2009 Ekim Anneleri

Kizlar musyasin sancilari artmis doktoru aramis doktorda gel artik alacam bekletmicem demis bugunde yatisini yapmislar heralde yarin doguracakmis bende yeni duydum 2. bebiste geliyor saglikla gelsin insallah

iyi akşamlar tatlum valla ben iyiyim şimdilik son zamanlardaki hafif çaplı kabızlığımı saymazsak. ama diğerlerini bilemem...
canımmopuyorumnanaktan kabızlık için ılık su ve 3 4 tane kayısı ye sabahları aç karnına süper iii gelio...yerimseniben.
iyi akşamlar lalımm hoşgeldin
hoşbulduk bebişşşopuyorumnanaktan
kız lal varlığın yokluğun bir sesin soluğun çıkmıyo...

geldim bebbekim..kıızmla ilgileniodummmmyerimseniben

Kizlar musyasin sancilari artmis doktoru aramis doktorda gel artik alacam bekletmicem demis bugunde yatisini yapmislar heralde yarin doguracakmis bende yeni duydum 2. bebiste geliyor saglikla gelsin insallah

oyyy oyy heyecan bastı beni...sağlıkla gelsin musyasın prensesiiii:Saruboceq:

ya ben çok saçma sapan bebek doğum rüyaları görmeye başladım allah hayra yazsınn..ama gerçekten çok kötü rüyalarrr offfffffffffff((

evet canım hareketli olmsı sağlıklı olduğu anlamına geliyomuş doktorlar o yüzden diyolar demek ki hareketleri azalırsa gelin diye. ama içinde hareketlerini hissetmek çok güzel gerçekten bu hareketleri özlüycezopuyorumnanaktan

aaaa ikinci bebikde gelio hihoyyyt
sağlıkla gelsin inşallahhh

anammmmmmmm:dance: ayyy çok heycanlandım ya rabbim sağlıklı sıhhatlı gelmelerini nasip etsin bizleride hayırlısıyla kurtarsın ayyyyy içim kıpır kıpır etti şimdi

Bakalim ne olacak doktor gel yatisini yapalim bugun dedigine gore belki yarin bebegine kavusur musyas heyecanlandim simdi bizimde gercekten az kaldi zemuszemus

anam hadi hayırlısı.... ya ben bi yerde okumuştum sancılarınız olduğunda sık sık hastaneye gitmeyin yada doktorunuz üzreinde baskı oluşturmayın. doktorunuz yada hastane sizi 1 kere geri çeviri ama 2. sinde yanlış izlenime sebebiyet vermemek için doğuma alır.. bu nedenle sezeyan yapmak yada bşraz erken doğurmak zorunda kalabilirsiniz. doktorunuzu yada hastaneyi sancıalınızdan emin olduğunzuda arayın diyodu...

Evet dogum sancilari yalanci sancilarla karistirabiliyor belkide biz daha acemiyiz herseyde doguracaz saniyorum delikafadulden

ay anam benim yediğim kayısının haddi hesabı yok zaten... son zamanlarda bikaç defa notmal pirinç pilavı falan yedim bide beyaz ekmek falan ondan oldu herhalde... umarım en kısa zamanda düzelir..

bakalım yarın yada öbürgün ahber gelir herhalde musyastan. ya varya kesin en son ben doğuracam bu topik de bak görürsünüz...

ay anam benim yediğim kayısının haddi hesabı yok zaten... son zamanlarda bikaç defa notmal pirinç pilavı falan yedim bide beyaz ekmek falan ondan oldu herhalde... umarım en kısa zamanda düzelir..

fisfisfiscanım geçer inşallah en kısa zamandaaaa

kızlar hayırlı akşamlar bugün kızımı gördüm 2665 gr olmuş maşallah bebeğime. bu arada ekimin 5 ile 10 u arası doğumum olacak nasipse.Rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip etdin inşallah..

musyas hast.mi yatmis :1shok: erken deilmi yaf?dogumu erteleseler biras? en gec ben dogurabilirim eger normal olursa.dr bebegin basi biraz buyuk oldugu icin dogumun gec olur kanala gec girer dedi

kızlar hayırlı akşamlar bugün kızımı gördüm 2665 gr olmuş maşallah bebeğime. bu arada ekimin 5 ile 10 u arası doğumum olacak nasipse.Rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip etdin inşallah..

maşallah canım kızına, Allah sana da sağlıklı kolay doğum nasip etsin de sen benden 5 güngerisin ama neden doğum tarihin benden önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…