- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
canım çok geçmiş olsun,e tabi artık bebeğimiz ağırlaştı,taşımak çok zor,dolayısıyla ne tarafa dönersen dön bir şekilde ağrı sızı....
Tuvalet sıkıntısı en zoru bence,dönmek yine zar zor hadi neyse,ama yattığın yerden doğrulmak kalkmak,yeniden yatış pozisyonu almak çok zor,45 dakikada bir nerdeyse lavabodayım ben de..
canım biz ikiz olduğumz için doktorumuz 37 hafta sonuna sezeryan randevusu verdi,dolayısıyla ben ona göre takvim hazırladım,başka bir acelecilik yapmazsa kızlar,17 gün kaldı,evet ama tırsıyorum artık ben de..
nurefşancım 25 Eylül kısmetse,zahmet olmazsa değiştebilirsin ama hani o zaman ekim annesi olamıyorum ya,atmasınlar beni listeden sonra:kedi:
zuzum günaydın canımm,az kaldı kısmetse,yine bi kaçamak yapmazsa oynak kızlarımkaydirigubbakcemile3
günaydın hanımlarrr opuyorumnanaktan
yağmurun yağmasına benim kadar sevinen var mı acaba kaydirigubbakcemile2 sıcaklar fazla olmadı diyenler var etrafta ama ben çok bunalmıştımm , şimde ne güzel serin serinn ohh zemuszemus
günaydın hanımlarrr opuyorumnanaktan
yağmurun yağmasına benim kadar sevinen var mı acaba kaydirigubbakcemile2 sıcaklar fazla olmadı diyenler var etrafta ama ben çok bunalmıştımm , şimde ne güzel serin serinn ohh zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?