aslında tez vakitte çıkmayıo düşünüyorum şimdilik 1 kabin boy valize sığdırdım ama sabahlığım 1 geceliğim havlumu ve saç bandımı koymadım daha:)hastaneden çıkmayı düşünmüyonmu yafrımmkaydirigubbakcemile3 biraz abartmışsın...
bize 2 çanta zor yetti kızımla sen kaç çantaya sığdırdın?
nettin yavrum sen ya kaydirigubbakcemile3 uzun konaklıcaksın herhalde
aslında tez vakitte çıkmayıo düşünüyorum şimdilik 1 kabin boy valize sığdırdım ama sabahlığım 1 geceliğim havlumu ve saç bandımı koymadım daha:)
kızlar korkamyaın hastanede kalmaya niyetim yok. ama ben fethiyedeyim ve doğumum muhtemelen antalya da olacak ya. hastaneden çıkınca da hemen yolculuk yapamayabilirim dolayısıyla bikaç gğn daha otelde kalabilirim o yüzden fazla fazla koydum... büyük kol çantalarımdan birine de biraz lendime kıyafet koyarım tamam işte.
ben çantamı hazırlamadım henüz
ben çantamı hazırlamadım henüz
zeldacım gizemcim kuzularım ve yediveren hepinize merhaba. ben de bugün çantamı hazırladım saylır. ama gecelikl ve pi,jamaların resmimi çekmeyi unuttum((
benda adam akıllı yalancı sancı bile yok. benimki 40 haftadan önce gelmez hatta 42. haftayı bulur herhalde:)))))
selam kızlar
aman olmasın yaaa valla ne sancısı acaba die düşünmekten canım çıkıo
kızlar benim akşam üstü sancılarım oldu gitmedim doktora
kasıklarımda tam 6-7 defa girdi 10 dakika arayla hemen hemen
bugun kötü bi gün geçirdim sürekli ağladım sanırım o yüzden
bu stres umarım erken doğurmama neden olmaz
normal de ben de hazırlamazdım da hem amazonun korkusu:) hem de benim doğum antalyada olursa muhtemel doğum tarihimden 1 hafta önce gitmem gerekecek o yzüden hazırladım
kız millet çatır çatır doğurmaya başladı hazırlasana artık
selam kızlar
hoşgeldın bitanem.
iii akşamlar kızlar herkes iyidir inşallahhhhhh.............yerimseniben
kızlar ben henüz bebek cantası alıp hazırlamadım .kullanışlı olan ,önerebilecegizniz bi marka var mı?
zamanında gelsin ufaklıklar inşallahama eninde sonunda olacalk. bari çok geç kalmasın:)))
valla ben öle markalı bebek çantası almadım spor bi çanta aldım iki tane biri bana biri bebişe normaldede kullanabilcem bişeykızlar ben henüz bebek cantası alıp hazırlamadım .kullanışlı olan ,önerebilecegizniz bi marka var mı?
canım sters yapma hiç bişeyı takmamak gerek valla bebekler çok etkılenıyor ben kafama taka taka bebeğim geriledi...
nıye korkuyon kızzz amazon benıde korkut artık :)
yaa daha erken sanki yawww..
a.s hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?