2009 Ekim Anneleri

maasallah kısına canım ben de cok su içtiğimi sanıyorum ama ne durumdfayım bilemiyorum çünkü uyus doktorum bakmadı bana..sadece ordaki kadın nstye bağladı hatta sancım cıktı bi kacyerde kadın agrın mı var senin dedi evet dedim..doktorda gaz sancısı olabilir daha erken dedi...:bbo::bbo::bbo:

evet lallim ben de ona sinir oluyorum ..nesse artık kısmetse haftaya görecem olumu..mafoldumben

ben hiç nstye girmedim para aldıklarını biliyorum 34 haftalığım nstye alırmıki beni, yarın gideceğim dr ye

kızlar sanırım özel sigortanız karsılamıosa ya da özel muayeneye gidiosanız ya daaa hastanenin sizin özel sigortanızla anlaşası yoksa ekstra ücret ödeniomuş ama kimi drlar özelinde almıomuş ek bi ücret dr a baglı yani paracıysa alıo cıkıo burdan da

ayy sus benimki son ana kadar sömürecek beni anlasıldı..ilk hamile kaldıgımda da demişlerdi sakın paracı doktora gitme bebeğinle deil paranla ilgilenir diye ama bana da ölesi düştü..seninki ne güzelmiş bak ilgileniyormus enazından..su saatten sonra baskasına da gidememnapalım az kaldı zaten hayırlısıyla alsaydım bebeğimi kucagıma...sositososito

aynen öle canım :bbo::umursamaz::bbo:

iyim pembem sen nasılsınn
pek gelmiyorsun topiğe artık iyisin dimi

iyiyim canım evle uğraşıyorum kızım için alışveriş falan yaptım son dakikaya bırakanlardanım o yüzden yoğunum bu aralar pek sık giremiyorum birde yanlızım annemler ablamlar hep beraber tatile gittiler o yüzden bütün işler bana kaldı :sinifsinif:

oyyy yanlızmı bıraktılar pembem seni yaa:teselli:
yorma sakın kendini yerleştricem diye yavaş yavaş yap işlerini

canım seninkiyle benimki cebimiz boşalana kadar yiycekler bizi senin doğum ne kadara mal olacak..ben daha doğuma 2500 verecem..bu hamilelikbana 4000 tl ye mal olacak sanırım...ama ne yapalım yeterki kuzularımız sağlıklı doğsun...

canım ben daha dogumu konusmadım bana normal olacaksın dedi ama bebek biraz kilolu demişti son gittiğimde böle klio almaya devam ederse sezeryan olur demişti..benim doktor aynı zamanda dogum hastanesinde calısıyor orda yapacam ben ama sezeryan derse para ödeyecem tabi ama ne kadar bilmiyorum haftaya onu da konusacam..

ıyi geceler hanımlarr..
Benim bi sorunum var hemde baya bi sıkıntılı =((
Elleri uyuşan ve sızlayan varmı benim gibi :1no2:

bennnnnnn.hemde kac aydir.bu ay iyice artti.avcumu kapatamiorum dusun artik.ctesi doktoruma sordum normaldir.yapacak bisi yok dedi

Ayy 1 aydır vardı hafif hafif ama bu kadar deilll =(((
Geceleri sızısından uyuyamıyorummmm avcumu kapatmak şöyle dursunnn :gitme:
Bende sorsam aynı şeyi söylücek eminim ama bunun hiçmi bi çaresi yokkkk :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…