bana dogumu bekliceksin dedi :gitme:Ayy 1 aydır vardı hafif hafif ama bu kadar deilll =(((
Geceleri sızısından uyuyamıyorummmm avcumu kapatmak şöyle dursunnn :gitme:
Bende sorsam aynı şeyi söylücek eminim ama bunun hiçmi bi çaresi yokkkk :gitme:
ii akşamlar buketcimm canım benim benim öle kapanmıcak kadar değil ama alyansım olmuyo şiştiği belli
bana dogumu bekliceksin dedi :gitme:
ben aylardir alyansimi takamiorum zatenhatta birak alyansi normalde orta parmagima bayaa bol gelen yuzuklerim alyans parmagima dar gelio
İyi geceler hanımlarr..
Benim bi sorunum var hemde baya bi sıkıntılı =((
Elleri uyuşan ve sızlayan varmı benim gibi :1no2:
selam kızlar
musyasçım ne güzel bir haber bu çok sevindim. meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. güzel haberlerini bekliyorum..
zeynepçim geçmiş olsun canım ya, umarım birşey yoktur, tedbir amaçlı takmıştır doktorun holteri belki de.. senin de güzel haberlerini bekliyorum..
bernacım bence aynen kendi çamaşırların gibi koyuyorsun ama benimki toz deterjan ondan yanılıyorda olabilirim
hacı şakir canım
ben memnu kaldım
meleğimin kıyafetleri ter temiz
oldularr yumuşatıvcıda yumoşun bebek için olanın aldım mis gibi kokutyo canım
ne yaptım ki şekerimm gönder en ykayıp ütületyip yollayım oğluşun çamaşırlarını mincik mincik yerim ben onları :))
bukett ben sana bir soru sormuştum akşamüstü ama çıkmıştın sanırım şı dalin sıvı deterjanla bebişin kıyafetlerininasıl yıkadın..makina su alırkenmi yoksa direkmi koydun deterjanı..bilen varsa lütfen cevaplasın hemen makinaya giysilerini koyup yıkayacam bebişin ondan sorup duruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?