2009 Ekim Anneleri

Canım benim yeğenim tam haftasında 2500 gr doğdu. normal demişlerdi. Şimdi 9 yaşında ve boyu kilosu yaşıtlarından çok önde hiçbir sorunu da yok. İçini ferah tut

umarim gelir kizlar , aslinda bu konuda benim daha bilincli olmam gerekiyor daha önce dogum yaptim ama oglum küvözde oldugu icin sütü sagmak durumunda kaldim 7 hafta öyle yaptim bebekte emmeyince sütümde kesilmisti , 6 aylik dogunca hersey simdikinden daha farkli oldu simdi sükpr bugünlere geldikya bu bile benim icin mucize gibi , ama iste arkadaslar böyle diyince kafam karisiyor aaaaaaa senin gögüslerin dolmamis ayyyyy sütün olmayacak artik mama al evinede hazir dursun diyorlar , benimde bahair senin dedigin gibi moralim sifira iniyor , hayirlisi olsun motive olmak sart

sütü en güzel arttırma yolu emzirmek, süt gelmesede emzirmeye devam edicez, bebğin emmesiyle beyin vücuda süt üretme talimatı veriyor. yani süt önceden üretilip memede depolanmıyor, o anda bebek emerken oluyo olay, bu yüzden bebeğe emzik vermeyip ilk zamanlar devamlı emzirmek çok işe yarıyor. resmen duş başlığı gibi süt fışkırıyordu benden de. tabi dengeli beslenme, bol taze sebze ve meyve tüketimi +bol sıvı da önemli.

bahair hayatm hepnze ayrı ayrı deidm ama :=)))))))))))))ayol annem temzlk derdnde ben net başnda:=))evi görsenz herşey ortada doğm temzliği yapıo:=)bende net başnda olnca sinir oluo tık tık tıktuş seslerine:=)))

Boşver canım sinir olmas. Şimdi kapatıp kalksan iş yapmaya kalkarsın bi de. Sakın sürme elini hiçbişeye.

lalim gülican bahir canlarm çok soalun olsun tabi ya bişi olmas yeterki sağlıklı olsun sütüm gelsnde emzireim hemencecik toparlar allahın iznyle

bitanem her bebek kilolu olcak sağlıklı olcak diye bişey yok, hem zayıf doğan bebekler doğduktan sonra daha hızlı kilo alırlarmış...
sen şimdi zayıflını, cılızlını düşünme...
2600 çok iyi bi rakam cumartesiye kadar dahada alır içini ferah tut...
eylül annelerinden biri 37 hastasında doğurmuş 2600 grammı ne doğurmuş, hemde normal doğum ve çok sağlıklıymış seninkide Allahın izniyle öle olcak cnmyerimseniben

gözdecim bari biraz ara ver. diğer odaya gittiğinde girersin.. sen de çok fazla internet karşısında durma zaten...

gözdecim insallah herseyin hayirlisi olur tatlim , bence 2600 gr hicte fena bir kilo degil , benim arkadaslarimdan birinin kizi tam gününde dogdu 40 hafta 2400 gr :) düsünsene kücüktü ama simdi 4 yasinda ve 18 kilo :) diyor annesi kilosu hic mühim degil yeterki saglikli olsun dogunca solunum problemi yasamasin yeter , insallah hersey yoludna gider tatlim iyi haberlerinide verirsin bizlere

ben senin yerinde olsam bu derece beni üzen insanlarla en azından doğum sonrasına kadar görüşmezdimlmaz:
nee bu yaaa herkes ne çok şeyi biliyo...
benimde göğüslerim çok büyümedi, ama hiç sütüm olmayacak diye düşünmedim cnm...
Herkesin aynı olmayabilir, sen şimdiden kendini üzüpte bunlara takılma...
Mama falanda almaa sanki öle olmasını bekliyomuş gibi:umursamaz:

tünaydın kızlarrrr
doğumlar iyice başlıyo anlaşılan
şu süt olayı benimde canımı sıkıo benim göğüsler hala 75 hiç büyümedi emzirme südyenleri bile olmuo sütümün olmıcanı sölüolarr moralim bozuluo

kızlar bende dün doktordaydım 2665 gr olmuş boyu da 44-45 cm. kuzumun. Rabbim'in izniyle ekimin 5 ile 10 arası alırız dedi. çok şükür herşey yolunda bizde. sizlerde ne var ne yok.ben bayadır giremiyodum nete.

keremim olsun canm ya sağlıklı olsunda zayf olsun inş emerler..emerlerse toparlanrlar hemencecik ben inanıorum.ve artık çok ağrlaştm bacaklarmn altı felaket açkçası doğrmaktaa istemio değilm yani..

o çok bilmişleri ipleme cicimzemuszemus

kızlar bende dün doktordaydım 2665 gr olmuş boyu da 44-45 cm. kuzumun. Rabbim'in izniyle ekimin 5 ile 10 arası alırız dedi. çok şükür herşey yolunda bizde. sizlerde ne var ne yok.ben bayadır giremiyodum nete.

çiçekcim maşallah kızınaa

askbuya öyle tabı herşeyı yerlerınde olsunda kılosu muhım değil artık...benım göğüsler buyudu 85-90 dı şimdiden 95 ten fışkırıolar...keremde doğumdan sonra 105 olmuştular memişler bakalım bunda ne olcak

esimde senin dedigin gibi diyor elam bana , cevremdekiler cogu bebekli veya cocuklu kisiler herkes birsey diyor iste ne yapim sürekli markaj altindayim gibi cok kilo aldin karnin cok büyüdü , sütün gelmeyecek galiba , haline bak sen bu hallere düsermiydin gibi bayat espiriler sonrada insallah zamaninda saglikli dogar bebegin gibi samimi olmayan sözler duymak gercekten üzüyor iste ,..

mama almayi hic düsünmedim inadina emzirecem artik :)))) iyiki siz varsiniz ya:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…