bulcukçum stresin erken doğuma sebebiyet verebileceğini biliyonda neden bişeyleri kafana takıp bebişini ve kendini üzüyosun acaba?????
iii akşamlar kızlar herkes iyidir inşallahhhhhh.............yerimseniben
şekerim ben bebek çantası almadım almayı da düşünmüyorum gerçi o yüzden bi öneride bulunamıyorum. sen hastane çıkışı için mi istiyosun bu öneriyi?
inşallah dinler kızın bende tembihliyorum oğlumu kaydirigubbakcemile3selam dünyanın en güzel anneleri nasılsınız bakıyım ? bizde her ihtimale karşı çantamızı hazırladık biz şimdi elazığdayız bayramın birinci günü ankaraya geçicez dualarınızı bekliyorum burda doğurmak istemiyorum çünkü kimsem yok inş ankarada olur doğum kızımı sıkı sıkı tembihledim şimdi değil anncim ben çık değince çıkıcaksın diye ama bilmiyorum ne kadar dinlerzemuszemus
takma kafana desemde ınsan takıyor ama kendımızı hırpalamayalım içimde can taşıyoruz o gunahsızlerın ne suçu var onlarıda üzüp geriletiyoruz inşş sıkıntın geçer....
hazırlım 1 haftaya kaadr
arkdaslar benim bebek bugun cok hareketli masallah...hareketli olmasi bir yandan iyi guzelde bi yandan da canim cikiyor..karnim agriyor su an ..bi oraya bi buraya gidip geliyor .oturdugum yerden bi is yapamadim...sizin biliginiz bir yol varmi ne yapsamda su kiz biraz dursa..
arkdaslar benim bebek bugun cok hareketli masallah...hareketli olmasi bir yandan iyi guzelde bi yandan da canim cikiyor..karnim agriyor su an ..bi oraya bi buraya gidip geliyor .oturdugum yerden bi is yapamadim...sizin biliginiz bir yol varmi ne yapsamda su kiz biraz dursa..
bebek esyalarını yanımda tasıyacagım .geniş kullanışlı bişey,renkli bebek cantalarını sevmiyorum.olmazsa spor bi canta bakacam kendime.devamlı kullanbilecegim bişey olsun .
ama sen bütün gün oturursan o çocuk hareketlenir tabi. sen bi hareketlen bak o nasıl duruluyo.... anne hareket edince beşik etkisdi yaratıyomuş bebişler uyuyomuşşş
evet bahair ekledim:)
benimde aynı oluyo masaj yapıyorumkarnıma uzanıp o zaman düzeliyo birazcıkarkdaslar benim bebek bugun cok hareketli masallah...hareketli olmasi bir yandan iyi guzelde bi yandan da canim cikiyor..karnim agriyor su an ..bi oraya bi buraya gidip geliyor .oturdugum yerden bi is yapamadim...sizin biliginiz bir yol varmi ne yapsamda su kiz biraz dursa..
bulcukçum dönem dönem skıntılar oluyo maalesef ben de bundan 5 sene önce düğünüme 2 gün kala sorunlar yaşayıp ağlıya ağlıya işten çıkkmıştım... 1 ay eve oturduktan sonrada daha iyi şartlarda yeni iş bulmuştumç sen grrçi işini bırakmadın biliyorum ama, bazen yaşadığımız cansıkıvı olaylar daha güzel ve hayırlı olaylara vesile olabiliyo
ama sen bütün gün oturursan o çocuk hareketlenir tabi. sen bi hareketlen bak o nasıl duruluyo.... anne hareket edince beşik etkisdi yaratıyomuş bebişler uyuyomuşşş
ne gusel işteee özlersin o tekmıklerııı şurda 1 ay var annesiiii bıraz tepıklesın...aç bırak kendini sırnaşık şey
benimde aynı oluyo masaj yapıyorumkarnıma uzanıp o zaman düzeliyo birazcık
:
he he he ay annesi napsın bebişler enerjilerini böyle harcamaya çalışıyolar... ben çok hareketli olduğu zaman yani canım yanıcak kadar hareketli ayetel kürsi okuyorum sağ avcumlada kızımı sıvazlıyorum o zaman sakinleşiyo meleğim:ecrin_bebek:
he he he ay annesi napsın bebişler enerjilerini böyle harcamaya çalışıyolar... ben çok hareketli olduğu zaman yani canım yanıcak kadar hareketli ayetel kürsi okuyorum sağ avcumlada kızımı sıvazlıyorum o zaman sakinleşiyo meleğim:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?