2009 Ekim Anneleri

selam kızlar doktordan geldim kızım tosun olmuş 2800ve ben hazır olun haftaya salı kadir gecesi doguma giriyommmmmmmmmmmmmm heyooooooo

Ayy bu çok güzel bir haber... kaydirigubbakcemile2 Bende o gün doğurmak istiyordum... Hadi hayırlısı osun tatlım. Allah bir avazda kurtarsın inşallah... Şeniz Sezeryanla mı alacak yoksa suni sancımı deneyeceksiniz ??

saol bitanem dün 10dk aralıko ısancılarım oldu bugün doktora gittik nstde biraz sancım çıktı doktorda ilk 2hafta sonra alalım dedi ve çok güsel kilo almış ne yedirdin bu tosuna 35haftada 2800dedi test yasptırdı kan pıhtılaşma hemoglobin ve idrar kültürü ve sonuçlara aktı biz pazartesi yatıralım seni salı doguma alıyom dedi riske girmeyelim dedi ve genel anesteziyle sezeryan olcakmışım kuşum 2düşügüm oldugu için kıymetli gebelikmiş seçim şansın yok hiç dedi çok heycanlıyım kuşum gelcke ya bayramda kucagımaaa almış olcam rabbim ziin verirsehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bebegim irimiş ve hareketleri azaldıgı için riske giremiyo doktorum alalım gözümüzün önünde olsun zaten kilosu süper yweterli dedi küveze girmicekdedi tutupta senide onuda kasmıcam dedi

allah hayırlı dogumlar versin canım herseyin iyi olmasına cok sevindim

ne güzel kavuscaksın kuzuna bende doldursam haftamı da gelse kuzum yaw kaydirigubbakcemile2

slm kıslarrrrryerimseniben...
ilkaycım hıçkırıodur bebişin...yerimseniben

a,selam tatlim hosgeldin nasilsin canim ?
galiba hickiriyorda cok hickiriyor gibime geldi terslik yoktur umarim minigimde

selam kızlar doktordan geldim kızım tosun olmuş 2800ve ben hazır olun haftaya salı kadir gecesi doguma giriyommmmmmmmmmmmmm heyooooooo

oy masallah kizina annesi inanmiyorum ya nasil sali gunu ? neden erken sezeryana gireceksin ? heyecanlandimki sorma:sm_cool:

allahhhh sağlıkla inş. maşşalah tosuncuğuna ayy yerim ben onu yerim sağlıkla inş.

iyi bari sorun yoksa canım
dinlen iş yapMA zaten nie cok kalabalık misafir agırlıyorsun :bbo:

anamm almanyadan misafir geldi yemeğe aldık ama canım çıktı mafoldumben

cokk guzel bir haberr oyy oyy masallahhh ikinci bebişimizde geliyorrr ALLahımm az kaldı hepimizedeeeeeeeeeee :teytey::teytey:

benimde eşim cok yakısıklı herkesin kocası kendisine yakısıklı gelir tabii

Son düzenleme:
kızlar bebegim irimiş ve hareketleri azaldıgı için riske giremiyo doktorum alalım gözümüzün önünde olsun zaten kilosu süper yweterli dedi küveze girmicekdedi tutupta senide onuda kasmıcam dedi

maşallah canımmm yaaa inann kendim doğurucak gibii çok sevindimmmm ne güzelll bayramda bebeğinlesinn bende çok istiyorum bayramda meleğimin benimle olmasını ama sonra bencillk yapıyomuşum gibii geliyooo şimdilik riskli bi durum yok çünküüü yazmışsın yaa 10 dk arayla sancım geliyooo nasıl bi sancıydııı tarif edermisinn dün bendede olduu ama benimm karnımda olduuu iki kat kaldım doğrulamadım 10 dk sürdü o şekl

allahhhh sağlıkla inş. maşşalah tosuncuğuna ayy yerim ben onu yerim sağlıkla inş.

anamm almanyadan misafir geldi yemeğe aldık ama canım çıktı mafoldumben

saol bitanem benim darısı sizlere rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inş
opuyorumnanaktan

saoun canlarım venim sancılar başladı zaten sezeryan oldugu için sancı beklemicez biz normal dogum gibi degerlerimde biraz düşme var ve bebegin hareketleri azaldı iri bebekmiş bizim fıstık oyüzden doktor yeri dar hareket edemiyo artık çıkarın beni diyo bu fıstık dediegerki buhafta hareketleri yine aazalırsa buhafta içinde dogum olcak

sorumun cevabini aldim doktor nasil uygun görüyorsa öyle yapmak gerekiyor , insallah hayirlisi ile saglikli bir sekilde alirsin minigini kucagina ekimin 2 ci annesi olacaksin , amaaaaaaaaa belli olmaz saliya kadar doguanda olabilir mesela bende olabilirimmmmmmmmm

bitanem böyle terletti beni saydım tam 10dk arayla kasıldım rahimden karnımın ortasına kadar bi aşagı bi yukarı 4ker eoldu bu sonra geçti ama akşam anneme dedimki kasıklarımı kullanamz haldeyim ayaklarım müthiş agrıdı bugün nstde sancı çıktı azdı ama doktor dogum için yeterli çünkü sen kıymetli gebesin ve 2bebegin karnında öldü bunu riske atamam 1-2hafta için dedi kilosuda maşallah iyi kendini hazırlamış kızın dogmaya dei korkulcak hiçbişi yok yanında olsun gözümüzün önündeo lsun daha iy idedi

hepimizin hakkında hayırlısı kuşum send edogur saglıkla inş yeterki kuzlarımız saglıklı bizde öyle olalım tabikiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm cnmm senindemi erken doğurma riskinmii varrr korkmaya başladım kendimdenn

çok heycan yapmaya başladım bende. bir bir baişladık bakaılm. musyas allah hayırlısıyla minik kızını kucağına almaya nasip etsin inşallah..

musyascığım çok heyecanlandırdın hepimizi :) Bayramı kucağında bebeğinle geçirmek harika olsa gerek... Darısı hepimizin başına inşallah sağlıcakla...

ilkayım dur hemen olmasın az daha sabrettsin bebeşin kol bastıyı dogumdan sonra oynarsın artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…