2009 Ekim Anneleri

sorma doktorlardan daha havalilar hemsireler....

sagol canim...

lalll sagol canim

ayy hic dogum yapmadigim icin baska bisey sandim canim bende kan almak veya ilac vermek diyede tahmin etmistim ama yinede sorayim dedim ogrenmis olduma.s

saol fistigimmmmm zahmete girdinn..mucckksssssa.s.
önemli değil canımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hemşire yok demi ekim annişlerinde....delikafaduldenhepsi değil ama çoğu gıjık gerçektennn:icecream:

cok guzelmis lllall cim...aslinda bu yazida babalarin cocuklari dogduktan sonra eslerini biraz kiskandiklarida asikar...hem bebegim neden en cok annesini seviyor diye kiskaniyorlar hem karim neden benle eskisi kadar ilgilenmiyor diye ama herseye ragmen sevgi dolular...

sorma doktorlardan daha havalilar hemsireler....

ayy evet yaaa sanki zorla yaptırıyorlar onlara bişeyleri görevlri maas alıyorlar .....

önemli değil canımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hemşire yok demi ekim annişlerinde....delikafaduldenhepsi değil ama çoğu gıjık gerçektennn:icecream:

insallah yoktur hemşire:)))))) cünkü ben sevmiyrum hemşireleri cok ama iiler de var tabi :)))
buarada paylasımın coook güzel aksam eşime okutacam bakalım ne diyecek:)))

evet canım....mesela benim eşim aloş bana baba demeden önce baba olduğumu anlamamıştım diyor....baba dedi ve benim bir prensesim var babayım ben dedimm der herzaman....ilk başta oyun gibi geliyor onlara....birde kızlar babalarına daha düşkün oluyor.....aralarında çok güzel bir ilişki var şuan...bazen kıskanmıo değilim.......:kedi:

ben kacıyorum kısslar midem gecmedi bi türlü biraz uzanacam öptüm hepinizi:))))

su erkekler ne kadar gec hissediyor bazi seyleri yaa duygu hormonlari cok farkli calisiyor onlarin..bizler daha karnimizdayken anne hissediyoruz kendimizi hele dogdugu an herseyimiz oluyorlar..babalariysa anca baba dediginde anliyorlar baba olduklarini....

ben kacıyorum kısslar midem gecmedi bi türlü biraz uzanacam öptüm hepinizi:))))
hoşcakal canım...iii dinlenmelerrrrrropuyorumnanaktan

evet canım biz öğrendiğimiz an anne oluyoruz...ama babalar öle değil..sevseler bile belli bi süreden sonra adepte oluyorlar olaya...kafamçokkarıştı
kızlar bende kaçtımm....biraz dinleniimm...opuyorumnanaktan

gule gule canim....

selam kizlar gergin sinirli oldugunuzda sizi rahatlatan bir sarki varmi ? ozellikle acip dinlediginiz???
su an oldukca ihtiyacim var ....soyle nese mutluluk veren relax olmami saglayacak sarki muzik vs..

Selam kızlarrr.....
Ben geldim. Zeynocan geri döndü... :sm_cool:
Sonunda doğum iznine ayrıldım veee artık evdeyim.....
:)
Tekrar aranızda olmak çok güzel. Ösledim walla :)))
:1hug:
Eeee ne var ne yok, sanırım doğum yapanlar bile olmuş maşşallah.alkisalkisalkis
E daha başka nasılız bakalım? Lall az zamann kalmış.
Nureefşan hayır mı kuzum, niye gerginsin bakalım...

Anlatın kızlar, niye topikte kimsecikler yok....
Ben geldim yau, aaaaa......

/zeynocan hosgeldin canim ..kayinvalidem bi dusuncesizlik yapti ona moralim bozuldu esime anlattim o halledecek insallah onemli bir mevzu degil cok sukur..

actim SEYREYLE GUZEL isimli ilahiyi dinliyorum acayip rahatlatti kesinlikle tavsiye ederim ..sozleri cok guzel...
bizim topikte artik aksamlari toplaniyoruz cicim:) gunduz nedense pek kimse olmuyor...

selam kizlar gergin sinirli oldugunuzda sizi rahatlatan bir sarki varmi ? ozellikle acip dinlediginiz???
su an oldukca ihtiyacim var ....soyle nese mutluluk veren relax olmami saglayacak sarki muzik vs..

valla sen sormasan aklima birsuru gelirdi ama simdi senin nasil bir ruh halin oldugunu tam olarak bilmedigim icin aklima bisey gelmiyor..ne oldu canim??herkeste bir sinir bir stres var bugunlerde...

ya banyoya gir bi banyo yap dinlenmek icin. Ya dedigin gibi müzik ac dinle. Bosver herseyi kafana takma, sonuc olarak bebegin stresse gircek onada izin verme bence.
Kim ne derse desin, bosverrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae

tembel hamişler yatıyolardır neden olcek kaydirigubbakcemile3
walla aslında ben de yatıyorum öğlene kadar nerdeyse. eşim gece çalışyo günaşırı. gündz de uyuyo sahurdan sonra. beni de alıştırdı.
artık geceleri oturuyoruz sahura kadar.
öğleye kadar da yatıyoruz şakkıdı

ohhh... evde olmak ne güzelmiş yau
gerçi sıkılırız yakında eve bağlı kalmaktan ama...

bu arada bnim de az kalmış yaa, smileyde çıkınca farkına vardım 27 yazıyoooodelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…