fisfisfiscanım geçer inşallah en kısa zamandaaaa
Kizlar musyasin sancilari artmis doktoru aramis doktorda gel artik alacam bekletmicem demis bugunde yatisini yapmislar heralde yarin doguracakmis bende yeni duydum 2. bebiste geliyor saglikla gelsin insallah
anam hadi hayırlısı.... ya ben bi yerde okumuştum sancılarınız olduğunda sık sık hastaneye gitmeyin yada doktorunuz üzreinde baskı oluşturmayın. doktorunuz yada hastane sizi 1 kere geri çeviri ama 2. sinde yanlış izlenime sebebiyet vermemek için doğuma alır.. bu nedenle sezeyan yapmak yada bşraz erken doğurmak zorunda kalabilirsiniz. doktorunuzu yada hastaneyi sancıalınızdan emin olduğunzuda arayın diyodu...
bakalım yarın yada öbürgün ahber gelir herhalde musyastan. ya varya kesin en son ben doğuracam bu topik de bak görürsünüz...
kızlar hayırlı akşamlar bugün kızımı gördüm 2665 gr olmuş maşallah bebeğime. bu arada ekimin 5 ile 10 u arası doğumum olacak nasipse.Rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip etdin inşallah..
amaniiinnndelikafadulden ....zellda sen nerden duydun canim??
anacim turkiyedeki doktorlar sezeryana meraklida ondan sudan sedeplerden sezeryan yapiyorlar..burda 10 kere ara suyun gelmedikce kan gelmedikce hastaneye gel demezler bile:)
bahair seninle aramizda bir gun var bakalim hangimiz once doguracak:)valla soyleyeyim 38.haftaya gireyim dogum yapmak icin bildigim duydugum butun taktikleri uygulayacagim..
bol bol yuruyus,zeytinyagiyla rahimi yumusatma,biraz yorucu ev isi vs:)
maşallah canım kızına, Allah sana da sağlıklı kolay doğum nasip etsin de sen benden 5 güngerisin ama neden doğum tarihin benden önce?
cnm benim tickerde ki hafta biraz geride ben şuan 35. haftanın içindeyim. doğuma gelince sezeryan olacağı için 38. haftada olacak nAllah'ın izniyle. senin doğum ne zaman nasipse
kızlar ben kaçıyorum
iyi akşamlar hepinizeeeeeeeeeeeeeee
amaniiinnndelikafadulden ....zellda sen nerden duydun canim??
anacim turkiyedeki doktorlar sezeryana meraklida ondan sudan sedeplerden sezeryan yapiyorlar..burda 10 kere ara suyun gelmedikce kan gelmedikce hastaneye gel demezler bile:)
Haklisin canim.Bende sohbete girdim ordaki arkadaslar soyledi sancim var demis doktoru aradim gel hemen bugun yatisini yapacam dedi demis hayirlisi olsun bencede biraz daha bekleseler iyi olurdu
zelldacım dualarım musyaslaa.......:Saruboceq:
baharcım hiç bir bilgim yok sallanan koltuk fiatları hakkında ama ikea ya bakabilirsin...o tarz alışveriş merkezlerinde daha ucuz oluo böle şeyler.......yerimseniben
Simdi musyasi aramis arkadasim yarin doguma aliyorlarmis hadi bakalim diyelim dua edelim
ikeadakilerin rekleri hoşuma gitmedi... ben ahşap kıısmlarını beyaz istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?