selam kızlar bende bu gün kızımı gördüm önce herşey normaldi ultrasonda 2500g olmuş prensesim gelişimi çok güzel dedi doktor teyzesi sonra nst ye bağlan bi bakalılm dedi işte herşey orda başladı kalp atışları çok çok hızlı çıktı doktorumuz hemen acile inip serum bağlat sonra tekrar nst ye bağlan dedi allahtan serumu alınca kalp atışlarımız normale dönmüş bebeğin çok sıvısız kalmış dedi doktor, oruç tutmadığm halde sıvısız kalmış düüşüne biliyomusunuz. dikkatli olun kızlar sakın suyu ihmal etmeyin ben hiç elimden düşürmediğimi düşünürdüm suyu ama yinede yetersizmiş canım ya neden para alıyolar ki ben hiç para vermedim
kıyamam :ecrin_bebek: bence boşuna para alıyolar bi sorsanıza kuzum 50 lira azmı. bide benden niye almıyolar acaba
evet lallim ben de ona sinir oluyorum ..nesse artık kısmetse haftaya görecem olumu..mafoldumbenzelldacım maşallah prensesine.....
zeynepcim geçmiş olsun..inşallah bi problem çıkmazzz.......
selduşum oğluşunu görememene üsüldümm...(nts için ayrıca ücret alması çok ilginç zaten 100 tl muane ücreti ödüosun ala ala...millet iyice dollandırıcı olmuşşşşş......
bulcuk nasılsın canım ne zamqndır görüşemedik.
ben çıkıyorum kızlar ben bugün çok yorgunum erken yatacağım allaha emanet olun
tesekkurler canım a.s.
benım dr da 3haftada bır para alıyor ama bu defa ıstemedı bıde son ay kontrolunde para almıyormus bugun nst yede ultrasonada gırdım bebısımı gordum evet canım ozel muayenehaneye gıdıyorum.
gercektende nst ıcın para almaları cok sacma :mymeka:
kızlar sanırım özel sigortanız karsılamıosa ya da özel muayeneye gidiosanız ya daaa hastanenin sizin özel sigortanızla anlaşası yoksa ekstra ücret ödeniomuş ama kimi drlar özelinde almıomuş ek bi ücret dr a baglı yani paracıysa alıo cıkıo burdan da
iyim pembem sen nasılsınn
pek gelmiyorsun topiğe artık iyisin dimi
iyiyim canım evle uğraşıyorum kızım için alışveriş falan yaptım son dakikaya bırakanlardanım o yüzden yoğunum bu aralar pek sık giremiyorum birde yanlızım annemler ablamlar hep beraber tatile gittiler o yüzden bütün işler bana kaldı :sinifsinif:
ayy sus benimki son ana kadar sömürecek beni anlasıldı..ilk hamile kaldıgımda da demişlerdi sakın paracı doktora gitme bebeğinle deil paranla ilgilenir diye ama bana da ölesi düştü..seninki ne güzelmiş bak ilgileniyormus enazından..su saatten sonra baskasına da gidememnapalım az kaldı zaten hayırlısıyla alsaydım bebeğimi kucagıma...sositososito
canım seninkiyle benimki cebimiz boşalana kadar yiycekler bizi senin doğum ne kadara mal olacak..ben daha doğuma 2500 verecem..bu hamilelikbana 4000 tl ye mal olacak sanırım...ama ne yapalım yeterki kuzularımız sağlıklı doğsun...
ii akşamlar kıslarrr opuyorumnanaktan
ıyi geceler hanımlarr..
Benim bi sorunum var hemde baya bi sıkıntılı =((
Elleri uyuşan ve sızlayan varmı benim gibi :1no2:
bennnnnnn.hemde kac aydir.bu ay iyice artti.avcumu kapatamiorum dusun artik.ctesi doktoruma sordum normaldir.yapacak bisi yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?