elam saol hayatm inş sağlıcakla doğar..ama dr dioki bu beiş minik minyon tipli dio:=)çok tatlı çok merk ediom artık minyon oğlum benm die seviom babasıda kısıo öle deme die:=)küvezlk bi durumu yok dedi.riskli haftayı atlattık dedi.şuanda 2600 kilosu var.cılız oğlm varmş öle diolar:=)))3 kilo doğmazmş.:=)
gunaydin kizlar
kendimi cok halsiz uykusuz hissediyorum böyle sersem tavuklar gibi , 9 ay öncesini hatirliyorumda ne kadar dinamiktim eski halime dönmek zor olacak sanirim alistim uyusuk tembellige böyle , zamanda geciyormu gecmiyormu hic belli degil ,..
birde benim gögüslerimde hala bir kipirdama yok cok enteresan arkadaslarim sütüm olmayacagini söylüyor endiseliyim , ne yapmak lazim süt cogaltmak icin diyorum tatli ve sulu yemek gerekiyor diyorlar , benim arkadasim bebegini emziriyor inanin kiz gögüsünü az dokunsa süt fiskiriyor masallah keske bende öyle olsam
bahair hayatm hepnze ayrı ayrı deidm ama :=)))))))))))))ayol annem temzlk derdnde ben net başnda:=))evi görsenz herşey ortada doğm temzliği yapıo:=)bende net başnda olnca sinir oluo tık tık tıktuş seslerine:=)))
elam saol hayatm inş sağlıcakla doğar..ama dr dioki bu beiş minik minyon tipli dio:=)çok tatlı çok merk ediom artık minyon oğlum benm die seviom babasıda kısıo öle deme die:=)küvezlk bi durumu yok dedi.riskli haftayı atlattık dedi.şuanda 2600 kilosu var.cılız oğlm varmş öle diolar:=)))3 kilo doğmazmş.:=)
umarim gelir kizlar , aslinda bu konuda benim daha bilincli olmam gerekiyor daha önce dogum yaptim ama oglum küvözde oldugu icin sütü sagmak durumunda kaldim 7 hafta öyle yaptim bebekte emmeyince sütümde kesilmisti , 6 aylik dogunca hersey simdikinden daha farkli oldu simdi sükpr bugünlere geldikya bu bile benim icin mucize gibi , ama iste arkadaslar böyle diyince kafam karisiyor aaaaaaa senin gögüslerin dolmamis ayyyyy sütün olmayacak artik mama al evinede hazir dursun diyorlar , benimde bahair senin dedigin gibi moralim sifira iniyor , hayirlisi olsun motive olmak sart
semacım merhaba hoşgeldin nasılsın.
tünaydın kızlarrrr
doğumlar iyice başlıyo anlaşılan
şu süt olayı benimde canımı sıkıo benim göğüsler hala 75 hiç büyümedi emzirme südyenleri bile olmuo sütümün olmıcanı sölüolarr moralim bozuluo
kızlar bende dün doktordaydım 2665 gr olmuş boyu da 44-45 cm. kuzumun. Rabbim'in izniyle ekimin 5 ile 10 arası alırız dedi. çok şükür herşey yolunda bizde. sizlerde ne var ne yok.ben bayadır giremiyodum nete.
mrb canım, sizin haberlerinizi okuyorum... Musyasdan haber yok dimi,
ben senin yerinde olsam bu derece beni üzen insanlarla en azından doğum sonrasına kadar görüşmezdimlmaz:
nee bu yaaa herkes ne çok şeyi biliyo...
benimde göğüslerim çok büyümedi, ama hiç sütüm olmayacak diye düşünmedim cnm...
Herkesin aynı olmayabilir, sen şimdiden kendini üzüpte bunlara takılma...
Mama falanda almaa sanki öle olmasını bekliyomuş gibi:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?