aynen cnm bnde oturamıyorum ağrıdan .valla nasıl geccek zaman dıye düşünüyorum. hergeçen gun bırazdaha ağırlastığımı hissediyorum hiç bi iş yapamıyorum ... anca yatıyom..
şekerım bendede aynı hiç bişey yok oğlumda 42 haftaya doldorduk yıne nıyetı yoktu artık önce suni sanci verdıler yıne doğmayı nıyetı yoktu sezaryenle aldılar artık. yerını çok beyenmiştı firlama şimdı buda öyle .ama zaten mecburen sezaryen olacam.
ben bugün baya rahatsızım ya hiç bişi yapasım yok yerimden kalkasım yok sabahtan beri daha yatağımı toplamadım öle diyim size dora paşa ii içerde oynayıp duruyo ama annesi i değil bütün gece karnıma kramplar girdi durdu bi ağladımm ağrıdan ama şuan kramp yok fakat halsizim çook
naloşum dora ii ama ben ii değilim tatlımm
naz06 sanada geçmiş olsun nazcımm bu veletleri çıkınca yiyelim biz en iyisi
kızlar birde ben bişi sorucam dalin bebe sıvı deterjanı aldımda dün..onu makinanın deterjan bölümüne normal toz deterjan gibi koyup mu yıkayacam nasıl kullanıcam bi akıl versenize bana..hiç sıvı deterjan kullanmadım da daha önce..
hg bulcuk yok şeker benim sondu bi daha misafirmi aman amann
naloşumm telefon açtımm akıntında fazlalaşma yada koyu bir akıntı geldimi dedi hayır dedimm o halde bebiş doğum yönüne dönmüş olabilir dedi şuan eğer bişi yoksa korkulacak birsey dedi artık ağırlaşıyoruz gizemcim böle ufak tefek şikayetlerimiz olacak dedi doktorumuz
cicim sen nerelerdesin acaba???? ama ben bebişimin geç doğmasını istemiyorum 1 gün bile fazladan bekleyemezmişim gibi geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?