2009 Ekim Anneleri

bernacımm seni ve meleğini öperiz biz opuyorumnanaktan

başakcım hacı şakirden sende memnun kaldın diymi

wee uykusuz gecelerde zuzuu da nihayet yerini alırrr.... akannehir akannehir

selam kıslar. benım aklım a takıldı sabahtan berı çamaşırım ıslanıo öyle çok fazla deıl ama bugün farkettım 4 kere ıslandığını aklıntıda değıl ne çok ne az ama ıslandığını hıssedıom panık yaptım bı an bırde bebeğın hareketlerını bugun çok az hıssettım. hatta son bı kaç saattır hıssetmıom. çok korkuom.

sevda suyun sızıyo olabilir sakın ihmal etme we sabah ilk iş doktora git..uyuyodur şuan belki..hemen tatlı biişylerr ye azıcık dürt karnını yat soluna oynaması gerek..

süt ıçınce kıpır kıpır olurdu 1 saat önce 2 bardak süt ıçtım ama hareketb hıssetmedım. hatta yarım saatt öncede çkolata da yedm. off ıyıce korkmaya başladım

süt ıçınce kıpır kıpır olurdu 1 saat önce 2 bardak süt ıçtım ama hareketb hıssetmedım. hatta yarım saatt öncede çkolata da yedm. off ıyıce korkmaya başladım

du bakalım hemen panik yapma..kaç saattir oynamıyo..hiç mi bide???

uyyyyyuuuuyaaaamıııyoooorummmmmmmm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
delirmek üzereyimmm ne gece ne de gündüz yok yok uuyyuuyamıyorumm
sizin uykularınız nasıl ??

uyyyyyuuuuyaaaamıııyoooorummmmmmmm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
delirmek üzereyimmm ne gece ne de gündüz yok yok uuyyuuyamıyorumm
sizin uykularınız nasıl ??

Niye sekerim neden uyuyamiyosun karnindan dolayimi ben sadece tuvalet olayina uyaniyorum ondan sonra uyuyorum valla uykusuzluk kadar kotu bisey yok insanin beyni gunduz uyku halinde oluyor ve gunden birsey anlamiyor.

Keske ilk hissettiginde hemen doktorunu arasaydin ya da acile gitsen bir baksalar olur insallah kotu birsey yoktur canim.

selam kızlar doktordan geldim kızım tosun olmuş 2800ve ben hazır olun haftaya salı kadir gecesi doguma giriyommmmmmmmmmmmmm heyooooooo

Canim allah hayirlisiyla prensesini kucagina almayi nasip etsin ama erken degilmi miniciktir daha yaaaa senin zillin cok aceleci cikti dualarim seninle canim

1. Önce sıcaktan sağa sola dönme isteği
2. dönmekten dolayı oluşan rahatsızlık
3. mideden gelen ve yemek borusunu mahveden yanmalar
4.ve tam dalmak üzereyken sıçrayarak uyanma
5. sonra yine başa dönüyor
bütün gece böyle sürüp gidiyor
haftalardır devam eden uykusuzluk delirtti en sonunda beni -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

günaydın güzeller güzeli ekim annişleri ve melekleri opuyorumnanaktan

iğrenç bi gece geçirdim gene bi mide yanması bi mide yanması sabaha kadarbalkonda oturdum ve hala uyanığım gdip uyumaya çalışacağım ama hiç umudum yok allahın işi galiba bizi uykusuzluğa alıştırıyo bebişler geldimiydi zorluk çekmeyelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…