2009 Ekim Anneleri

günaydın kuzu..ayh ewet diğer ayların topiclerini ööle okurdum yok bugün giriyo sezeryana yok sancısı artmış..ama şimdi bizim topicimizde konuşuluyo bunlar..garip geliyo...

Ayy nası olcak yaaa. Ben doormaktan vazgeçiyom sanırsam akannehir

Ayy okudum canım yaaa. Ben de şimdi dışarı çıkıyım diyorum acıcık. Ya benimde dışarda gelirse korkusu sardı.

Bu arada istanbulu sel götürmüş oralara yakın olan varmı ya da hastanesi yakın olan?

sibelsvs ve aşkbuya kızlar özel mesaj alımınız kapalı ve sizden haber alamayınca merak ediyoruz. kaçıncıya yazıyorum hiç cevap vermiyorsunuz. özel mesaj alımınızı açarsanız size tel numaramı yollayacağım sizden de bana yollamanızı isteyeceğim ki merakta kalmayalım. umarım bu sefer okursunuz bu mesajı.

ZuZuu çok üzüldüm dünden beri haberlerdeki görüntülere..Allah yardım etsin..

uyuyodur belki biraz daha bekle bakalım..uzan sola...

sorma aynen bende. edirneliyim ben. orda başladı ya öce kızım da şuan anneannesinde. allaha şükür bizim taraflarda bişey yok ama. insanlar da hayvanlarda çok zarar gördü çok...

popoşunu dürtüyom deminden beri başladı azcık... uykucuc sanırım benimkisi:)

amazon senn tel bende var kuşum aldım:=)))ama benm kini yollamaya yazmaya vaktm olmamştı dur yolluom hemen.:=)

gözdecim geçmiş olsun... inşallah bebeğin olabildiğince ve sağlıkla geç doğar.... gelişmelerden haberdar et bizi internete girmeyen herkes için endişeleniyoruz....
Yaa kızlar sezaryanı bu kadar kötümü yaaa,ben şimdi korkmaya başladım,herkes öcü gibi gösteriyor,ben zorunlu olacağım gerçi ama bakıyorum kimse pek yanaşmıyor..:çok üzgünüm:
şekerim kimse sezeryanı öcü olarak göstermiyoki tam tersine insanlar genelde korktuğu için sezeryanı istiyo normal doğum adı üstünde normal sonuçta ben de normal isteyenlerdenim ama mecburi bişey varsa ortada bişey diyemem....

senin kafadan 4 haftan var bebişim. bebeğin tam miyadını doldurmuş olucak 38. haftada.
geniş ol diyosun yani:))))) he tamam ozaman... kızım varya ben değil 38. hafta da 42. haftada doğpururum bak gör...

gunaydin kizlar

kendimi cok halsiz uykusuz hissediyorum böyle sersem tavuklar gibi , 9 ay öncesini hatirliyorumda ne kadar dinamiktim eski halime dönmek zor olacak sanirim alistim uyusuk tembellige böyle , zamanda geciyormu gecmiyormu hic belli degil ,..

birde benim gögüslerimde hala bir kipirdama yok cok enteresan arkadaslarim sütüm olmayacagini söylüyor endiseliyim , ne yapmak lazim süt cogaltmak icin diyorum tatli ve sulu yemek gerekiyor diyorlar , benim arkadasim bebegini emziriyor inanin kiz gögüsünü az dokunsa süt fiskiriyor masallah keske bende öyle olsam

strawbery zuzucum saolun canlarm veririm canm veririm.aklımdasnz valla hepte işte.sürekli hastaneye gidiorum.

ilkaycım günaydın artık bu haftalardan itibaren halsizlik çok normal takii doğumdan 1 hafta öncesine kadar böyle gidecek... henüz göğsünden süt gelmeyişinin sütün olmayacağı yada az olacağıyla hiç bir bağlantısı yok... dağomdan sonrada sütün olmasını sağlayacak sadec 3 şey var 1 öncelikli olarak moral 2 bebiğini gerçekten emzirmek istemen 3 bol su tüketmen..... sen sağda solda konuşuılanklara bu kadar kafayı takarsan 1. seçeneği kafadan elemiş oluyosun....

aşkbuya hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah. 3. melek senden mi gelecek acaba. bugün de musyas doğuruyo.. hatta belki de çıktı bile.. allah yardımcısı olsun...

canım endişelenme bendende daha süt gelmedi. bu hiç süt gelmeyecek anlamına gelmiyo.böyle olması daha iyi. ilk sütü bebiklerimiz içecek.endişelenme.bende aynı durumdayım ve burdaki çoğu arkdaşımızda aynı durumda.

gözdecim canım seni görmek ne güsel ...inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın..bize haber vermeyi unutma canım....yerimseniben
simaysi canım sezercik korkulacak bişey değil....tabi bebekle ve anneyle ilgili risk yoksa kesinlikle normal doğum diyorummmmm......yerimseniben

gözdecim çok geçmiş olsun cnm:1hug:
haftası senden küçük olanlar bile sağlıkla kavuştular yavrularına, içini ferah tut erken olsun sağlıklı olsun, Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

ya kıslar herkese teşkkr spnsuzz sayfalar geç açılıo hepnze ayrı ayrı teşkr ediorum..bu arada dandanda ii hastanede görüştük:=)))))izinde bebişide ii 1650 ydi geçen hafta:=))

günaydın ilkaycımm.....
engidicim inanırmısın haberleri izlemek istemiyorum gerçekten çok üzücüüüü(((
amazocum eşinin işe gitmemesi iyi olmuş ikitelli baya kötü durumdaymış(((

elam saol hayatm inş sağlıcakla doğar..ama dr dioki bu beiş minik minyon tipli dio:=)çok tatlı çok merk ediom artık minyon oğlum benm die seviom babasıda kısıo öle deme die:=)küvezlk bi durumu yok dedi.riskli haftayı atlattık dedi.şuanda 2600 kilosu var.cılız oğlm varmş öle diolar:=)))3 kilo doğmazmş.:=)

Gözzde canım çok merak ettik seni. Cumartesi de haber ver bize, artık hiçbişey olmaz canım Allahın izniyle, oğluşla kavuşmana az kaldı.

bahair hayatm hepnze ayrı ayrı deidm ama :=)))))))))))))ayol annem temzlk derdnde ben net başnda:=))evi görsenz herşey ortada doğm temzliği yapıo:=)bende net başnda olnca sinir oluo tık tık tıktuş seslerine:=)))

minyon olsun bitanem merak etme sen onu kısa sürede tosuncuk yaparsın yeterki sağlıklı sıhhatli gelsinde annesiiii:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…