2009 Ekim Anneleri

huuuuuuuuuu kizlar ya gelin iki sohbet edelim zaten uyuyamadim offffff

belimde hafiften agri var bebegimde pek hareket etmiyor uyuyormu nedir anlamadim yürüyünce asagi dogruda bisi batiyor sanki cikti cikacak gibi yakinda doguracam galiba

günaydın ilkaycııım ben varım olur mu?
nasılsın canım,neden uyuyamadın?

hosgeldin canim , iyiyim sayilir tatlim sen nasilsin ?

valla uykuya hasret olanlardan biriyim bende nedenini bilmiyorum geceleri zaten surekli wc ye kalkiyorum uykum kaciyor dönemiyorum yatakta ne tarfa dönsem basinc oluyor yorgan yastik sarilip öyle pozisyonlar deniyorum :))))) yorganla kari koca olduk hehe iyice

canım çok geçmiş olsun,e tabi artık bebeğimiz ağırlaştı,taşımak çok zor,dolayısıyla ne tarafa dönersen dön bir şekilde ağrı sızı....
Tuvalet sıkıntısı en zoru bence,dönmek yine zar zor hadi neyse,ama yattığın yerden doğrulmak kalkmak,yeniden yatış pozisyonu almak çok zor,45 dakikada bir nerdeyse lavabodayım ben de..
canım biz ikiz olduğumz için doktorumuz 37 hafta sonuna sezeryan randevusu verdi,dolayısıyla ben ona göre takvim hazırladım,başka bir acelecilik yapmazsa kızlar,17 gün kaldı,evet ama tırsıyorum artık ben de..

oyyy masallah insallah canim ya hayirlisi ile dogum yaparsin ikizlerini cok az kalmis yasadigim sehirde o kadar cok ikiz varki inanilmaz ikizler cok zeki oluyor paylasimida herseyi cabuk ögreniyorlar ALLAH im hayirlisini versin canim insallah saglikli olsunlar yeter

günaydın kızlar..musyass nası yani yaa..ikinci bebik senden mi geliyoooo...hymary senin de az kalmış..zaman daralıyoo

nurefşancım 25 Eylül kısmetse,zahmet olmazsa değiştebilirsin ama hani o zaman ekim annesi olamıyorum ya,atmasınlar beni listeden sonra:kedi:

zuzum günaydın canımm,az kaldı kısmetse,yine bi kaçamak yapmazsa oynak kızlarımkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlarrr opuyorumnanaktan
yağmurun yağmasına benim kadar sevinen var mı acaba kaydirigubbakcemile2 sıcaklar fazla olmadı diyenler var etrafta ama ben çok bunalmıştımm , şimde ne güzel serin serinn ohh zemuszemus

dikkat dikkat kızlar bu perşembe günü
Kanal D de Doktor programında canlı canlı ameliyathaneden doğum yayını yapıcaklarmış,izliycam ııııyyyy bırrrr:bbo:

accık da biz serinlesekk...dün çok sıcaktı hele gece... akannehir

günaydıınn,
ben ben bennn ben varım serinlğe ve yağmura en az senin kadar sevinen canımm,
ooohhh serinlik gibi var mı yaaazemuszemus

Hymarry anacim sende mi doguruosun kafamçokkarıştı
ohh dokuluorus yavas yavas
kislar doktorunuza contractubex kremi sorar misiniz?dogum sonrasi olusan catlaklari yok ediomus.ama tazeyken surmek gerekmis.herkes sorsun dr sine bakalim hepsi ayni seyi mi soylicek.emzirirken zarari olur muymus bide sositososito

günaydın..ne güzel rahmet yağıyor sohbahar bebişlerinin vakti geliyor artık sohbahar ve kışın gelmesini hiç bu kadar istememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…