2009 Ekim Anneleri

lllalll im selam senin bebis kac kilo haberin varmi??ben en son 26 agustosta girmistim ultrasona 2.100 du simdi kac kilo olmustur acaba yaa??merak icindeyim....

ben hic nst ye girmedim benim birdahaki randevumda 30 eylulde 3 hafta sonraya verdi randevuyu ehh artik bebekle birlikte gideriz doktoru ziyerete heralde....

nerden çıktı bu mide bulantısı anlamıyorum ya..benimde akşamları tutuyor ve soluğu lavaboda alıyorumm....azda yiyorumm ....alam ya...şu son 3 hafta bi geçseydiiiiiiiii((

benimde felaket midem bulaniyor su an hemde cok fena ((

aynen bastırsın diye neler yaptıysam gecmedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mehayım bence seninki de yaklasık 2800 2900 olmustur cünkü günde 30 gr 40 gr alıyorlarmıs:)))

nerden çıktı bu mide bulantısı anlamıyorum ya..benimde akşamları tutuyor ve soluğu lavaboda alıyorumm....azda yiyorumm ....alam ya...şu son 3 hafta bi geçseydiiiiiiiii((

hemen hemen herkeste var sanirim bende hem bulanti hem mide yanmasi bogazima geliyor aksamlari yediklerim sanki agzimdan cikacaklar yatinca (

lllalll im selam senin bebis kac kilo haberin varmi??ben en son 26 agustosta girmistim ultrasona 2.100 du simdi kac kilo olmustur acaba yaa??merak icindeyim....

canım ayın 3 de gittim en son..2500 gr...44 cm dii....şuan ne kadar bilmiyorum...:asigim:

evet llallim bi gecseydi su 3 hafta ..benim midem de asit kacagı oluyordu yanma falan ama iki gündür resmen bulantı oluyor cok sinir sanki tekrar basa döndüm oyyyyyymafoldumbenmafoldumben

aynen bastırsın diye neler yaptıysam gecmedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mehayım bence seninki de yaklasık 2800 2900 olmustur cünkü günde 30 gr 40 gr alıyorlarmıs:)))

insallah canim yaa bugunlerde hic dogru durust beslenmiyorum arada bir sebze yemegi yiyorum meyveyide biraktim iyice bulantilar beni mahvetti et tavuk belik hic yemiyorum 1.5 aydir ne olucak bu gidisin sonu bilmem insallah yavrum besleniyordur yaamafoldumben

hemen hemen herkeste var sanirim bende hem bulanti hem mide yanmasi bogazima geliyor aksamlari yediklerim sanki agzimdan cikacaklar yatinca (

canım reflüde ayrı bi dert oda var....sanki boğazım yanıoooo özellikle uyumaya çalışırkenn ve uyuyamıyorum.....geçmioda kolay kolayyyyysenağlama

ben hic nst ye girmedim benim birdahaki randevumda 30 eylulde 3 hafta sonraya verdi randevuyu ehh artik bebekle birlikte gideriz doktoru ziyerete heralde....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen soda içiyorum bazen acaba care olurmu diye biraz bastırıyor sanki su içsem bogazımda kalıyor aşagı inmiyor sanki.....

canım reflüde ayrı bi dert oda var....sanki boğazım yanıoooo özellikle uyumaya çalışırkenn ve uyuyamıyorum.....geçmioda kolay kolayyyyysenağlama

aynenn lllall im yaniyor bogazim uyuyamiyorum bu yuzden uyusamda gece kac defa uyanip lavoboya gidiyorum..nedeni ne acaba stres falanmi zaman yaklastiya....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen soda içiyorum bazen acaba care olurmu diye biraz bastırıyor sanki su içsem bogazımda kalıyor aşagı inmiyor sanki.....

sırnaşık şey dogru degilmi ama canim yaa millete haftada bir gel derler benimkide 1.5 ayda 1 den 3 haftaya indirdi....

mehay besleniyordur dert etme canım benim ben de hiiiç bişey yiyemiyorum hele ramazan girdiğinden beridir kahvaltım bile yok..

evet llallim bi gecseydi su 3 hafta ..benim midem de asit kacagı oluyordu yanma falan ama iki gündür resmen bulantı oluyor cok sinir sanki tekrar basa döndüm oyyyyyymafoldumbenmafoldumben
geçmiş olsun canım....hepimiz aynı dertten muzdaripiz desene...allah yardımcımız olsun......opuyorumnanaktan

canım ben meyva bol su tüketiyorum akşam yediklerim hiç işe yaramıoo zaten....bende senin gibi inşallah oğluşum besleniyordur diyorummmmmm:Saruboceq:

mehay besleniyordur dert etme canım benim ben de hiiiç bişey yiyemiyorum hele ramazan girdiğinden beridir kahvaltım bile yok..

ben geceleri sahura kalkinca esim yalniz yemesin diye agzima biseyler atiyorum ama sonra uyku uyuyamiyorum...az biseyde yesem sabah karnim tas gibi ve sis oluyor su bile icsem ayni....

sırnaşık şey dogru degilmi ama canim yaa millete haftada bir gel derler benimkide 1.5 ayda 1 den 3 haftaya indirdi....

haklısın canım haklısın :lepi:
benimki de 1 ayda cagırıyor bi de özel haa dünyanın parasını alıyor üstelik nst için de her seferinde ayrı para alıyor ama 15 de cagırma gibi bi huyu yok saolsun klava:klava:

bana boyunu soylemiyor pisler sen boyunuda biliyorsun ne guzel..kilosunu bile zor soyluyorlar burda.....
uyuslarrrrrklava:
aynenn lllall im yaniyor bogazim uyuyamiyorum bu yuzden uyusamda gece kac defa uyanip lavoboya gidiyorum..nedeni ne acaba stres falanmi zaman yaklastiya....

caanım bebiş büyüyor ve mideye baskı yapıyor...sanırım o yüzdennnnn:1rolleyes:

ben geceleri sahura kalkinca esim yalniz yemesin diye agzima biseyler atiyorum ama sonra uyku uyuyamiyorum...az biseyde yesem sabah karnim tas gibi ve sis oluyor su bile icsem ayni....

canım benim karnımda acaip gergin anlatamam ya....azıcık bişey yiyorum hemen doyuyorummmm.....kafamçokkarıştı

çok ilginç nst için nie ayrı para alıyorkiii....zaten sen onun hastasısınnn....klava:
kıısmı ve oğluşumu kadın doğumcu yapıcammm...delikafadulden
süper para kazanıolar...hemde her dönem revaşta bi meslek....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…