2009 Ekim Anneleri

neee musyass yarın doğumamı giriyomuş hani salı günüydü bi problem yok değilmi

ii akşamlar bu akşam gene felaket bi zsıcak var yaa ne bu böle allah allah şakır şakır yağmur yağdı genede acayip sıcak var

musyas yarın doğumamı gidiyormuş allah yardım etsin hadi güzel haberlerini alalım inş. bebişler geliyor yavaş yavaş zemuszemus

allah yardımcısı olsun yarebbim sağlıcakla kendini ve meleğini kurtarsınn

musyasss haftaya olmıcakmıydı doğumuuu neden yarınnn benimdee acayip kask ve bel ağrımm varrrr dayanılcak gibii deillll yarın bi ihtimal bende doktora gidebilirimmm

Kizlar musyasin sancilari artmis doktoru aramis doktorda gel artik alacam bekletmicem demis bugunde yatisini yapmislar heralde yarin doguracakmis bende yeni duydum 2. bebiste geliyor saglikla gelsin insallah

Simdi musyasi aramis arkadasim yarin doguma aliyorlarmis hadi bakalim diyelim dua edelim

anamm nası yani yaa..
akannehir akannehir

musyasss haftaya olmıcakmıydı doğumuuu neden yarınnn benimdee acayip kask ve bel ağrımm varrrr dayanılcak gibii deillll yarın bi ihtimal bende doktora gidebilirimmm

mawişş geçmiş olsunn da korkutma kız iş çıkarma gece gece:))

akşam yemekten soora accık yürüyelim dedim..2 adımda bi münük çığlık attım..aşşama iğne batar gibi bişiy oldu baskı...bundan soora yalnız başıma çıkmıycam mümkün olduğunca..size de ööle batma oluyomuu

sibel sen kaç haftalıksınn?? ewet sezeryan olcak musyas

36+2 canım.bende heyecanlanmaya başladım valla.dün bende çok sancılandım bugün iyiyim çok şükür ama sanki heran patlayacak su torbası gibi hissediyorum kendimi.

Ben seni bekliyordum mehay senden erken davrandı kaydirigubbakcemile3

ben bayramda dourcam :))) kıs şaka maka bana bişiyler oluyo çok heycan yaptımm..şimcik kocimnen hesapladık bayramda 38 bitmek üzere oluyo..anamm ya gelirse minnoşş

kaydirigubbakcemile3 yok canım bizde öyle şeyler kaydirigubbakcemile3 aha bebiş gelmeye hazırlanıyorr delikafaduldendelikafadulden bugün yarın alırız seninde haberini :dance:

36+2 canım.bende heyecanlanmaya başladım valla.dün bende çok sancılandım bugün iyiyim çok şükür ama sanki heran patlayacak su torbası gibi hissediyorum kendimi.

ya 50bin kere sorulmaz ama bu sancı ağrılı bişiy demi..karnıma birden bi ağrı giriyo we bebikim biyerlere bastırıyo o mu sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…