Günayydın kısslar. Yavaş yavaş dökülüyo bebeklerimiz. Bööle düşününce heyecan yapıyom ama ne ağrı ne sancı var bende onun için ben hiç doormıcam sanki daha haziran annelerini okuyorum falan gibi geliyo. :bbo:
günaydın kızlar...
strawberrycim eğer göbek düştükten 1ay sonra doğuruyosan benim baya bi zamnım var demektir. ne göbek düştü ne bişey önce göbek düşecek sonrada 1 ay bekleyecekmiyim(((((( ben doğuma ykın düşüyo diye biliyorum
günaydın kızlar...
strawberrycim eğer göbek düştükten 1ay sonra doğuruyosan benim baya bi zamnım var demektir. ne göbek düştü ne bişey önce göbek düşecek sonrada 1 ay bekleyecekmiyim(((((( ben doğuma ykın düşüyo diye biliyorum
kızlar sel felaketinden etkilenen yuok dimi. ne kadar kötü olmuş ikitelli civarı...
bu arada sabah 9,30 kahvsltı yaptım ama bebek hala hareket etmedi. şimdi de meyve yedim bekliyorum. normal mi oluyo mu sizde de böyle..
illa düşecek diye bişey yok bebişim. bebiş haftasını doldurduğu halde doğum kanalına hala girmediyse sezercik olcan o zaman.. lülülülülülü
e bizahmet otur bari:))) gerçi sana diyorum ama yollarda doğurcam ben de bu gidişle töbe töbeee ağzımı hayra açıym:))))İyiyim zuzucum,sen nasılsın? bizim buralarda çalışma var giremiyom istediğim an internete, bir girdim bugün neler olmuş valla,musyasla biz aynı gün gidiyorduk,korktum valla kız,artık tıtımın üstüne oturayımda pek gezmeyeyim bari,gerçi bizim oğlanın pek gelmeye niyeti yok,dönmemiş,yarın doktora gidicez bakalım ne diyecek,artık geceleride uyku yok,zati ayağıma ip bağlasalar balon diye uçacam,ya sabır diyorum,az kaldı...,
kız daha erken göbeğinin inmesi için..1 ay sonraysa ben 10 aylık filan dourcam herhal..yok cnm bildiğim kadarıyla göbek doğuma yakın iner aşşaya..panic yapma da şimcik sen:)) sana ööle gelmiştir belkim,hep aşşada diyosun ya büyüdüğü için ööle gibi olmuşturBir de kıslar benim göbek düştü galiba:) dik otururken göbeğim bacağımın üstüne değmeye başladı:)
Göbişler bööle mi düşüyor bir de ben pek anlamıyorum çünkü benim oğlanı hep aşağıda taşıdım ama bu sabah farklı gibi geldi :)kafamçokkarıştı
Bir de göbek düştükten bir ay sonra doğururmuşsun bu doğru mu?CADIARZU
kızlar sel felaketinden etkilenen yuok dimi. ne kadar kötü olmuş ikitelli civarı...
bu arada sabah 9,30 kahvsltı yaptım ama bebek hala hareket etmedi. şimdi de meyve yedim bekliyorum. normal mi oluyo mu sizde de böyle..
eşim işe gidemedi canım ikitelli yolu kapalıymış.. tatil yapıyor evde. kaydirigubbakcemile
kıslar merhabaaa..bayadr giremedmm..
ben gene aynı şeklde hastaneye sürekli gidiorum...dün doopler çekldm anneden bebeğe gden kana baktılar..plesenta tamamen kireçlenmmş..haftada 3 kere nst verdi bu cumartesi çatı muaynesi yapcak.ama heran bebek geleblr dedi.cumartesi günüde alabilirim dedi.herşey cumartesi belli olcak ya doğcak yada güm vercek sezeryan için.bebek minyon ve küçükmüş o yüzden nazlı oğlu sancıları kaldıramazmş bebeğe sancı verdrmeden almk istiolar..sancın oldğnda gel dediler.yavaş yavaş doğmlar başlıo.çnar arkadşmızda doğm yapmş hayrlı olsun yavrucaklarmz sağlıklı olsun inş.
eşim işe gidemedi canım ikitelli yolu kapalıymış.. tatil yapıyor evde. kaydirigubbakcemile
o zaman girsin bebişim ben normal istiyorum... kız amazon tam 10 gün var aramızda. ama ben bi 10 gün daha taksam senden 20 gün sonra alırım minik fareyi kucağıma yani 20 gün kıskançlığımdan çatlayacağım demek oluyo bu(((((((
ben gene aynı şeklde hastaneye sürekli gidiorum...dün doopler çekldm anneden bebeğe gden kana baktılar..plesenta tamamen kireçlenmmş..haftada 3 kere nst verdi bu cumartesi çatı muaynesi yapcak.ama heran bebek geleblr dedi.cumartesi günüde alabilirim dedi.herşey cumartesi belli olcak ya doğcak yada güm vercek sezeryan için.bebek minyon ve küçükmüş o yüzden nazlı oğlu sancıları kaldıramazmş bebeğe sancı verdrmeden almk istiolar..sancın oldğnda gel dediler.yavaş yavaş doğmlar başlıo.çnar arkadşmızda doğm yapmş hayrlı olsun yavrucaklarmz sağlıklı olsun inş.
ohhh ense yani. kız o kadar mı yağmur var? burası da dünden beri kapalı güneş var gibi ama esiyo. hava 1 günde 10-12 derece düştü iyi oldu gerçi böle serin serin, ama benim havuz olayı da bitmiş oldu... 1 ay daha soğumaısn havalar yaaa
yok hayatım okadar kötü diil de hani normali warken kesilesimiz yok pek ondan..ablam sezercik oldu çok hızlı toparlandı korkma senYaa kızlar sezaryanı bu kadar kötümü yaaa,ben şimdi korkmaya başladım,herkes öcü gibi gösteriyor,ben zorunlu olacağım gerçi ama bakıyorum kimse pek yanaşmıyor..:çok üzgünüm:
yawrum sizin orda haberler izlenmiomu..sel sele gidio heryerler..ohhh ense yani. kız o kadar mı yağmur var? burası da dünden beri kapalı güneş var gibi ama esiyo. hava 1 günde 10-12 derece düştü iyi oldu gerçi böle serin serin, ama benim havuz olayı da bitmiş oldu... 1 ay daha soğumaısn havalar yaaa
maşallah cnm bebeğineGünaydın kızlar, p.tesi doktora gittim çok şükür herşey normalmiş benim bebniş 2250gr olmuş 3300gr doğar dedi doktor tahmini.Normal doğum olacak benimki hayırlısıyla ama epidural normal yaparız dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?