günaydın kuzu..ayh ewet diğer ayların topiclerini ööle okurdum yok bugün giriyo sezeryana yok sancısı artmış..ama şimdi bizim topicimizde konuşuluyo bunlar..garip geliyo...
ah gülicancım sancıya falan bakmıyo ki bebişler. dün b doğum hikayesi vardı. kız 37. haftadaymış hiçbir belirtisi de yokmuş, mangonun kabininde gömlek denerken birden suyu gelmiş akşamına da doğurmuş.. artık 9. aydayız her an herşey olabilir. kafamçokkarıştı
gözdecim geçmiş olsun... inşallah bebeğin olabildiğince ve sağlıkla geç doğar.... gelişmelerden haberdar et bizi internete girmeyen herkes için endişeleniyoruz....kıslar merhabaaa..bayadr giremedmm..
ben gene aynı şeklde hastaneye sürekli gidiorum...dün doopler çekldm anneden bebeğe gden kana baktılar..plesenta tamamen kireçlenmmş..haftada 3 kere nst verdi bu cumartesi çatı muaynesi yapcak.ama heran bebek geleblr dedi.cumartesi günüde alabilirim dedi.herşey cumartesi belli olcak ya doğcak yada güm vercek sezeryan için.bebek minyon ve küçükmüş o yüzden nazlı oğlu sancıları kaldıramazmş bebeğe sancı verdrmeden almk istiolar..sancın oldğnda gel dediler.yavaş yavaş doğmlar başlıo.çnar arkadşmızda doğm yapmş hayrlı olsun yavrucaklarmz sağlıklı olsun inş.
şekerim kimse sezeryanı öcü olarak göstermiyoki tam tersine insanlar genelde korktuğu için sezeryanı istiyo normal doğum adı üstünde normal sonuçta ben de normal isteyenlerdenim ama mecburi bişey varsa ortada bişey diyemem....Yaa kızlar sezaryanı bu kadar kötümü yaaa,ben şimdi korkmaya başladım,herkes öcü gibi gösteriyor,ben zorunlu olacağım gerçi ama bakıyorum kimse pek yanaşmıyor..:çok üzgünüm:
geniş ol diyosun yani:))))) he tamam ozaman... kızım varya ben değil 38. hafta da 42. haftada doğpururum bak gör...senin kafadan 4 haftan var bebişim. bebeğin tam miyadını doldurmuş olucak 38. haftada.
gunaydin kizlar
kendimi cok halsiz uykusuz hissediyorum böyle sersem tavuklar gibi , 9 ay öncesini hatirliyorumda ne kadar dinamiktim eski halime dönmek zor olacak sanirim alistim uyusuk tembellige böyle , zamanda geciyormu gecmiyormu hic belli degil ,..
birde benim gögüslerimde hala bir kipirdama yok cok enteresan arkadaslarim sütüm olmayacagini söylüyor endiseliyim , ne yapmak lazim süt cogaltmak icin diyorum tatli ve sulu yemek gerekiyor diyorlar , benim arkadasim bebegini emziriyor inanin kiz gögüsünü az dokunsa süt fiskiriyor masallah keske bende öyle olsam
gunaydin kizlar
kendimi cok halsiz uykusuz hissediyorum böyle sersem tavuklar gibi , 9 ay öncesini hatirliyorumda ne kadar dinamiktim eski halime dönmek zor olacak sanirim alistim uyusuk tembellige böyle , zamanda geciyormu gecmiyormu hic belli degil ,..
birde benim gögüslerimde hala bir kipirdama yok cok enteresan arkadaslarim sütüm olmayacagini söylüyor endiseliyim , ne yapmak lazim süt cogaltmak icin diyorum tatli ve sulu yemek gerekiyor diyorlar , benim arkadasim bebegini emziriyor inanin kiz gögüsünü az dokunsa süt fiskiriyor masallah keske bende öyle olsam
strawbery zuzucum saolun canlarm veririm canm veririm.aklımdasnz valla hepte işte.sürekli hastaneye gidiorum.
kıslar merhabaaa..bayadr giremedmm..
ben gene aynı şeklde hastaneye sürekli gidiorum...dün doopler çekldm anneden bebeğe gden kana baktılar..plesenta tamamen kireçlenmmş..haftada 3 kere nst verdi bu cumartesi çatı muaynesi yapcak.ama heran bebek geleblr dedi.cumartesi günüde alabilirim dedi.herşey cumartesi belli olcak ya doğcak yada güm vercek sezeryan için.bebek minyon ve küçükmüş o yüzden nazlı oğlu sancıları kaldıramazmş bebeğe sancı verdrmeden almk istiolar..sancın oldğnda gel dediler.yavaş yavaş doğmlar başlıo.çnar arkadşmızda doğm yapmş hayrlı olsun yavrucaklarmz sağlıklı olsun inş.
elam saol hayatm inş sağlıcakla doğar..ama dr dioki bu beiş minik minyon tipli dio:=)çok tatlı çok merk ediom artık minyon oğlum benm die seviom babasıda kısıo öle deme die:=)küvezlk bi durumu yok dedi.riskli haftayı atlattık dedi.şuanda 2600 kilosu var.cılız oğlm varmş öle diolar:=)))3 kilo doğmazmş.:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?