Kizlar musyasin sancilari artmis doktoru aramis doktorda gel artik alacam bekletmicem demis bugunde yatisini yapmislar heralde yarin doguracakmis bende yeni duydum 2. bebiste geliyor saglikla gelsin insallah
Simdi musyasi aramis arkadasim yarin doguma aliyorlarmis hadi bakalim diyelim dua edelim
musyasss haftaya olmıcakmıydı doğumuuu neden yarınnn benimdee acayip kask ve bel ağrımm varrrr dayanılcak gibii deillll yarın bi ihtimal bende doktora gidebilirimmm
doğum listesinde mehayın tarihi 16 ekim yazıyor neden bu kadar erken acaba CADIARZU
musyasss haftaya olmıcakmıydı doğumuuu neden yarınnn benimdee acayip kask ve bel ağrımm varrrr dayanılcak gibii deillll yarın bi ihtimal bende doktora gidebilirimmm
anamm nası yani yaa.. akannehir akannehir
musyasın bebeği mi geliyo.sezeryanmı olacakmış kızlar.
sibel sen kaç haftalıksınn?? ewet sezeryan olcak musyas
Ben seni bekliyordum mehay senden erken davrandı kaydirigubbakcemile3
akşam yemekten soora accık yürüyelim dedim..2 adımda bi münük çığlık attım..aşşama iğne batar gibi bişiy oldu baskı...bundan soora yalnız başıma çıkmıycam mümkün olduğunca..size de ööle batma oluyomuu
36+2 canım.bende heyecanlanmaya başladım valla.dün bende çok sancılandım bugün iyiyim çok şükür ama sanki heran patlayacak su torbası gibi hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?