2009 Ekim Anneleri

hastaneden çıkmayı düşünmüyonmu yafrımmkaydirigubbakcemile3 biraz abartmışsın...
bize 2 çanta zor yetti kızımla sen kaç çantaya sığdırdın?
aslında tez vakitte çıkmayıo düşünüyorum şimdilik 1 kabin boy valize sığdırdım ama sabahlığım 1 geceliğim havlumu ve saç bandımı koymadım daha:)
nettin yavrum sen ya kaydirigubbakcemile3 uzun konaklıcaksın herhalde

kızlar korkamyaın hastanede kalmaya niyetim yok. ama ben fethiyedeyim ve doğumum muhtemelen antalya da olacak ya. hastaneden çıkınca da hemen yolculuk yapamayabilirim dolayısıyla bikaç gğn daha otelde kalabilirim o yüzden fazla fazla koydum... büyük kol çantalarımdan birine de biraz lendime kıyafet koyarım tamam işte.

hee desene mazeretim var diyeeeekaydirigubbakcemile3
haklısın ozaman canım :teselli:

kızlar benim akşam üstü sancılarım oldu gitmedim doktora
kasıklarımda tam 6-7 defa girdi 10 dakika arayla hemen hemen
bugun kötü bi gün geçirdim sürekli ağladım sanırım o yüzden
bu stres umarım erken doğurmama neden olmaz

benda adam akıllı yalancı sancı bile yok. benimki 40 haftadan önce gelmez hatta 42. haftayı bulur herhalde:)))))

canım sters yapma hiç bişeyı takmamak gerek valla bebekler çok etkılenıyor ben kafama taka taka bebeğim geriledi...

normal de ben de hazırlamazdım da hem amazonun korkusu:) hem de benim doğum antalyada olursa muhtemel doğum tarihimden 1 hafta önce gitmem gerekecek o yzüden hazırladım

nıye korkuyon kızzz amazon benıde korkut artık :)
kız millet çatır çatır doğurmaya başladı hazırlasana artık

yaa daha erken sanki yawww..

a.s hoşgeldin nasılsın

bulcukçum stresin erken doğuma sebebiyet verebileceğini biliyonda neden bişeyleri kafana takıp bebişini ve kendini üzüyosun acaba?????

ama eninde sonunda olacalk. bari çok geç kalmasın:)))
zamanında gelsin ufaklıklar inşallah
kızlar ben henüz bebek cantası alıp hazırlamadım .kullanışlı olan ,önerebilecegizniz bi marka var mı?
valla ben öle markalı bebek çantası almadım spor bi çanta aldım iki tane biri bana biri bebişe normaldede kullanabilcem bişey

doğru söylüyosun canım bugnden sonra çok korkuyorum bebeğime bişi olmuşmudur die
işle ilgli problemler yaşadım boyutunu aştı bugun iyice ve bende dayanamadım çok fazla ağladım öyle böyle değil :gitme:

çanta için erken değil canım yaa hazırlaa ne kaldı şurdaaa her an gelebilrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…