2009 Ekim Anneleri

benim normal görünüyor şimdilik ben de normal istiyorum zaten bana da ekimin 5 6 si gibi gelir dedi ama bilinmez tabii keyfi nezaman yeter paşamın :)))))

hayırlı olsun canım... ben de sezeryan olcam 20 ekim nasipse...

aybike pek de hafif bişeye benzemiyor o koltuk :mymeka: dikkat et kendine kuzummmm bu rada halın cok dadluuuuu:)))

ayyyh ne bileyim canım yaaa püüüff bööle bi gariplik var içimde :sinifsinif:

hayırlı olsun canım... ben de sezeryan olcam 20 ekim nasipse...

insallah canım..Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah..neyse kızlar ben kacıyorum gorusuruz sonra yıne malum hafta sonu :))
aybike canım nts de bısey yok 2 tane ıpregaz kafası gıbı bısey koyuyor karnına sonrada bıldıgın pantolon kemerı gıbı bısey var onuda onunla bırlıkte karnına doluyo kemeri..bebegın kalp atıslarını tekmelerının seslerını dınlıyosun 10 dk basbasasın.benım eşimi sokmadılar nts ye.cunku gırdıgım odada yeni taburcu olan sezeryan annesı vardı..belki alırlardı olmasaydı.neyse hadı ben kactım optum sizi:1hug:

nbr kızlar.ay hemen hemen hepinizin doğum şekli belli gibi özellikle sezeryan.bende çarşamba gitcem acaba belli olurmuki benimki.benim doktor çok rahat bi adam ya.hangisini istiyon dedi bende normal gelirse normal isterim dedim

nbr kızlar.ay hemen hemen hepinizin doğum şekli belli gibi özellikle sezeryan.bende çarşamba gitcem acaba belli olurmuki benimki.benim doktor çok rahat bi adam ya.hangisini istiyon dedi bende normal gelirse normal isterim dedim

canım 32.haftadasın sanırım.ben tam 36 oldum daha yenı gun verdı doktor kesınlesmıyo yanı hemen hadı bakalım hayırlısı olsun hepimize

gizoşum herhalde ondan

hoşgeldin dilmuh... canım normal istiyorsan inşallah öyle olur...

benden size abla tavsiyesi normal doğumdan şaşmayın
psikoloji mezunuyum ve anormal davranışlar dersinde uzunca bi süre ele almıştık bu sezeryan olayını cidden ilerde çok fark edior sezercik olanla olmayan bebik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…