2009 Ekim Anneleri

kızlar sel felaketinden etkilenen yuok dimi. ne kadar kötü olmuş ikitelli civarı...
bu arada sabah 9,30 kahvsltı yaptım ama bebek hala hareket etmedi. şimdi de meyve yedim bekliyorum. normal mi oluyo mu sizde de böyle..

ah gülicancım sancıya falan bakmıyo ki bebişler. dün b doğum hikayesi vardı. kız 37. haftadaymış hiçbir belirtisi de yokmuş, mangonun kabininde gömlek denerken birden suyu gelmiş akşamına da doğurmuş.. artık 9. aydayız her an herşey olabilir. kafamçokkarıştı

günaydın kızlar...
strawberrycim eğer göbek düştükten 1ay sonra doğuruyosan benim baya bi zamnım var demektir. ne göbek düştü ne bişey önce göbek düşecek sonrada 1 ay bekleyecekmiyim(((((( ben doğuma ykın düşüyo diye biliyorum

günaydın kızlar...
strawberrycim eğer göbek düştükten 1ay sonra doğuruyosan benim baya bi zamnım var demektir. ne göbek düştü ne bişey önce göbek düşecek sonrada 1 ay bekleyecekmiyim(((((( ben doğuma ykın düşüyo diye biliyorum

illa düşecek diye bişey yok bebişim. bebiş haftasını doldurduğu halde doğum kanalına hala girmediyse sezercik olcan o zaman.. lülülülülülü

Dediğin doğruysa ...:bbo::bbo::1shok::1shok::1shok::1shok:

kızlar sel felaketinden etkilenen yuok dimi. ne kadar kötü olmuş ikitelli civarı...
bu arada sabah 9,30 kahvsltı yaptım ama bebek hala hareket etmedi. şimdi de meyve yedim bekliyorum. normal mi oluyo mu sizde de böyle..

eşim işe gidemedi canım ikitelli yolu kapalıymış.. tatil yapıyor evde. kaydirigubbakcemile

illa düşecek diye bişey yok bebişim. bebiş haftasını doldurduğu halde doğum kanalına hala girmediyse sezercik olcan o zaman.. lülülülülülü

o zaman girsin bebişim ben normal istiyorum... kız amazon tam 10 gün var aramızda. ama ben bi 10 gün daha taksam senden 20 gün sonra alırım minik fareyi kucağıma yani 20 gün kıskançlığımdan çatlayacağım demek oluyo bu(((((((

kıslar merhabaaa..bayadr giremedmm..
ben gene aynı şeklde hastaneye sürekli gidiorum...dün doopler çekldm anneden bebeğe gden kana baktılar..plesenta tamamen kireçlenmmş..haftada 3 kere nst verdi bu cumartesi çatı muaynesi yapcak.ama heran bebek geleblr dedi.cumartesi günüde alabilirim dedi.herşey cumartesi belli olcak ya doğcak yada güm vercek sezeryan için.bebek minyon ve küçükmüş o yüzden nazlı oğlu sancıları kaldıramazmş bebeğe sancı verdrmeden almk istiolar..sancın oldğnda gel dediler.yavaş yavaş doğmlar başlıo.çnar arkadşmızda doğm yapmş hayrlı olsun yavrucaklarmz sağlıklı olsun inş.

Yaa kızlar sezaryanı bu kadar kötümü yaaa,ben şimdi korkmaya başladım,herkes öcü gibi gösteriyor,ben zorunlu olacağım gerçi ama bakıyorum kimse pek yanaşmıyor..:çok üzgünüm:

e bizahmet otur bari:))) gerçi sana diyorum ama yollarda doğurcam ben de bu gidişle töbe töbeee ağzımı hayra açıym:))))

kız daha erken göbeğinin inmesi için..1 ay sonraysa ben 10 aylık filan dourcam herhal..yok cnm bildiğim kadarıyla göbek doğuma yakın iner aşşaya..panic yapma da şimcik sen:)) sana ööle gelmiştir belkim,hep aşşada diyosun ya büyüdüğü için ööle gibi olmuştur

çok üzüldüm dünden beri haberlerdeki görüntülere..Allah yardım etsin..

uyuyodur belki biraz daha bekle bakalım..uzan sola...

eşim işe gidemedi canım ikitelli yolu kapalıymış.. tatil yapıyor evde. kaydirigubbakcemile

ohhh ense yani. kız o kadar mı yağmur var? burası da dünden beri kapalı güneş var gibi ama esiyo. hava 1 günde 10-12 derece düştü iyi oldu gerçi böle serin serin, ama benim havuz olayı da bitmiş oldu... 1 ay daha soğumaısn havalar yaaa

Tatlım zaten 37 hafta olmuşsun bebişini sağlıkla alacaksın inşallah kollarına ne güzel zemuszemus
Allah sağlıkla nasip etsin bebişini :Saruboceq:

senin kafadan 4 haftan var bebişim. bebeğin tam miyadını doldurmuş olucak 38. haftada.

gözde seni çok merak ettik, özel mesaj alımın kapalı sana tel numaramı yollucam ama yollayamıyorum. bi zahmet açarsan bana numaranı yollasan da meraklanmasak bebişim ya.

ben de dün seni soruyodum gözde..mrk ettik seni girmeyince..hayırlısı olsun canım hakkınızda..mutlaka hbr wer bize cmts doktordan sonra..

Günaydın kızlar, p.tesi doktora gittim çok şükür herşey normalmiş benim bebniş 2250gr olmuş 3300gr doğar dedi doktor tahmini.Normal doğum olacak benimki hayırlısıyla ama epidural normal yaparız dedi doktor.

tem otoyolu trafiğe kapandı kız. o derece yani dere olmuş resmen. 2010 avrupa şehri İstanbul peh...
asyayı avrupaya bağlayan yol şu anda kapalı. hayalet yol gibi. şaka gibi gerçekten. .

kız daha erken göbeğinin inmesi için..1 ay sonraysa ben 10 aylık filan dourcam herhal..yok cnm bildiğim kadarıyla göbek doğuma yakın iner aşşaya..panic yapma da şimcik sen:)) sana ööle gelmiştir belkim,hep aşşada diyosun ya büyüdüğü için ööle gibi olmuştur

Yavru kuşum inşallah dediğin gibidir. Kilodan ööle sanıyorumdur. Korktum yahu yarın 34+0 olucam daha erken 36yı görsek bari 37 de falan doğursam diyorum.kafamçokkarıştı

Yaa kızlar sezaryanı bu kadar kötümü yaaa,ben şimdi korkmaya başladım,herkes öcü gibi gösteriyor,ben zorunlu olacağım gerçi ama bakıyorum kimse pek yanaşmıyor..:çok üzgünüm:
yok hayatım okadar kötü diil de hani normali warken kesilesimiz yok pek ondan..ablam sezercik oldu çok hızlı toparlandı korkma sen
yawrum sizin orda haberler izlenmiomu..sel sele gidio heryerler..
maşallah cnm bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…