ilkay teşekkür ederim cevabın için..bebişlerin cicilerini siz neyle yıkadınız..dalin toz deterjanda vardı ondanmı alsaydım bi bana akıl verin lütfen..bebişlerin kıyafetlerini yıkamam lazım benim hemen..
canım ben hacışakirin toz sabunuyla yıkadımmmm....yerimseniben
nasılll elindemi yıkadın..:kedi:
yok canımmmm..makinada 30 derecede yıkadımmmm
ay çok heyecanlandım bende doğurmak istiyorum hayırlı doğumlar ben bebişimin kıyafetlerini makinada yıkadım hacı şakirin toz sabununu aldım 2 kere duruladım hatta
bernacım bi gün yıkasan bi gün ütülesen bi günde yerleştirsen 3 gün o kadar şeker dur kızma yaparsınn
ben de hacı şakir alsaydım ya keşke burada birkaç kişiden dalin duydum bende ondan aldım dün ama bugün çıkayımda hacı şakir alayım madem..teşekkür ederim kızlar..herkes doğumu konuşmaya başladı ben daha eşya yıkamadım yawklava:[/QUOTE
ee ben de hacisakirden memnun kalmadim.ilave durulama yaptigim halde kalinti birakmisti.bende dalinin sivisini aldim sonra
GÜNAYDIN KIZLAR BİSSS GELDİK OĞLUŞUMLA NASILSINIZ TEYZELERİ BU GÜN 35, HAFTAMIZA GİRDİK HAYIRLISIYLA HAFTAYA 9 AYLIK OLCAZ ALLAH IN İZNİYLE BEN DÜN DOĞUM ÇANTAMI HAZIRLADIM HAFTAYA BEŞİĞİMİZDE KURULCAZ TEK EKSİĞİMİZ OĞLUMUZ ÇOK HEYECANLIYIM DÜN EVİMDE TEMİZLİKTE YAPTIM ANNEMLE TABİİ PERDELERİMİZİDE YIKADIK ÜTÜLEDİK OHH MİS GİBİM OLDU VALLA kıslar dün akşam bi rüya göredüm zaten bel ağrımdan pek uyuyamadım tuvalete gitmişim kilodumda çok az bi kan var ve daha sonra bi bakıyom kan nasıl akıyor ama çiş gibi durmuyor doktorumu arıyorum yormuşsun kendini yat dinlen diyorr çok korktum valla:sinifsinif:
saoun canlarım venim sancılar başladı zaten sezeryan oldugu için sancı beklemicez biz normal dogum gibi degerlerimde biraz düşme var ve bebegin hareketleri azaldı iri bebekmiş bizim fıstık oyüzden doktor yeri dar hareket edemiyo artık çıkarın beni diyo bu fıstık dediegerki buhafta hareketleri yine aazalırsa buhafta içinde dogum olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?