zuzucum hastanelerde bağıran kadınları görüyorum.nasıl bağırıyolar.benimde zamanım yaklaştıkça fenalıklar geliyo.nasıl doğurcam diye korkuyorum.bide bizim bebek biraz iri gibi o dahada korkutuyo beni.34+5 deyken 2700 gr dı.şimdi 36+3 deyiz.bakalım pazartesi randevumuz var.kaç gr olmuş bizimkisi.
kuşum numaradan sırf yaygara olsun diye de bağıran var sen takılma onlara. canından can kopuyor tabii ki biraz ağrı olacak. dayanılmayacak birşey olsa rabbim bu şekilde olmasını ister miydi.? 1 kişi yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.. cesaretini kırma.. sonrasını düşün. hiçbirşey olmamış gibi hayatına kaldıgın yerden devam edeceksin. ama sezaryende bi kere 15 gün en az çekiyosun yani. ne gerek var..
iwiittt 24 saat ulaşılabilir olman gerenkk kendin kaşındın çünkü uğraş dur şimcik 1 ay laelaelaelaelae zemuszemus sen doğururken bile biri sana mesaj yollasa bi dk lütfen dicen bebene ,bize yeni haberi wercen, soora kaldığın yerden doğuma dewam etcen naniknanik sırnaşık şey
kuşum numaradan sırf yaygara olsun diye de bağıran var sen takılma onlara. canından can kopuyor tabii ki biraz ağrı olacak. dayanılmayacak birşey olsa rabbim bu şekilde olmasını ister miydi.? 1 kişi yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.. cesaretini kırma.. sonrasını düşün. hiçbirşey olmamış gibi hayatına kaldıgın yerden devam edeceksin. ama sezaryende bi kere 15 gün en az çekiyosun yani. ne gerek var..
tickerinde 35+3 yazıyo cnm..erken ama sancısı çok oluncak dr beklemeyelim demiş sanırsam
ben sana tel numaramı ulaştırmaya alıştım ama özelmesaj alımın kapalı. siteye de yazdım bi kaç kez görmedin heralde. kızlar tel nolarını bana verdiler ben de onlara verdim. o şekilde haberleşicez. özel mesajını kullanıma aç sana da yoollayayım tel nomu sen de bana yolla şeker.
günaydın kıslaryerimseniben
günaydın kıslaryerimseniben
doğru söylüyosun canım.allah hayırlısını versin ne diyim.inşallah hepimiz normal olarak yapabiliriz.
canım ya aramızda 2 gün varmış seninle.bakalım biz ne zaman doğuracağız.
kıss amazon sen bızden once doğurursan yada aynı anda doğurrsak yada sen has olursan yad yada yada :) nasıl haber vercen bu karularaaa
alkisalkisalkis
ayy doktorun iyi getirmiş senin aklını başına aferin onaazemuszemus
bakalıma rtık her an herşey olabilir son aydayız kafamçokkarıştı
elaya, zuzuya mesaj atarun birinden biri doormadıysa haber verirler
:icecream:
gunaydin kizlarrr
kizlar sanki adet olacakmisim gibi belim agriyor bu simdi yalanci sancimi oluyor???
ruyamdada suyumun geldigini falan gordum (dunki dogum hikayesinden etkilendim sanirsam:) )
gunaydin kizlarrr
kizlar sanki adet olacakmisim gibi belim agriyor bu simdi yalanci sancimi oluyor???
ruyamdada suyumun geldigini falan gordum (dunki dogum hikayesinden etkilendim sanirsam:) )
benim dünden beri kasık tarafında bi dolgunluk var, dün azcık yürüdüm kasıklarım ağrıdı. hafiften aşağı doğru iniyor hissediyorum .dün de komşu geldi bana oturmaya. 10-12 günü var bu bebeğin dedi kadın delikafadulden
günaydınnn opuyorumnanaktaniim canımm....günaydın lal cim nasılsın
günaydın şeymacımm....şükürler olsun iimmmmopuyorumnanaktangunyadın cnm nasılsın
gunaydin kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?