2009 Ekim Anneleri

canım okşıya okşıya çıkmıcaklar tabiki canımız yanıcak ama doğum bittiği an biticek acı..ama sezeryanda kaç gün daha sıkıntısını çekiceksin...

amazona werdik hepimiz telleri sibel sen de gönder istersen hastaneye giderken filan ona mesaj yollıcas

doğru söylüyosun canım.allah hayırlısını versin ne diyim.inşallah hepimiz normal olarak yapabiliriz.
canım ya aramızda 2 gün varmış seninle.bakalım biz ne zaman doğuracağız.

kıss amazon sen bızden once doğurursan yada aynı anda doğurrsak yada sen has olursan yad yada yada :) nasıl haber vercen bu karularaaa

alkisalkisalkis

ayy doktorun iyi getirmiş senin aklını başına aferin onaazemuszemus

tickerinde 35+3 yazıyo cnm..erken ama sancısı çok oluncak dr beklemeyelim demiş sanırsam

anam 35 haftalıkmıymış sıra bizede geliyor desene sanırsam benide 38 de falan alır biraz erken alabilirim demişti çünkü bugünde kontrolüm var çok heyecanlıyımmm :kedi:

canım nerden açıyoruz özel mesaj alımını ben hiç karıştırmadım bu siteyi.sadece burda yazıştım.o yüzden yabancıyım biraz siteye.

aaaa bugün millet sezeryan olmak için sıraya girmiştir 9.9.2009
musyasınkide böle güzel bi tarihe geldi mecburiyettenzemuszemus

gunaydin kizlarrr
kizlar sanki adet olacakmisim gibi belim agriyor bu simdi yalanci sancimi oluyor???
ruyamdada suyumun geldigini falan gordum (dunki dogum hikayesinden etkilendim sanirsam:) )

doğru söylüyosun canım.allah hayırlısını versin ne diyim.inşallah hepimiz normal olarak yapabiliriz.
canım ya aramızda 2 gün varmış seninle.bakalım biz ne zaman doğuracağız.

bakalıma rtık her an herşey olabilir son aydayız kafamçokkarıştı

kıss amazon sen bızden once doğurursan yada aynı anda doğurrsak yada sen has olursan yad yada yada :) nasıl haber vercen bu karularaaa

elaya, zuzuya mesaj atarun birinden biri doormadıysa haber verirler

alkisalkisalkis

ayy doktorun iyi getirmiş senin aklını başına aferin onaazemuszemus

:icecream:

bakalıma rtık her an herşey olabilir son aydayız kafamçokkarıştı

elaya, zuzuya mesaj atarun birinden biri doormadıysa haber verirler

:icecream:

at anam att bu gidişle en son ben doğurcam:umursamaz:
ne sancı ne bi ağrı var:kedi: olsa anlardım diye düşünüyom:asigim:

gunaydin kizlarrr
kizlar sanki adet olacakmisim gibi belim agriyor bu simdi yalanci sancimi oluyor???
ruyamdada suyumun geldigini falan gordum (dunki dogum hikayesinden etkilendim sanirsam:) )

sanırım öyle canım bende pazartesi günü öyleydim.kesin doğururum diyordum.belim o kadar ağrıdıki sancı ara ara karnımada giriyodu. nst ye girdim sancı falan çıkmadı.hayretler içinde kaldım.bu sancı değilse sancı dedikleri şey nasıl olur bilmiyorum.
bende sürekli aklım göbeğimde heran suyum gelecek gibi. hani balonu içine su doldurusun aşağı doğru baskı yapar sonra patlar ya.bende aynı patlayacak su dolu balon gibiyim.
olacak herhalde artık böyle şeyler.yapacak bişey yok az kaldı dayanacağız.

benim dünden beri kasık tarafında bi dolgunluk var, dün azcık yürüdüm kasıklarım ağrıdı. hafiften aşağı doğru iniyor hissediyorum .dün de komşu geldi bana oturmaya. 10-12 günü var bu bebeğin dedi kadın delikafadulden

gunaydin kizlarrr

canım belle birlikte kasık ta ağrıyıncak sancı sanırsam..amann ne bilimm ben bu işi hala çözemedim zati,anlıyana kadar dourcam o olcak

akannehir akannehir

Ayy yetiştim mi, doğurdu mu musyas??? Rüyamda suyumun geldiğini gördüm, annemle de kavga ettim çok uyuşuk, onun yüzünden hastaneye yetişemeyeceğiz diye.

günaydın lal cim nasılsın
günaydınnn opuyorumnanaktaniim canımm....
gunyadın cnm nasılsın
günaydın şeymacımm....şükürler olsun iimmmmopuyorumnanaktan
gunaydin kizlarrr

günaydın canımmm....büyük ihtimalle yalancı sancıdırrrr:1hug:
ben rüyamda resmen oğum ve bebekle ilgili kabuslar görüyorummmmmmm:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…