2009 Ekim Anneleri

amaniiinnndelikafadulden ....zellda sen nerden duydun canim??

Kizlar musyasin sancilari artmis doktoru aramis doktorda gel artik alacam bekletmicem demis bugunde yatisini yapmislar heralde yarin doguracakmis bende yeni duydum 2. bebiste geliyor saglikla gelsin insallah

anacim turkiyedeki doktorlar sezeryana meraklida ondan sudan sedeplerden sezeryan yapiyorlar..burda 10 kere ara suyun gelmedikce kan gelmedikce hastaneye gel demezler bile:)

bahair seninle aramizda bir gun var bakalim hangimiz once doguracak:)valla soyleyeyim 38.haftaya gireyim dogum yapmak icin bildigim duydugum butun taktikleri uygulayacagim..
bol bol yuruyus,zeytinyagiyla rahimi yumusatma,biraz yorucu ev isi vs:)

bakalım yarın yada öbürgün ahber gelir herhalde musyastan. ya varya kesin en son ben doğuracam bu topik de bak görürsünüz...

cnm benim tickerde ki hafta biraz geride ben şuan 35. haftanın içindeyim. doğuma gelince sezeryan olacağı için 38. haftada olacak nAllah'ın izniyle. senin doğum ne zaman nasipse

nurefsancım merak etme. ben de daha tık yok ne yalancı ne gerçek sancı ben kesin geç doğururum...he sancı olmadan doğum oluyosa bilemem:)))))) yürüyüşle falan oluyosa önce benim olması lazım. ki yaz boyu da olabildiğince yüzdüm 1 aydır da aralıksız yüüzüyorum...

maşallah canım kızına, Allah sana da sağlıklı kolay doğum nasip etsin de sen benden 5 güngerisin ama neden doğum tarihin benden önce?

cnm benim tickerde ki hafta biraz geride ben şuan 35. haftanın içindeyim. doğuma gelince sezeryan olacağı için 38. haftada olacak nAllah'ın izniyle. senin doğum ne zaman nasipse

valla muhtemel doğum tarihim 15-16-17 ekim gibi gözüküyo ama cuma doktora gidcem o zaman verecği tarih herhalde dsaha gerçekçi olur...

yaw kzılar benim canım ne almak istiyo biliyonuzmu. hani şu sallanan emzirme koltukları varya ondan. ama çok pahallıya 450 den başlıyooo bildiğiniz ucuz sallanan koltuk satan yer varmı. emzirme koltuğğu olarak geçmesi şart değil sallansın yeter.

Simdi musyasi aramis arkadasim yarin doguma aliyorlarmis hadi bakalim diyelim dua edelim

zelldacım dualarım musyaslaa.......:Saruboceq:
baharcım hiç bir bilgim yok sallanan koltuk fiatları hakkında ama ikea ya bakabilirsin...o tarz alışveriş merkezlerinde daha ucuz oluo böle şeyler.......yerimseniben

valla kızlar benden tavsiye sancılarınızdan emin olmadığınız sürece doktorunuzu çok sık aramayın.. ve de sancılarınızın bi kısmını evde çekin erken gidildiğince sancı uzun sürerse beklemiyolar suni sancı veriyolarmışşş. suni sancı verilsede açılma olmadığı takdirde sezeryana alıyolarmışş

zelldacım dualarım musyaslaa.......:Saruboceq:
baharcım hiç bir bilgim yok sallanan koltuk fiatları hakkında ama ikea ya bakabilirsin...o tarz alışveriş merkezlerinde daha ucuz oluo böle şeyler.......yerimseniben

ikeadakilerin rekleri hoşuma gitmedi... ben ahşap kıısmlarını beyaz istiyorumda

aa musyasmı yarın doğuma giriyormuş..hakkında hayırlısı olsun ...allah bebeğini kucağına almasını nasip etsin:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…