selduş bende nst ye her seferinde 50 vericem canım üzülme...
slm kısslar ben geldimm ama canım cok sıkkın bugün randevum vardı doktorda en son 3 hafta önce gitmiştim..doktor sadece nst ye bagladı beni hersey normal dedi bi de 20tl mi aldı göndersi ultrasyon haftaya bakacaz dedi..her haftada nst ye gireceksin dedi..her nst için de para ödeyeceksin dedi.zaten muayene için 100 veriyorum kazıklıyormu acaba beni...onu da bırak olusumu göremedim haftaya kadar beklicem ayyy sinir oldum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
slm kısslar ben geldimm ama canım cok sıkkın bugün randevum vardı doktorda en son 3 hafta önce gitmiştim..doktor sadece nst ye bagladı beni hersey normal dedi bi de 20tl mi aldı göndersi ultrasyon haftaya bakacaz dedi..her haftada nst ye gireceksin dedi..her nst için de para ödeyeceksin dedi.zaten muayene için 100 veriyorum kazıklıyormu acaba beni...onu da bırak olusumu göremedim haftaya kadar beklicem ayyy sinir oldum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sen özel hasatnede muayene oluyordun demi canım...ya benim anlamadığım su parasında deilim de kandırılmak istemiyorum en sinir oldugum seydir.ben zaten bu adama muayene için para veriyorum özeline gidiyorum bagladıgı bi makine 10 dakka yani bunun için ayrıca neden para alıyuor anlamadım.hani şu olur ben hastası olmam sadece nst için buna giderim ozaman alır anlarım off nesse yaa zaten olumu da göremedimmm...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nst nasıl bışey kızlar:uhm:
ben hıç gırmedım herhalde para verıldıgıne gore devlette de paramı alıyorlar merak ettım şimdi
zelda maşallah kuzunaa canımm ne güzell görmüşsün
ay ne güzel gözün aydın canım sevindim valla için rahatlamıştır artık zemuszemus az kaldı kavuşmaya kuzularımıza inşallah sağlıcakla alırız onları kucaklarımıza yaa opuyorumnanaktan
ZEYNEBİM canım inş. güzel sonuçlar alırsın yarın :Saruboceq:
canım ya neden para alıyolar ki ben hiç para vermedimslm kısslar ben geldimm ama canım cok sıkkın bugün randevum vardı doktorda en son 3 hafta önce gitmiştim..doktor sadece nst ye bagladı beni hersey normal dedi bi de 20tl mi aldı göndersi ultrasyon haftaya bakacaz dedi..her haftada nst ye gireceksin dedi..her nst için de para ödeyeceksin dedi.zaten muayene için 100 veriyorum kazıklıyormu acaba beni...onu da bırak olusumu göremedim haftaya kadar beklicem ayyy sinir oldum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kıyamam :ecrin_bebek: bence boşuna para alıyolar bi sorsanıza kuzum 50 lira azmı. bide benden niye almıyolar acabaselduş bende nst ye her seferinde 50 vericem canım üzülme...
evet aslında seninki almasada olur yeterince para veriyorsun zaten...bende bu cuma giricem nst ye benide ultrasona almaz gibime geliyor dur bakalım...
canım bebeğin kalp atımlarını ve senin sancılarına bakılan bir alet...karnına bir kemer takıyorlar sende yatıp bekliyorsun..bebeğin hareket ettikçe düğmeye basıyorsun..
bıde bu boy olcumunu nasıp hesaplıyodunuz bılenınız varmı CADIARZU
selam kızlar bende bu gün kızımı gördüm önce herşey normaldi ultrasonda 2500g olmuş prensesim gelişimi çok güzel dedi doktor teyzesi sonra nst ye bağlan bi bakalılm dedi işte herşey orda başladı kalp atışları çok çok hızlı çıktı doktorumuz hemen acile inip serum bağlat sonra tekrar nst ye bağlan dedi allahtan serumu alınca kalp atışlarımız normale dönmüş bebeğin çok sıvısız kalmış dedi doktor, oruç tutmadığm halde sıvısız kalmış düüşüne biliyomusunuz. dikkatli olun kızlar sakın suyu ihmal etmeyin ben hiç elimden düşürmediğimi düşünürdüm suyu ama yinede yetersizmiş canım ya neden para alıyolar ki ben hiç para vermedim
aydınlattıgın ıcın sagol canım
pekı devlet hastanesıde paraylamı bakıyor bı bılgın varmı canım
selam kızlar bende bu gün kızımı gördüm önce herşey normaldi ultrasonda 2500g olmuş prensesim gelişimi çok güzel dedi doktor teyzesi sonra nst ye bağlan bi bakalılm dedi işte herşey orda başladı kalp atışları çok çok hızlı çıktı doktorumuz hemen acile inip serum bağlat sonra tekrar nst ye bağlan dedi allahtan serumu alınca kalp atışlarımız normale dönmüş bebeğin çok sıvısız kalmış dedi doktor, oruç tutmadığm halde sıvısız kalmış düüşüne biliyomusunuz. dikkatli olun kızlar sakın suyu ihmal etmeyin ben hiç elimden düşürmediğimi düşünürdüm suyu ama yinede yetersizmiş canım ya neden para alıyolar ki ben hiç para vermedim
kıyamam :ecrin_bebek: bence boşuna para alıyolar bi sorsanıza kuzum 50 lira azmı. bide benden niye almıyolar acaba
aydınlattıgın ıcın sagol canım
pekı devlet hastanesıde paraylamı bakıyor bı bılgın varmı canım
zelldacım maşallah prensesine.....
zeynepcim geçmiş olsun..inşallah bi problem çıkmazzz.......
selduşum oğluşunu görememene üsüldümm...(nts için ayrıca ücret alması çok ilginç zaten 100 tl muane ücreti ödüosun ala ala...millet iyice dollandırıcı olmuşşşşş......
tesekkurler canım a.s.canım ultrason kağıdında FL varya o değeri 7 ile çarpıyorsun öyle yazıyordu kağan kocatepenin sitesinde
burcu sen de mi özele gidiyorsun yaa böle duyuncasinir oluyorum ..paracı doktorlardan nefret ediyorum benimle para için ilgileniyor..burda tanıdıklarım var onlar da baska doktora gitmişler son ay her hafat gidiyorduk nstye para vermiyorduk ve ayda sedece 1 kez para veriyorduk diyorlar..şimdi bana haftaya tekrar gel dedi ama ozaman da ultrasyona girecem 100tl +20 nst...olusumun canı saolsun ama adama sinir oldum ya bugün göstermedi kuzumu bana takarım artuık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?