- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
selam kızlar doktordan geldim kızım tosun olmuş 2800ve ben hazır olun haftaya salı kadir gecesi doguma giriyommmmmmmmmmmmmm heyooooooo
selam kızlar doktordan geldim kızım tosun olmuş 2800ve ben hazır olun haftaya salı kadir gecesi doguma giriyommmmmmmmmmmmmm heyooooooo
Ayy bu çok güzel bir haber... kaydirigubbakcemile2 Bende o gün doğurmak istiyordum... Hadi hayırlısı osun tatlım. Allah bir avazda kurtarsın inşallah... Şeniz Sezeryanla mı alacak yoksa suni sancımı deneyeceksiniz ??
saol bitanem dün 10dk aralıko ısancılarım oldu bugün doktora gittik nstde biraz sancım çıktı doktorda ilk 2hafta sonra alalım dedi ve çok güsel kilo almış ne yedirdin bu tosuna 35haftada 2800dedi test yasptırdı kan pıhtılaşma hemoglobin ve idrar kültürü ve sonuçlara aktı biz pazartesi yatıralım seni salı doguma alıyom dedi riske girmeyelim dedi ve genel anesteziyle sezeryan olcakmışım kuşum 2düşügüm oldugu için kıymetli gebelikmiş seçim şansın yok hiç dedi çok heycanlıyım kuşum gelcke ya bayramda kucagımaaa almış olcam rabbim ziin verirsehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
slm kıslarrrrryerimseniben...
ilkaycım hıçkırıodur bebişin...yerimseniben
iyi bari sorun yoksa canım
dinlen iş yapMA zaten nie cok kalabalık misafir agırlıyorsun :bbo:
cokk guzel bir haberr oyy oyy masallahhh ikinci bebişimizde geliyorrr ALLahımm az kaldı hepimizedeeeeeeeeeee :teytey::teytey:selam kızlar doktordan geldim kızım tosun olmuş 2800ve ben hazır olun haftaya salı kadir gecesi doguma giriyommmmmmmmmmmmmm heyooooooo
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/311172-esim-cok-yakisikli-45.html
ben cok guldum kaydirigubbakcemile3
allah hayırlı dogumlar versin canım herseyin iyi olmasına cok sevindim
ne güzel kavuscaksın kuzuna bende doldursam haftamı da gelse kuzum yaw kaydirigubbakcemile2
kızlar bebegim irimiş ve hareketleri azaldıgı için riske giremiyo doktorum alalım gözümüzün önünde olsun zaten kilosu süper yweterli dedi küveze girmicekdedi tutupta senide onuda kasmıcam dedi
a,selam tatlim hosgeldin nasilsin canim ?
galiba hickiriyorda cok hickiriyor gibime geldi terslik yoktur umarim minigimde
oy masallah kizina annesiinanmiyorum ya nasil sali gunu ? neden erken sezeryana gireceksin ? heyecanlandimki sorma:sm_cool:
allahhhh sağlıkla inş. maşşalah tosuncuğuna ayy yerim ben onu yerim sağlıkla inş.
anamm almanyadan misafir geldi yemeğe aldık ama canım çıktı mafoldumben
cokk guzel bir haberr oyy oyy masallahhh ikinci bebişimizde geliyorrr ALLahımm az kaldı hepimizedeeeeeeeeeee :teytey::teytey:
amaninn ne insanlar var benimde eşim cok yakısıklı herkesin kocası kendisine yakısıklı gelir tabii kaydirigubbakcemile3
saol bitanem benim darısı sizlere rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inş
opuyorumnanaktan
kızlar bebegim irimiş ve hareketleri azaldıgı için riske giremiyo doktorum alalım gözümüzün önünde olsun zaten kilosu süper yweterli dedi küveze girmicekdedi tutupta senide onuda kasmıcam dedi
maşallah canımmm yaaa inann kendim doğurucak gibii çok sevindimmmm ne güzelll bayramda bebeğinlesinn bende çok istiyorum bayramda meleğimin benimle olmasını ama sonra bencillk yapıyomuşum gibii geliyooo şimdilik riskli bi durum yok çünküüü yazmışsın yaa 10 dk arayla sancım geliyooo nasıl bi sancıydııı tarif edermisinn dün bendede olduu ama benimm karnımda olduuu iki kat kaldım doğrulamadım 10 dk sürdü o şekl
sorumun cevabini aldim doktor nasil uygun görüyorsa öyle yapmak gerekiyor , insallah hayirlisi ile saglikli bir sekilde alirsin minigini kucagina ekimin 2 ci annesi olacaksin , amaaaaaaaaa belli olmaz saliya kadar doguanda olabilir mesela bende olabilirimmmmmmmmm
sorumun cevabini aldim doktor nasil uygun görüyorsa öyle yapmak gerekiyor , insallah hayirlisi ile saglikli bir sekilde alirsin minigini kucagina ekimin 2 ci annesi olacaksin , amaaaaaaaaa belli olmaz saliya kadar doguanda olabilir mesela bende olabilirimmmmmmmmm
çok heycan yapmaya başladım bende. bir bir baişladık bakaılm. musyas allah hayırlısıyla minik kızını kucağına almaya nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?