Ayy yetiştim mi, doğurdu mu musyas??? Rüyamda suyumun geldiğini gördüm, annemle de kavga ettim çok uyuşuk, onun yüzünden hastaneye yetişemeyeceğiz diye.
geçmiş olsun canımm.....opuyorumnanaktanbenim dünden beri kasık tarafında bi dolgunluk var, dün azcık yürüdüm kasıklarım ağrıdı. hafiften aşağı doğru iniyor hissediyorum .dün de komşu geldi bana oturmaya. 10-12 günü var bu bebeğin dedi kadın delikafadulden
naper kuşş opuyorumnanaktan
mesaj attım musyasa kendine gelince mesaj at haberini bekliyorum dedim.. bekliyoruz heyecanla.
iim canımdaopuyorumnanaktan acaip uykusuzummmmmmirmirmirmir
ewet cnm farkettim iice gece kuşu oldun senn...gündüzleri uyuyabiliyomusun bari?? gerçi gece uykususnun yerini almıyo ama
ay feliiss ne güldümm.. kaydirigubbakcemile3 yetiştin yetiştinnn gir de yardım et musyasa kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımm.....opuyorumnanaktan
herkes bu doğum ve bebek konusunda uzman olmuşşşşşş...kafamçokkarıştı.ilginçç zamanda vermiş saatinide söleseydi bari amazoncummmmdelikafadulden
hmmmmmmCADIARZUyeni dogum yaptı benım komşu, tecrübeyi konuşturuyo yanicimmmm hehehehhee
:))):kedi: Daha ayılamadan atladım konuya, gözümü açmadan Ekim'in ilk meleklerine girince oradan gördüm, keşke şöyle ofsayt olmayan bir pozisyondan canlı verseler doğumu, biz de katılsak, böyle telefonla zor oluyor. Yarın sabah kanal D'de doktorum programında gerçek bir doğumu canlı yayında verecekler, hatırlatayım.
ewet canım titreşime bağlıyo göbeğim aradaGünaydın kıslar opuyorumnanaktan
Allah musyasa yardımcı olsun .:Saruboceq: Neden bu kadar erken doğuruyor?
Bu arada benim oğlan dün akşamdan beri bir tuhaf böyle dönerken arada sıçrama ya da ne bilim titreme gibi bir hareket yapıyor. Siz de bebeği böyle yapan var mı kıslar?CADIARZU
Günayydın kısslar. Yavaş yavaş dökülüyo bebeklerimiz. Bööle düşününce heyecan yapıyom ama ne ağrı ne sancı var bende onun için ben hiç doormıcam sanki daha haziran annelerini okuyorum falan gibi geliyo. :bbo:
simaayy nbr cücümm sesin çıkmıyoo...oğluş nasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?