sorma canım yaaa ne kadar aglamıstım acıdan bi de üniversitedeydim ozaman annemler falan yok yanımda ev arkadasımla ben..annemlere sölemedim korkmasınlar diye..salak hemşire de sallamadı bizi sanırım hiiöç ii davranmadı zaten su hemşireleri bi türlü anlayamıyorum dertleri neyse hep bes karıs suratlılar....lmaz:
nurefsan ii olmanıza cok sevindim benim gecen gün yasadıgımın aynısını yasamıssın kaydirigubbakcemile3
sonunda tanıstınız demek nst le ben şimdiye kadar 4 kes girdim ve her hafta girmeye devam edecem...ama bizim doktorla aramızdaki parasal durumlar yüzünden bu kadar cok giriyorumklava:
seldusum slm canım..bende yeni geldim.....opuyorumnanaktan
canım sorun çıkmamasına sevindim...bebişler büyüdükçe hareket alanları daralıooo ve bizde panik yapıyoruzzzzzzopuyorumnanaktan
maşallah canım bebişineeeeeee
mehaycımmmmmmmopuyorumnanaktan
ayy hic dogum yapmadigim icin baska bisey sandim canim bendekan almak veya ilac vermek diyede tahmin etmistim ama yinede sorayim dedim ogrenmis olduma.s
önemli değil canımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaol fistigimmmmm zahmete girdinn..mucckksssssa.s.
sorma canım yaaa ne kadar aglamıstım acıdan bi de üniversitedeydim ozaman annemler falan yok yanımda ev arkadasımla ben..annemlere sölemedim korkmasınlar diye..salak hemşire de sallamadı bizi sanırım hiiöç ii davranmadı zaten su hemşireleri bi türlü anlayamıyorum dertleri neyse hep bes karıs suratlılar....lmaz:
sorma doktorlardan daha havalilar hemsireler....
önemli değil canımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hemşire yok demi ekim annişlerinde....delikafaduldenhepsi değil ama çoğu gıjık gerçektennn:icecream:
cok guzelmis lllall cim...aslinda bu yazida babalarin cocuklari dogduktan sonra eslerini biraz kiskandiklarida asikar...hem bebegim neden en cok annesini seviyor diye kiskaniyorlar hem karim neden benle eskisi kadar ilgilenmiyor diye ama herseye ragmen sevgi dolular...
evet canım....mesela benim eşim aloş bana baba demeden önce baba olduğumu anlamamıştım diyor....baba dedi ve benim bir prensesim var babayım ben dedimm der herzaman....ilk başta oyun gibi geliyor onlara....birde kızlar babalarına daha düşkün oluyor.....aralarında çok güzel bir ilişki var şuan...bazen kıskanmıo değilim.......:kedi:
ben kacıyorum kısslar midem gecmedi bi türlü biraz uzanacam öptüm hepinizi:))))
hoşcakal canım...iii dinlenmelerrrrrropuyorumnanaktanben kacıyorum kısslar midem gecmedi bi türlü biraz uzanacam öptüm hepinizi:))))
su erkekler ne kadar gec hissediyor bazi seyleri yaa duygu hormonlari cok farkli calisiyor onlarin..bizler daha karnimizdayken anne hissediyoruz kendimizi hele dogdugu an herseyimiz oluyorlar..babalariysa anca baba dediginde anliyorlar baba olduklarini....
hoşcakal canım...iii dinlenmelerrrrrropuyorumnanaktan
evet canım biz öğrendiğimiz an anne oluyoruz...ama babalar öle değil..sevseler bile belli bi süreden sonra adepte oluyorlar olaya...kafamçokkarıştı
kızlar bende kaçtımm....biraz dinleniimm...opuyorumnanaktan
selam kizlar gergin sinirli oldugunuzda sizi rahatlatan bir sarki varmi ? ozellikle acip dinlediginiz???
su an oldukca ihtiyacim var ....soyle nese mutluluk veren relax olmami saglayacak sarki muzik vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?