2009 Ekim Anneleri

musyascım heyecan yaptım hadi hayırlısı.....zaten bugün doğurmasam dahada doğurmam gülmekten koptum yaww

ayyy meleğine kavuşcağı günü biliyo süper yaaaaaaaaaaaaaaa allahın izniyle bi aksilik olmadann kavuşuruz hepimiz meleklerimize

musyascım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin küçük kuşunu..heyecanlandım yaww akannehir

ilkay teşekkür ederim cevabın için..bebişlerin cicilerini siz neyle yıkadınız..dalin toz deterjanda vardı ondanmı alsaydım bi bana akıl verin lütfen..bebişlerin kıyafetlerini yıkamam lazım benim hemen..

ay ekim bebekleri artik gelmeye basladi ne güzel. Benide korku sarmaya basladi erken gelicek diye. Doktorumda bayramda yokmus. Ben bayramda koltukdan hic kalmicam herhalde. Tarihinde gelse ne güzel olurdu ya.

Musyas sanada güzel bir dogum dilerim. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah.

canım ben hacışakirin toz sabunuyla yıkadımmmm....yerimseniben

musyascım benide heyecanlandırdın bir bir döküleceğiz inş. allah c.c şu mübarek günlerde hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin kesin günü kaçırmışım salı günümü olacaktı yavruşun??

ay çok heyecanlandım bende doğurmak istiyorum hayırlı doğumlar ben bebişimin kıyafetlerini makinada yıkadım hacı şakirin toz sabununu aldım 2 kere duruladım hatta

yok canımmmm..makinada 30 derecede yıkadımmmm

ay çok heyecanlandım bende doğurmak istiyorum hayırlı doğumlar ben bebişimin kıyafetlerini makinada yıkadım hacı şakirin toz sabununu aldım 2 kere duruladım hatta

ben de hacı şakir alsaydım ya keşke burada birkaç kişiden dalin duydum bende ondan aldım dün ama bugün çıkayımda hacı şakir alayım madem..teşekkür ederim kızlar..herkes doğumu konuşmaya başladı ben daha eşya yıkamadım yaw klava:

bernacım bi gün yıkasan bi gün ütülesen bi günde yerleştirsen 3 gün o kadar şeker dur kızma yaparsınn

bernacım bi gün yıkasan bi gün ütülesen bi günde yerleştirsen 3 gün o kadar şeker dur kızma yaparsınn

inşallah hemen bitirebilirim dediğin gibi..gizemcim sorayım bari sana yakalamışken kaydirigubbakcemile3 giysileri yıkarken çamaşır filesinde mi yıkadın..

merhaba canım, cok ilginçtir ama o rüyayı bende gördüm dün kalkıyorum bakıyorum çamaşırımda kan var ama doktoru falan aramıyorum telaş ederken uyanıyorum Allah hayırlara getirsin inşallah...

sağlıkla gelsin prenses inşallahhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…