2009 Ekim Anneleri

kuzular günaydın nasılsınız bakalım bugün musyas kaç haftalıktıya daha erken değilmi akannehir

günaydıınn...ayy oku oku bitmedi gece ne çok düşmüş çeneniz:))))
amazon hatun haberimiz war musyastan dün akşam zellda söledi geç kaldın laelaelaelaelae mesajlaşma açılışını yapmış oldu musyas böölece bakalım sıradaki kimmm:)))

nazyazz sen bize ne yollıcaktın cicimm hı????

Günaydın kızlar,Musyas doğuma mı gitmiş,anlamadım,benimle haftası aynıydı galiba,ben 35+3 teyim.Kilosu iyiyse hiçbirşeycikler olmaz Allahın izniyle,güzel haberlerini bekliyoruz bakalım...

kızlar ben normal doğumdan çok korkmaya başladım sezeryanmı olsam acaba.karar veremiyorum.

günaydın hanımlar... herkes iyidir umarım.. ikinci meleğimizde geliyor hayırlısıyla... musyas ın iyi haberlerini alırız inşallahh..

rabbim musyas ın yardımcısı olsun sağlıkla alsın bebeğini kucağına darısı başımıza :Saruboceq:

musyasın haberini gece ben de okudum burdan , telefonum kapalıydı salak gibi, kız gece atmış mesaj, bidaha kapamayayım bari, gafil avlandım , 24 saat açığım artıkın. her an her şey olabülüüü delikafadulden

iwiittt 24 saat ulaşılabilir olman gerenkk kendin kaşındın çünkü uğraş dur şimcik 1 ay laelaelaelaelae zemuszemus sen doğururken bile biri sana mesaj yollasa bi dk lütfen dicen bebene ,bize yeni haberi wercen, soora kaldığın yerden doğuma dewam etcen naniknanik sırnaşık şey

kızlar ben normal doğumdan çok korkmaya başladım sezeryanmı olsam acaba.karar veremiyorum.

korkma sibelcim geçen hafta ben de biraz duraksadım , 2 gün önce doktora gittiğimde sezaaryen mi olsam acaba diye ağız yaptım kadın kızdı bana. herşey normal gideken başına iş açma, sonuçta bir ameliyat, baştan iyidir ama sonrası sancılıdır dedi. hemencik vazgeçtim sona.

:umursamaz: korkcak bişiy yok gözünde büyütme lütfen..sezeryan çok mu kolay bi olay sankim :umursamaz:

zuzucum hastanelerde bağıran kadınları görüyorum.nasıl bağırıyolar.benimde zamanım yaklaştıkça fenalıklar geliyo.nasıl doğurcam diye korkuyorum.bide bizim bebek biraz iri gibi o dahada korkutuyo beni.34+5 deyken 2700 gr dı.şimdi 36+3 deyiz.bakalım pazartesi randevumuz var.kaç gr olmuş bizimkisi.

kızlar birbirimize msn adreslerimizi versekya.görürdük en azından birbirimizi.telefon numaralarımız falan iyi olurdu valla.bazılarının var herhalde.bakın ben doğurursam kimseye haber veremem sonra.

bilmiyorum canım.bende geçen haftaya kadar öyle diyordum.mutlaka normal doğum yapmalıyım diyordum ama şimdi kararsızlaştım.

kuşum numaradan sırf yaygara olsun diye de bağıran var sen takılma onlara. canından can kopuyor tabii ki biraz ağrı olacak. dayanılmayacak birşey olsa rabbim bu şekilde olmasını ister miydi.? 1 kişi yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.. cesaretini kırma.. sonrasını düşün. hiçbirşey olmamış gibi hayatına kaldıgın yerden devam edeceksin. ama sezaryende bi kere 15 gün en az çekiyosun yani. ne gerek var..

kızlar birbirimize msn adreslerimizi versekya.görürdük en azından birbirimizi.telefon numaralarımız falan iyi olurdu valla.bazılarının var herhalde.bakın ben doğurursam kimseye haber veremem sonra.

ben sana tel numaramı ulaştırmaya alıştım ama özelmesaj alımın kapalı. siteye de yazdım bi kaç kez görmedin heralde. kızlar tel nolarını bana verdiler ben de onlara verdim. o şekilde haberleşicez. özel mesajını kullanıma aç sana da yoollayayım tel nomu sen de bana yolla şeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…