Bebişimi gördüm dr büyüyor dedi 35+3 gunluk dedı bu sferde 2200 gr mız 2700 doğar inş dedi minicik bebek ben nasıl bakıcam bilmiyorum...Suyu daha iyi geçen haftaya göre nst falan iyi dedi tansiyon normal kılomu tartılmadım unuttum ...bu arada sürekli sordu bebeğin hareketlerinde azalma varmı azalırsa hemen beni arıyosun rıske atmayalım dedi sürekli bunu söyledi korktum bende bı sorun varmı dıye cuma tekrar çağırdı..
Doğum acilde baktı bana dr ayyyy çok korktum bağıran çağırann offf nasıl doğurcam ben
sağol cnm ama çok mınık yawww bıde usg yanıltıcı olabılıyor buyuk çıkarıyorrr ya daha kuçuk doğarsa
tmm cnm doğruu sağol içim rahatladı ya
ben de hacı şakir alsaydım ya keşke burada birkaç kişiden dalin duydum bende ondan aldım dün ama bugün çıkayımda hacı şakir alayım madem..teşekkür ederim kızlar..herkes doğumu konuşmaya başladı ben daha eşya yıkamadım yawklava:[/QUOTE
ee ben de hacisakirden memnun kalmadim.ilave durulama yaptigim halde kalinti birakmisti.bende dalinin sivisini aldim sonra
buketcim o zaman sen kullanmışsındır..bu dalin sıvı deterjanı nasıl kullanıyorsun..direk deterjan gözüne bi kapak mı koyulacak yoksa önyıkama falanmı yapılacak..öyle birşey duydumda elimi atamadım bi türlü..yardımcı olursan çokk sevinicem..opuyorumnanaktan
saol bitanem dün 10dk aralıko ısancılarım oldu bugün doktora gittik nstde biraz sancım çıktı doktorda ilk 2hafta sonra alalım dedi ve çok güsel kilo almış ne yedirdin bu tosuna 35haftada 2800dedi test yasptırdı kan pıhtılaşma hemoglobin ve idrar kültürü ve sonuçlara aktı biz pazartesi yatıralım seni salı doguma alıyom dedi riske girmeyelim dedi ve genel anesteziyle sezeryan olcakmışım kuşum 2düşügüm oldugu için kıymetli gebelikmiş seçim şansın yok hiç dedi çok heycanlıyım kuşum gelcke ya bayramda kucagımaaa almış olcam rabbim ziin verirsehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Kizlarrrr ben de simdi ultrason randevumuz vardi ordan geldim kizimi gordum cok tatliydi ama sanki babasina benziyordu.Hersey normalmis gobegim 3 hafta geriden gelse bile icerideki zilli tam haftasindaymis beni korkuttu doktor ama neyse cok mutluyum kizimi gordum tombul tombul yanaklari vardi dilini cikarip durdu zorla yuzunu gosterdi elleri hep yuzundeydi.Kilo ve boy soylemediler ama tam haftasinda olmasi bile guzel bir haberdi benim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?