2009 Ekim Anneleri

selam kızlar..ben normal deterjan ve yumoşlaq yıkadım hiçte bşey olmuyoo valla hepsi para tuzağı hem mis gibi koktu..

musyascım cok sevindim yavruna kavuşmana ne kadar az kalmış Allahım yardımcın olsun sağıcakla alırsın kucağına inşallah opuyorumnanaktan

Bebişimi gördüm dr büyüyor dedi 35+3 gunluk dedı bu sferde 2200 gr mız 2700 doğar inş dedi minicik bebek ben nasıl bakıcam bilmiyorum...Suyu daha iyi geçen haftaya göre nst falan iyi dedi tansiyon normal kılomu tartılmadım unuttum ...bu arada sürekli sordu bebeğin hareketlerinde azalma varmı azalırsa hemen beni arıyosun rıske atmayalım dedi sürekli bunu söyledi korktum bende bı sorun varmı dıye cuma tekrar çağırdı..

Doğum acilde baktı bana dr ayyyy çok korktum bağıran çağırann offf nasıl doğurcam ben

kızlaaar kuzumun park yatagı içini yatagı uyku seti geldi carsamba temizlik yapıp yerleştircez o zaman ceke fotosunu koyarım ciciler topiğine ama park yatak alan varsa içine ben korumalıklı olan nevresim takımından almıştım 2 yan ve bi bas korumalığı var uyku setiyle bir uyku setınıde nevresim takımı gibi yapmışlar cıkarıp baska bi takım gecirebiliosun ve alltan belli olmicak böylece bebefixten sipariş verdim park yatakta süssüz kalmadı cok özeniodum beşiklerin süsüne park yatak alan ya da alıcak olan baksın bebefix e coook tadlu

canım bozma hiç moralini hayırlısıyla hepsi gececek ve sen miniginle eve dönceksin inşallah sen içini ferah tut ki o da rahat etsin annesi kaydirigubbakcemile2

sağol cnm ama çok mınık yawww bıde usg yanıltıcı olabılıyor buyuk çıkarıyorrr ya daha kuçuk doğarsa

sağol cnm ama çok mınık yawww bıde usg yanıltıcı olabılıyor buyuk çıkarıyorrr ya daha kuçuk doğarsa

canım allah saglık sıhhat versinde olsun minik dogsun sen onu besler büytürsün yegenim 2100 gr dogmuş hemde 20gün erken dogmuş sadece hesdap et işte kac haftalık 2 ay sonra normale dönmüş şimdi 15 yasında ırsı nedenlerle 170cm boyu var ve ne şişman ne de cöp gibi masallah saglık sorunu da yok hiç ben dr aher kilosunu sordugumda saglıgı gayet iyi su an kılosu da bu kadar deyip pis pis baqıo baslıo azarlamaya niye takıosun o kadar diye

haa bu arada yegenimin kılosu senin gibi elinde olmayan nedenlerden degil annesi sigara içiodu diye o kadarcıktı sen kendini hiç yıpratma canımopuyorumnanaktan

kızlar yaaa az önceee 5 dk içinde tuaf bi ağrı girdiii sancımıydıı bilmiyorumm ama karnımda rahime doğruu bıçak girer gibii bi ağrıı girdiii nedir sizcee buu

slm heyecanlı anne adayları candyelif ciciler topiğinde beşiğinizi,karyolanızı gördüm bende büyük ihtimal aynısını alıcam bi aksilik çıkmazsa fiyatı kaça mal oldu onu soracaktım yatak uyku seti dahil mi onların fiyatı ayrı mı şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

Kizlarrrr ben de simdi ultrason randevumuz vardi ordan geldim kizimi gordum cok tatliydi ama sanki babasina benziyordu.Hersey normalmis gobegim 3 hafta geriden gelse bile icerideki zilli tam haftasindaymis beni korkuttu doktor ama neyse cok mutluyum kizimi gordum tombul tombul yanaklari vardi dilini cikarip durdu zorla yuzunu gosterdi elleri hep yuzundeydi.Kilo ve boy soylemediler ama tam haftasinda olmasi bile guzel bir haberdi benim icin.

Allah yardımcın olsun canım:Saruboceqpuyorumnanaktanhayırlı haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

ay ne güzel gözün aydın canım sevindim valla için rahatlamıştır artık zemuszemus az kaldı kavuşmaya kuzularımıza inşallah sağlıcakla alırız onları kucaklarımıza yaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…