dikkat dikkat kızlar bu perşembe günü
Kanal D de Doktor programında canlı canlı ameliyathaneden doğum yayını yapıcaklarmış,izliycam ııııyyyy bırrrr:bbo:
sibel dün sancın vardı merak ettim varmı problem?
canım dün bütün gün aynı sancıyı çektim. hala daha biraz var.nst de çok fazla sancı çıkmadı.doktorum olacak böyle şeyler dedi.valla bu çektiğim sancı hiç bişeyse doğum sancısı nasıl olacak bilmiyorum.bebek doğum kanalınamı giriyo acaba bilmiyorumki.haftaya pazartesi tekrar muayenem var.bakalım ne olacak.
selam fıstıklar dr geldim çok şükür kızım iyiymiş
bana çatı muaynesi yapmadılar 2 hafta sonra tekrar gel dedi belki o zaman yapar .
canımmm uzuun bi tel görüşmesindeydim görmedim..berra ii keyfi yerinde tepinip duruyo...dün gecem ii diildi ama bugün iyiyim şükür..ewet zuzum dün gece fenaydı ama artık o sıkıcı bunaltıcı atmosfer gidiyorr bebişlerimizle serinlikte buluşacağız inşş alkisalkisalkis berra kızımız nasıl? sen nasılsın cnmm?
hymarry cnmm serinlik gibisi yok gerçektenn Şeniz yaramazların nasıl? sen nasılsın?
selam fıstıklar dr geldim çok şükür kızım iyiymiş
bana çatı muaynesi yapmadılar 2 hafta sonra tekrar gel dedi belki o zaman yapar .
ay bilmiyorum ki cicimm..sen izle bize annat ozaman:)))buketim canım doğuruyoz kısmetse,sağlıkla inşallahhhh,,oooohhh serinlikte misss gibizemuszemus
zuzum ben olaya bir ameliyat gibi bakmıyorum yaa,yani çok duygulanıyorum o ilk karşılaşma,bebeğin ilk ağlaması,o çıplak halii,ibretlik her yöndenn ne biliyim canım yaa opuyorumnanaktan
wroze canım çok teşekkür ederim,biz iyiyiz şimdilik hastaneden sonra bir sıkıntımız yok hamdoldun fakat dinlenmedeyim tabi,sen nasısın canım?
canım çok geçmiş olsun,
ama dün bütüngün derken nasıl bir sıklık bu önemli ve nst de grafik değeri kaç gibi çıkıyor?
ben de 60 ı geçen sancılarım vardı,bir anda ter basıyordu böyle hınk diye nefessiz kalıyordum söylemesi ayıp altıma kaçırcak gibi,doktor diyordu ki "bunlar hafif sancılar"akannehir..
nası yaaaa nasıl benim sancıma haiff dersin sen,ölüyorum ben burda :roflol::roflol:
ama gerçekten canım o sancılar artarak nerdeyse 2 gün-3 gün bile aratark devam ediyor ve doğum ancak öyle oluyor,
yani öyle filmlerdeki gibi fırt diye doğurulmuyor,
hastanede şahit oldum,çok zorrrmafoldumben
günaydın kızlar..bugün istanbulun maşallahı var yağmur yağıyo sürekli...zuzucum gözdeyi bende merak ediyorum..aslında benim 2 sokak arkamda oturuyo ama evini bilmiyorum tam olarak...en son netim kesik demişti...inşallah henüz doğurmamıştır..
canım çok geçmiş olsun,
ama dün bütüngün derken nasıl bir sıklık bu önemli ve nst de grafik değeri kaç gibi çıkıyor?
ben de 60 ı geçen sancılarım vardı,bir anda ter basıyordu böyle hınk diye nefessiz kalıyordum söylemesi ayıp altıma kaçırcak gibi,doktor diyordu ki "bunlar hafif sancılar"akannehir..
nası yaaaa nasıl benim sancıma haiff dersin sen,ölüyorum ben burda :roflol::roflol:
ama gerçekten canım o sancılar artarak nerdeyse 2 gün-3 gün bile aratark devam ediyor ve doğum ancak öyle oluyor,
yani öyle filmlerdeki gibi fırt diye doğurulmuyor,
hastanede şahit oldum,çok zorrrmafoldumben
zuzum kuzum canım şimdi nst kağıdıma baktım,
alttaki max. 100 e kadar olan değer,ince olan grafik bizim grafiğimiz,
üstteki max. 200 e kadar olan kalın grafik de bebeğin kalp grafiği canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?