2009 Ekim Anneleri

bulcukçum stresin erken doğuma sebebiyet verebileceğini biliyonda neden bişeyleri kafana takıp bebişini ve kendini üzüyosun acaba?????

kız başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez şu son ayımda neler neler oldu
burdan yazamıomki anlatayım sizee malum herkes girip okuyabiliyo :sinifsinif:

ilk hamileliğim
66 kilo ile basladım .suanda 84 kiloyum.daha 1/5 ayım var .simdiden 18 kilo aldım.
cok agırlastım ya,nefesim daralıyor.cok zor gecti son aylar.gecmişi okuyup cıkıyorum .ins.sizlerin iyi geciyordur.allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

selam dünyanın en güzel anneleri nasılsınız bakıyım ? bizde her ihtimale karşı çantamızı hazırladık biz şimdi elazığdayız bayramın birinci günü ankaraya geçicez dualarınızı bekliyorum burda doğurmak istemiyorum çünkü kimsem yok inş ankarada olur doğum kızımı sıkı sıkı tembihledim şimdi değil anncim ben çık değince çıkıcaksın diye ama bilmiyorum ne kadar dinlerzemuszemus

takma kafana desemde ınsan takıyor ama kendımızı hırpalamayalım içimde can taşıyoruz o gunahsızlerın ne suçu var onlarıda üzüp geriletiyoruz inşş sıkıntın geçer....

hazırlım 1 haftaya kaadr

nurefsancım hoşgeldin canım... yeni kilomu ekledinmi çeteleye gerçi senin gözünden kaçmaz ama gene sorayım dedim

şekerim ben bebek çantası almadım almayı da düşünmüyorum gerçi o yüzden bi öneride bulunamıyorum. sen hastane çıkışı için mi istiyosun bu öneriyi?

bebek esyalarını yanımda tasıyacagım .geniş kullanışlı bişey,renkli bebek cantalarını sevmiyorum.olmazsa spor bi canta bakacam kendime.devamlı kullanbilecegim bişey olsun .

inşallah dinler kızın bende tembihliyorum oğlumu kaydirigubbakcemile3

sağol canım opuyorumnanaktan

arkdaslar benim bebek bugun cok hareketli masallah...hareketli olmasi bir yandan iyi guzelde bi yandan da canim cikiyor..karnim agriyor su an ..bi oraya bi buraya gidip geliyor .oturdugum yerden bi is yapamadim...sizin biliginiz bir yol varmi ne yapsamda su kiz biraz dursa..

bulcukçum dönem dönem skıntılar oluyo maalesef ben de bundan 5 sene önce düğünüme 2 gün kala sorunlar yaşayıp ağlıya ağlıya işten çıkkmıştım... 1 ay eve oturduktan sonrada daha iyi şartlarda yeni iş bulmuştumç sen grrçi işini bırakmadın biliyorum ama, bazen yaşadığımız cansıkıvı olaylar daha güzel ve hayırlı olaylara vesile olabiliyo

ama sen bütün gün oturursan o çocuk hareketlenir tabi. sen bi hareketlen bak o nasıl duruluyo.... anne hareket edince beşik etkisdi yaratıyomuş bebişler uyuyomuşşş

ne gusel işteee özlersin o tekmıklerııı şurda 1 ay var annesiiii bıraz tepıklesın...aç bırak kendini sırnaşık şey

bebek esyalarını yanımda tasıyacagım .geniş kullanışlı bişey,renkli bebek cantalarını sevmiyorum.olmazsa spor bi canta bakacam kendime.devamlı kullanbilecegim bişey olsun .

anladım canım. zaten şimdi kol çantaları hep büyük mpodel. onlardan kullanablirsin. benim çuval boy çok çantam olduğu için ekstra bi çanta almayı düşünmüyorum. nike da çok güzel tatlı renklerde spor çantalar vardı... bi bak istersen

ama sen bütün gün oturursan o çocuk hareketlenir tabi. sen bi hareketlen bak o nasıl duruluyo.... anne hareket edince beşik etkisdi yaratıyomuş bebişler uyuyomuşşş

demekkı benımkı ondan hareketsiz anası hiç durmuyo ki:roflol:

benimde aynı oluyo masaj yapıyorumkarnıma uzanıp o zaman düzeliyo birazcık

evet canım ben işten ayrılmadım ama orda çalışabilcemi sanmıyorum artık bakalım şu izin döneminde daha neler görcem hakkızmızda hayırlısı olsun hepimizin :Saruboceq:

he he he ay annesi napsın bebişler enerjilerini böyle harcamaya çalışıyolar... ben çok hareketli olduğu zaman yani canım yanıcak kadar hareketli ayetel kürsi okuyorum sağ avcumlada kızımı sıvazlıyorum o zaman sakinleşiyo meleğim:ecrin_bebek:

sagolun kizlar tavsiyeler icin ...sirayla deneyeyim bakalim hangisi fayda edecek

ne gusel işteee özlersin o tekmıklerııı şurda 1 ay var annesiiii bıraz tepıklesın...aç bırak kendini sırnaşık şey

benimde aynı oluyo masaj yapıyorumkarnıma uzanıp o zaman düzeliyo birazcık

:

ya benimde bazen canımı çok acıtıyo ama gene de oynaması hoşuma gitmiyo değil... hem çok hareketli oluşu sağlıklı oluşuyla bağlantılıymışş... ama gene çok rahatsız ederse minik farem ben de dediğini yaparım şekerim..aklımda bulunsun sağolasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…