2009 Ekim Anneleri

ii akşamlar buketcimm canım benim benim öle kapanmıcak kadar değil ama alyansım olmuyo şiştiği belli

bana dogumu bekliceksin dedi :gitme:
ii akşamlar buketcimm canım benim benim öle kapanmıcak kadar değil ama alyansım olmuyo şiştiği belli

ben aylardir alyansimi takamiorum zaten hatta birak alyansi normalde orta parmagima bayaa bol gelen yuzuklerim alyans parmagima dar gelio

bana dogumu bekliceksin dedi :gitme:

ben aylardir alyansimi takamiorum zaten hatta birak alyansi normalde orta parmagima bayaa bol gelen yuzuklerim alyans parmagima dar gelio

Doğumdan sonrada 40 gün gitmiymuş şişlik
Şiş olması çok sorun olmuyo ama uyuşma ve sızlaması çok fenaaasenağlama
parmak uçlarımı hissetmiyorum bile tırnaklarım resmen mosmorrrsenağlama

selam kızlar
musyasçım ne güzel bir haber bu çok sevindim. meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. güzel haberlerini bekliyorum..

zeynepçim geçmiş olsun canım ya, umarım birşey yoktur, tedbir amaçlı takmıştır doktorun holteri belki de.. senin de güzel haberlerini bekliyorum..

ben gene tek taşımı falan takıyorumm allaha şükürr ama olsun yaa sızlamasa ii ama onu nasılkesilir acaba

nihancım hoşgeldin tatlımm

ben daha bebeğimin çamaşırlarını yıkamadım, daha hastane çantam hazır değil, daha kendime alacaklarım var hastane için...delikafadulden

amazonum sağolasın birtanem ..üff iyice daralttı beni bu alet daha 13 saat var çıkartmama bu gece uyku bana haram...

bende çıkardım yüzüklerimi canım...bazen geceleri sıkıştırıyo o yüzden şimdiden çıkarmakta fayda var...bizim komşunun gelinin kolundan bileziğini keserek çıkardılar..

zeynepcim ne aleti ben geççmişe bakamadım hayırdır bi problem mi var canım

bukett ben sana bir soru sormuştum akşamüstü ama çıkmıştın sanırım şı dalin sıvı deterjanla bebişin kıyafetlerininasıl yıkadın..makina su alırkenmi yoksa direkmi koydun deterjanı..bilen varsa lütfen cevaplasın hemen makinaya giysilerini koyup yıkayacam bebişin ondan sorup duruyorum..

kızlar el uyuşması bendede var birde bende yüzük takmıyorum 1 aydır falan şişiyor sabahları çünkü..birde 10 gündür ayaklarım acayip şişiyor yere basamayacak kadar çok şişiyor halbuki tuza dikkat ediyorum ama ayakta çok kaldığımdan sanırım..çarşamba doktora gidicem bi sorayım bari..

bernacım bence aynen kendi çamaşırların gibi koyuyorsun ama benimki toz deterjan ondan yanılıyorda olabilirim

hacı şakir canım
ben memnu kaldım
meleğimin kıyafetleri ter temiz
oldularr yumuşatıvcıda yumoşun bebek için olanın aldım mis gibi kokutyo canım

ne yaptım ki şekerimm gönder en ykayıp ütületyip yollayım oğluşun çamaşırlarını mincik mincik yerim ben onları :))

Canım normalde sıvı deterjanı normal toz deterjan bölmesine koyup kullanıyorum ben ama bebişin kıyafetlerinde hacı şakirin toz deterjanını dalinin yumşatıcısını kullandım çokta memnun kaldım benn....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…