kuzular günaydın nasılsınız bakalım bugün musyas kaç haftalıktıya daha erken değilmi akannehir
günaydıınn...ayy oku oku bitmedi gece ne çok düşmüş çeneniz:))))
amazon hatun haberimiz war musyastan dün akşam zellda söledi geç kaldın laelaelaelaelae mesajlaşma açılışını yapmış oldu musyas böölece bakalım sıradaki kimmm:)))
nazyazz sen bize ne yollıcaktın cicimm hı????
kızlar ben normal doğumdan çok korkmaya başladım sezeryanmı olsam acaba.karar veremiyorum.
kızlar ben normal doğumdan çok korkmaya başladım sezeryanmı olsam acaba.karar veremiyorum.
rabbim musyas ın yardımcısı olsun sağlıkla alsın bebeğini kucağına darısı başımıza :Saruboceq:
musyasın haberini gece ben de okudum burdan , telefonum kapalıydı salak gibi, kız gece atmış mesaj, bidaha kapamayayım bari, gafil avlandım , 24 saat açığım artıkın. her an her şey olabülüüü delikafadulden
:umursamaz: korkcak bişiy yok gözünde büyütme lütfen..sezeryan çok mu kolay bi olay sankim :umursamaz:
korkma sibelcim geçen hafta ben de biraz duraksadım , 2 gün önce doktora gittiğimde sezaaryen mi olsam acaba diye ağız yaptım kadın kızdı bana. herşey normal gideken başına iş açma, sonuçta bir ameliyat, baştan iyidir ama sonrası sancılıdır dedi. hemencik vazgeçtim sona.
zuzucum hastanelerde bağıran kadınları görüyorum.nasıl bağırıyolar.benimde zamanım yaklaştıkça fenalıklar geliyo.nasıl doğurcam diye korkuyorum.bide bizim bebek biraz iri gibi o dahada korkutuyo beni.34+5 deyken 2700 gr dı.şimdi 36+3 deyiz.bakalım pazartesi randevumuz var.kaç gr olmuş bizimkisi.
kızlar birbirimize msn adreslerimizi versekya.görürdük en azından birbirimizi.telefon numaralarımız falan iyi olurdu valla.bazılarının var herhalde.bakın ben doğurursam kimseye haber veremem sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?