullanmadım da daha önce..

bernacım işte cumartesi akşam bendede misafir vardı iftarda bende o akşam hasta olmaya başladımm dün gece de berbat oldum dün tabi misafir sonrası bütün ev temizlendi 3 tane çocuk vardı evi mahvettiler topla temizle sil süpür tuvaleti ov derkenn geceleyin fena oldumm sonra eşime dedimm bundan sonra kalavbalık misafirmi töbe töbeee istemiyom çocuğuım sağlıkla doğsun sonra aynı performansa dönerimm

naloşumm telefon açtımm akıntında fazlalaşma yada koyu bir akıntı geldimi dedi hayır dedimm o halde bebiş doğum yönüne dönmüş olabilir dedi şuan eğer bişi yoksa korkulacak birsey dedi artık ağırlaşıyoruz gizemcim böle ufak tefek şikayetlerimiz olacak dedi doktorumuz

canim sivi deterjanlarin kucuk kaplari olur onun icine koyarsin sonra camasirlarin icerisine koy böyle yikanir kücük kap yoksa evinde kucuk plastik pet bardakta olur onunda icine koyup direk camasirlarin ortasina koy öyle yika

selam kızlarrr
artık dikkat etmek zorundayız kendimizee iş yapmadanda olmuyor bende süpürdüm şimdi ama iki seksen yatıyorum yorgunlukdan aman misaifr falan neyimize bizim allah aşkına kabul etmeyin yavvvv

slm kıslarrrrryerimseniben...
ilkaycım hıçkırıodur bebişin...yerimseniben

selam kızlar doktordan geldim kızım tosun olmuş 2800ve ben hazır olun haftaya salı kadir gecesi doguma giriyommmmmmmmmmmmmm heyooooooo

iyi bari sorun yoksa canım
dinlen iş yapMA zaten nie cok kalabalık misafir agırlıyorsun :bbo:

cicim sen nerelerdesin acaba???? ama ben bebişimin geç doğmasını istemiyorum 1 gün bile fazladan bekleyemezmişim gibi geliyooo

dunakşam sana yazdım canıkom evımle ılgılı çok sıkıntılı bı döne geçırııyorum ama bebişler hep mucizelerı sebep oluyorlar kısacası kayınbıraderın borcu yuzunden evım satişa çıktı bende gıttım artık butun umutler tukenmişken bankanın avukatıyla konuştum meyer onunda eşi hamıleymiş benı o halde gorunca yardım edıyo.inşallah hal olacak tatlım o yuzdenn yoksa sizi sureklı takıp edıyorum.buara evet kesınlıkle haklısın inşallah tam zamanında gelır butun bebişlerımız.

selam kızlar doktordan geldim kızım tosun olmuş 2800ve ben hazır olun haftaya salı kadir gecesi doguma giriyommmmmmmmmmmmmm heyooooooo kimse ilgilenmedi yazımızla yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…