2009 Ekim Anneleri

ne yapalım işte yemeğimizi yedik... oğluşum uyuyor birazdan uyanır herhalde... kociş spor haberleri izliyor...

senden ne var ne yok?

mafoldumben ama bana küsme yaa tamam bak benimde yok dünür gel başabaşa verirp omları çekiştirelim canımm kaydirigubbakcemile3

arzucum benimkide uyudu kilo alcek haberi yok yemeğin üzerine yatılmaz oğlum diyom ama anlamıyo neyse ben çıkınca öğretirim ona kaydirigubbakcemile3

ben cıkamadım :)))))
kocik dediniz de yaa su gs tv midir ne halttır onu bi silebilsem yoksa bu herif beni cıldırtacak sürekli orayı izliyorklava:

Kızlar ıyı aksamlar nasılsınız?doktora gıttım bugun 1 ekim dedı dogum tarıhıne.sezeryan olcak.bebek capraz duruyomus tam donmemıs..nts den bısey cıkmadı normal dedı.haftaya tekrar gırıcem nts ye ona gore artık tam bı tarıhe karar verecek..birde hastaneden cıkıs yapacak olan sezeryanlı anne vardı bebegını emzırıyordu o kadar tatlıydıki masallah..nasıl emiyodu annesıni..nasılda gazı cıktı hıkk dıye yavrum kıyamam yaaaa...sızlerın ne kadar kaldı gününüz?sezeryan yapacak arkadaslar varmı aramızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…